Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sorti taj ceo skec znam napamet :lol:

godinama sluzi kao zezancija celom drustvu, bas sam danas citirao snejpa :D
By alexandermagic
Vilo, deficitarni smo sa takvim carobnjacima, posljedicno su zavrsili u ustanovama zatvorenog tipa zbog unistene psihe usljed dugorocnog koristenja narkotika i jakih halucinacija . :/
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703927#p2703927]alexandermagic napisao:[/url]Vilo, deficitarni smo sa takvim carobnjacima, posljedicno su zavrsili u ustanovama zatvorenog tipa zbog unistene psihe usljed dugorocnog koristenja narkotika i jakih halucinacija . :/
ma barem da su zavrsili u ustanovama, eno ih po fejsu prosipaju istocnjacke mudrosti uz kich ilustracije energija koje kruze telom i univerzumom, svi mi ostali smo povrsni i ne kapiramo sustine zivota...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kenja mi se od te nove sekte što se loži na 'vibracije' i 'paralelne realnosti' itd. Vidim da se baš širi ovim prostorima, barem zaključujem to po prisutnosti na društvenim mrežama.

Što je najgore, par drugarica su mi se totalno primile na to, sad tripuju da su shvatile suštinu života i srž univerzuma, a da, mi ostali smo površni i prosto ne kapiramo... :barf:
Korisnikov avatar
By antibiotic
paralelne vibracije iz drustvenih mreza :lol:
sve to sotona zavela :pop:
By alexandermagic
Prije ce bit da se radi o transurfingu i zakonu privlacnosti. Doduse, ovi nasi su as usual zakasnili smatrajuci to necim novim. Onaj tko je zeljan smijeha moze pokusat da se udubi u njihove subjektivno obojene interpretacije koje bas i nemaju veze sa izvornim ucenjima. Zato to sve treba djuture strpat u ludnicu. :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!