- 20 Apr 2008, 12:36
Nocas se dogodio incident u clubu TOXIC
Elem...
Iz cele price se da zakljuciti ovo - mada, napominjem da iako sam bio prisutan sve vreme tamo, ne mogu da tvrdim da se sve odigralo kako cu opisati jer su to sve delici koje sam skupio za vreme i posle incidenta
ali 99% je ovako bilo
...samo u jednom trenutku je prvo njih 5, 6 prokrcilo sebi put u wc-e i tamo se zatvorilo da bi se zatim cula prica da je neko bacio suzavac i onda je pun klub panicno poceo da trci i da se gura ka ulazu
Ja sam sa drugom i drugaricom ostao unutar kluba i nismo izasli sve dok se klub nije ispraznio jer... suzavca izgleda nije ni bilo U KLUBU vec ga je neko bacio ispred kluba ili u holu gde je garderoba!
U samom klubu...jeste se osecao benzin!I jesu malo pekle oci, ali rekoh, mi smo sve vreme ostali unutra pored sanka i tek posle 10ak minuta izasli...
Kada smo mi izasli na vazduh...svi su bili napolju!
Koliko sam ukapirao videli su ko je bacio (registarske tablice i kola, te su se neki od security-ja bacili u potragu)
Posle 15ak minuta svi su se vratili u klub i nastavljeno je kao da se nista nije dogodilo...samo sa malo ranijom turom turbo folka - ali, okej, razumem da je masama bilo to potrebno da zaborave incident i strah koji su pretrpeli
BUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo me je navelo da razmisljam o 2 stvari!
PRVA:
NE DAJ BOZE da u klubu izbije pozar!!!!
Taj klub uopste nema izlaz za te slucajeve! (ili mi ga nismo videli i nismo znali za njega jer nije propisno obelezen jer smo kasnije trazili gde bi izasli u slucaju neceg)
A prozori na klubu su toliki da ne mozes ni psa da gurnes kroz prozor!!!!!!!!
A ne da ti skaces i spasavash se sa pristojne visine od 3, 4 metara
Stepenice su uske i vrlo strme i jos od vrlo zapaljivog materijala!
Ne zelim ni da mislim, sta bi bilo, kada bi bilo!!!!!!!!!!!!!!
Ali, neko bi morao da povede racuna o tome!
DRUGO
Sta da je neko namerno izazvao incident, i sad vi ispred kluba imate 200 ljudi ili nesto koji tu stoje!
Idealno da neko baci nesto drugo na skupinu pedera i lezbejki
ili
jednostavno dodje neka poveca grupica da se zabavi nama!!!!
To su samo neke moje kontemplacije, i nadam se da nikada nece doci do bilo cega slicnog
ali...
nateralo me da razmisljam
et toq!

Elem...
Iz cele price se da zakljuciti ovo - mada, napominjem da iako sam bio prisutan sve vreme tamo, ne mogu da tvrdim da se sve odigralo kako cu opisati jer su to sve delici koje sam skupio za vreme i posle incidenta
ali 99% je ovako bilo
...samo u jednom trenutku je prvo njih 5, 6 prokrcilo sebi put u wc-e i tamo se zatvorilo da bi se zatim cula prica da je neko bacio suzavac i onda je pun klub panicno poceo da trci i da se gura ka ulazu
Ja sam sa drugom i drugaricom ostao unutar kluba i nismo izasli sve dok se klub nije ispraznio jer... suzavca izgleda nije ni bilo U KLUBU vec ga je neko bacio ispred kluba ili u holu gde je garderoba!
U samom klubu...jeste se osecao benzin!I jesu malo pekle oci, ali rekoh, mi smo sve vreme ostali unutra pored sanka i tek posle 10ak minuta izasli...
Kada smo mi izasli na vazduh...svi su bili napolju!
Koliko sam ukapirao videli su ko je bacio (registarske tablice i kola, te su se neki od security-ja bacili u potragu)
Posle 15ak minuta svi su se vratili u klub i nastavljeno je kao da se nista nije dogodilo...samo sa malo ranijom turom turbo folka - ali, okej, razumem da je masama bilo to potrebno da zaborave incident i strah koji su pretrpeli
BUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo me je navelo da razmisljam o 2 stvari!
PRVA:
NE DAJ BOZE da u klubu izbije pozar!!!!
Taj klub uopste nema izlaz za te slucajeve! (ili mi ga nismo videli i nismo znali za njega jer nije propisno obelezen jer smo kasnije trazili gde bi izasli u slucaju neceg)
A prozori na klubu su toliki da ne mozes ni psa da gurnes kroz prozor!!!!!!!!
A ne da ti skaces i spasavash se sa pristojne visine od 3, 4 metara
Stepenice su uske i vrlo strme i jos od vrlo zapaljivog materijala!
Ne zelim ni da mislim, sta bi bilo, kada bi bilo!!!!!!!!!!!!!!
Ali, neko bi morao da povede racuna o tome!
DRUGO
Sta da je neko namerno izazvao incident, i sad vi ispred kluba imate 200 ljudi ili nesto koji tu stoje!
Idealno da neko baci nesto drugo na skupinu pedera i lezbejki
ili
jednostavno dodje neka poveca grupica da se zabavi nama!!!!
To su samo neke moje kontemplacije, i nadam se da nikada nece doci do bilo cega slicnog
ali...
nateralo me da razmisljam
et toq!