Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mrtvak
Tamno more svesti je svuda oko nas. Dok ovo pišem - tamno more svesti me zapljuskuje. Dakle, tamno more svesti dodiruje svoju kapljicu. Kap svesti koja je čovek, osuđen je da ima sudbinu. Ta osuda glasi ovako - tamno more ti posuđuje kap svesti da bi joj se vratila oplemenjena svest.
Šta bi to moglo da znači?
Kako vidim, to znači da je tamno more svesti, gladno. Ono bi jelo.
Pa šta ono jede?
Čarobnjaci kažu da ono voli da jede ljudska iskustva.
Zato čarobnjaci hrane to more procesom rekapitulacije, jer ako se ne rekapitulira život, u smrtnoj situaciji vidiš ceo svoj život pred očima, a tada nemaš vremena da se odagnaš od onoga što vidiš i tamno more te usisa dok gledaš svoja iskuskustva, gde ono misli da taj što gleda je samo slika u slici tih iskustva.
Znači moguće je živeti večno, ako se ima određena strategija života. :opacupa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali ti si mrtvak, ti si već izvan sveta živih... tvoja iskustva su stoga irelevantna za nas koji se još uvek mrdamo.

:2c:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2527112#p2527112]mrtvak napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2526967#p2526967]barni napisao:[/url]Aj pokusacu jos jednom

Mrtvar jesi li ti carobnjak?
Koje carobnjake poznajes?
Pripadas li nekoj grupi, verskoj ili nekoj drugoj?
Koliko imas godina?
........
Ti si znatiželjan takvih informacija da bi izgradio sopstveni sud.
Tebe da interesuje čarobnjaštvo već bi znao dosta stvari o tome.
.......
Lična istorija je ipak za privatnu poruku, probaj da razumeš. Hvala.
Sve ok ali ne mogu da razumem zasto potenciras na toj reci "carobnjak" :)

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2528158#p2528158]mrtvak napisao:[/url]
Zato čarobnjaci hrane to more procesom rekapitulacije, jer ako se ne rekapitulira život, u smrtnoj situaciji vidiš ceo svoj život pred očima, a tada nemaš vremena da se odagnaš od onoga što vidiš i tamno more te usisa dok gledaš svoja iskuskustva, gde ono misli da taj što gleda je samo slika u slici tih iskustva.
Znači moguće je živeti večno, ako se ima određena strategija života. :opacupa:
a sta ako te udari tramvaj dok zaljubljen prelazis psecaki prlaz?
Koja bi bila strategija?
Ne prelaziti ulicu ili ne zaljubljivati se?

...iskomentarisacu ovako..isekao sam ono najbitnije.

Људима је одређено једном умрети.
Тада човек напушта све своје земаљске бриге; тело се распада.
Духовна визија почиње у умирању чак и пре смрти, док умирући виде оне око њих, и чак разговарају са њима, они још виде и оно што други не могу.
Али када напусти тело, душа се тада налази међу другим духовима, добрим и злим.
Обично нагиње према онима који су јој сроднији по дух.
У току прва два дана, душа ужива релативну слободу и може посетити места на земљи која су јој драга, али трећег дана се помера у друге области.
Трећег дана, пролази кроз легионе злих духова, који јој препречују пут и оптужују је за различите грехе, којим су их сами зли духови кушали.
Постоји двадесет таквих препрека, такозваних „митарстава“, на коме се један или други облик греха испитује; након пролажења једног, душа долази на друго и само након успешног пролажења кроз сва митарства, душа може наставити свој пут без тренутног бацања у "огањ".
Ужасан је трећи дан за душу умрлог и из овог разлога она посебно потребује молитве за себе.
Након успешног проласка кроз митарства душа у току следећих тридесетседам дана посећује небеска становишта и поноре пакла, не знајући још где ће остати и само четрдесетог дана јој је место одређено до васкрсења из мртвих.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525797#p2525797]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525663#p2525663]Mars napisao:[/url]Šta li radi onaj naš forumski čarobnjak/veštica...dal je još na zemlji ili se vozneo ili tako nešto.

Bio je u ljubavno/emotivno/seksualnoj vezi sa jednim forumašem ali nemam dozvolu da otkrijem s kim.

Deni, da li možda ti znaš na koga mislim? Zaboravio sam mu ime.
Znam, naravno. O njemu ništa čuo već preko 2 godine, k'o da je u zemlju propao. Možda je stvarno čarobnjak. :napitak:
a bio je i onaj Mocna Beba/ Mobyan/ Hermandgar/ Obozavam Te ili kako vec- karakter, zar ne?
e, taj je bio carobnjak. check this out:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 69#p325569" target="_blank :kragi:
Korisnikov avatar
By mrtvak
Abrakadabra (bacam mađije...)
....
Zašto čarobnjak?
Pa zato što je svest nešto čarobno.
Potenciraću na reči RATNIK, samo da dođemo do toga.
Korisnikov avatar
By mrtvak
Čarobnjak je u stvari ratnik jer je njegovo bojno polje svest.
Nije samo ratnik već je i putnik.
Čarobnjak-vrač-ratnik-putnik putuje u nepoznato.

E sad moram se vratiti na početak učenja.
Koji su neprijatelji na putu znanja?
To su jasnoća i moć, u prvom redu.
:tepih:
By kameni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2526350#p2526350]mrtvak napisao:[/url]Da se predstavim,...zovem se ACA i proučavam čarobnjaštvo....odlučio sam da se predstavim, da nebi neko moju pojavu vezivao za nekog drugog.
Idem na raznim forumima i pričam jedno te isto ali na drugi način. Vežbanjem se jedino može znanje ukrotiti.
Dakle,...ovaj forum mi je najsmešniji na koji sam naišao. Osećam se ovde kao da sam ušao u zagušljivu pivnicu...(he)..

Čarobnjaci su ratnici.
Ratnik je dužan da neguje besprekornost. Biti besprekoran znači da, čovek ono što misli da zna -počne da vreba - da bi uočio sopstvenu slabost.
Svi mi mislimo da znamo ali to što mi mislimo da znamo je samo sistem važnosti koji smo prihvatili. Zato su čarobnjaci uveli i tehniku koja se zove "traganje".....
Aco kralju!
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
I know something u dont know :)

i zanimljivo da to kazes bas ispod ovog posta
By alexandermagic
Tko bjese ovaj jadnik, koji je nabubao napamet i usvojio procitano iz Kastanedinih knjiga ?
Nikad mi nije bilo jasno sljedece: hoces da pratis odredjeno ucenje, a ne koristis bar mrvu racia da provjeris tko je tvorac, kakav mu zivot bjese, kakav zavrsetak.

More, sve bi ja ovakve u rudnik. Moze i kamenolom.
Uspjesno bavljenje Okultnim uvijek zahtijeva cvrsto uporiste u realnosti, nikad bjezanje od iste sto je vecini i inicijalni motiv.
Korisnikov avatar
By Blady
Kao,
ja sam postovala na ovoj temi :lol:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
kako ti se cini kada bacim cini
kada se obucem u seksi bikini
magicno si privlacan tako mi se cini
al nisam od onih sto rekle bi izvini

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!