Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Kako da naučim da slazem najduzu reč od zadatih slova??

Ima li tu neki sistem, neka kombinatorika...samoglasnici, suglasnici...da se dodje do sto boljeg resenja?

Retko kad uspem duzu od 4-5 slova, budem srecan ako je 6-7...jednom slozio onu maksimalnu ali je tad naravno i onaj drugi.

I ONDA posle samo te prve igre vode sa 40ak poena! Posle to nadoknadim (najcesce) al me mnogo nervira sto sam tu slab.
Korisnikov avatar
By acid drop
I meni je to slaba tačka. Kad pogledam kako vreme ističe, uspaničim se i još gore ispadne. Vreme me poprckuje.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
S'a znam, meni su retki slucajevi kada sklopim rec koja je ispod 7 slova.. Obicno je to 8-9.. Mada cesto bude i 10, 11.. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Igrao jednom, izgubio... ne igram više :durenje:
Korisnikov avatar
By Torry
svojim ocima videla kako neka devojka koristi sajt u kome ubacujes slova (konkretno iz slagalice) i ponudi ti resenje

ne mogu se sada setiti ime sajta

prevara :sudija:
Korisnikov avatar
By Misfit
pogodi me temom, gotovo... u poslednje vreme nezdravo drndam wheel of fortune.
Korisnikov avatar
By maka
meni dobro ide ta igra i cesto nadjem najduzu mogucu rec, al da me pitate kako nemam pojma, samo buljim u ona slova i javi mi se. lol
Korisnikov avatar
By maka
inace, mislim da je ta igra kljuc, neretko mi se desavalo da posle nje vodim po 50 razlike, sto je kasnije tesko dostizno.
Korisnikov avatar
By ilija f
Meni ta igra ide najgore :( Baš sam duduk.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kažu ljudi da se vremenom postaje sve bolji i bolji. Ne mogu da potvrdim jer nikad nisam imao živaca da se sa ovim bakćem.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2469223#p2469223]acid drop napisao:[/url]I meni je to slaba tačka. Kad pogledam kako vreme ističe, uspaničim se i još gore ispadne. Vreme me poprckuje.
Meni to generalno nije problem, a u ovom konkretnom slučaju - ako ne vidim rešenje u prvih par sekundi, onda da mi daš i ceo dan da buljum u ona slova, isto ne bih bio ništa bolji.

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2469326#p2469326]maka napisao:[/url]meni dobro ide ta igra i cesto nadjem najduzu mogucu rec, al da me pitate kako nemam pojma, samo buljim u ona slova i javi mi se. lol
Meni se javi jedino ako su 6 slova poredjani jedno do drugog, pa ja potrazim dal ima i sesto.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2469328#p2469328]maka napisao:[/url]inace, mislim da je ta igra kljuc, neretko mi se desavalo da posle nje vodim po 50 razlike, sto je kasnije tesko dostizno.
E vidis ja uspem da stignem. Ali tih 50:0 na pocetku ubija (tih 50 je ako pogode rec koju je nasao i kompjuter, oba puta)

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2469225#p2469225]overload napisao:[/url]First world problems.
Folder: zezanje&opustencija.
Korisnikov avatar
By Mars
najmiliji moji, desilo se čudo!! :radosnice:

Slika

(ja sam ovaj desni sa bela radama iz nosa, naravno)

Slika nije ostra, ruke su mi drhtale od uzbuđenja.

I TO NISU bas poredjana slova bila!

:B
Korisnikov avatar
By Mars
Mozda je u pitanju neki psihicki fenomen, vezan čisto za ontologiju reči, tipa, lakse mi je da uocim i slozim rec tipa RAZDRAZENOST, nego - harmoničnost, smirenost itd

Hm...
Korisnikov avatar
By Mars
I'm on fire!

Slika

I onda izdominiram do kraja
Slika

A pazite biserku koju je rec ponudila
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Promenili su pravila bodovanja u toj prvoj igri, i sada sam tek nepobediv.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
:tapse:

Meni se cesto desava u poslednje vreme da slozim rec bolju i od "najduze" koju ponude ovi iz slagalice. :lol:

Edit:
Uveli su sistem bodovanja za slagalicu kao za englesku verziju iste igre.
Korisnikov avatar
By Mars
Da, i meni se desilo nekoliko puta.

Ali ova novina me POSEBNO raduje, za sve one situacije jedenja sopstvene dzigerice kad i ja ubodem najduzu rec - a nista mi ne znaci jer nije moj red. Sad po novom i tu dobijam poeneeeee!!!
Korisnikov avatar
By Mars
I mozes kompletno da izbrises rec, ne slovo po slovo.
I mozes da izbacis pojedinacno slovo sa bilo koje pozicije u reci.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jaooo. tu me vazda oderu pa ih posle jurim :(((((((((
nekad stignem nekad ne, 9/10 puta potivnik ima dužu reč

ali ja zato imam duži kurac

nemam kurac :(

naučite nas, nije fer.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ima android aplikacija "Slagalica pomoć" za najdužu reč i tačan moj broj
mamu im jebem. JAKO SE NERVIRAM KAD VARAJU

a ovako inače ne znam kako sastavljam reči ali uhvatim sebe da uglavnom gledam kako bi se završila reč tipa ako ima slova xxxxxxx I A K T A tražim da od ostalih slova sklopim tako da se završava sa AKATI pa mi lakše padnu reči na pamet pl-akati sk-akati presk-akati

nem pojma da li to može da se svrsta u neku tehniku
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nekad i ja tako uhvatim neki kraj, pa onda od preostalih slova gledam da napravim pocetak.
Nekad uspe, nekad ne....

A ne primecujem da varaju jer se bas retko desi da oni predloze maksimum.

E, na mene je jedna skocila i svasta mi rekla kad sam JA mucenik 2x uboo maksimalnu rec, bez ikakve pomoci naravno, i onda mi je svasta rekla, i u stvari sam tu saznao za ime nekog sajta koji to radi.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa da ima i sajt taj "ludara" mada kad je uključen fer plej ne možeš da otvoriš nov prozor jer ti zabrani da igraš, pa onda preko te aplikacije na telefonu varaju.

ma varaju!! ja sam namerno par puta ukucala slova u tu aplikaciju i ne stisnem da mi pokaže reč nego sama smišljam pa kad oni iznesu njihvovu stisnem i bude baš ta koju aplikacija pokaže prvu dva puta za redom kao mrzi ih čak i da odaberu drugu ili treću reč

slepci.
Korisnikov avatar
By Mars
desilo se, jeste. video i po tome sto su im to prakticno bili i jedini poeni koje su osvojili.
Korisnikov avatar
By Mars
Samo da se nervira čovek...

Sad je dobila +5 poena JER je imala reč koju je imao i kompjuter-iako sam i ja imao priznatu reč iste dužine.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ja sam tek sad videla šta se promenilo. pa onda bi trebalo da promene bodovanje i za moj broj da kad imaš tačan dobiješ poene, u te dve igre je najlakše da se vara :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!