Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By icehot
Hoce li se otvoriti neko novo mesto koje nije toliko iskompromitovano kao X?

Ono je stvarno katastrofa,prvi i poslednji put sam bio pre dve godine i vise nikad!!!Jeb*cina po toletu,prljavstina na sve strane,isfrustrirane tetke...mislim uzas!!

Povuci vodu da g*vna odu:wcsolja: :wcsolja: :wcsolja: :wcsolja: :wcsolja: :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Eto, ja nikad nisam bio tamo, a niti me nešto privla?i da idem, jer nekako nije mesto za mene...

..ne kažem da je loš X, mislim da treba biti raznih vrsta zabave od Xa, do CanCan-a :merlinka:
Korisnikov avatar
By ugly kid joe
Originally posted by goranD
Eto, ja nikad nisam bio tamo, a niti me nešto privla?i da idem, jer nekako nije mesto za mene...

..ne kažem da je loš X, mislim da treba biti raznih vrsta zabave od Xa, do CanCan-a :merlinka:

Nisam ni ja bio, samo ne znam kako mozes da znas da nije dobro za tebe ako nisi bio. Price su jedno...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by ugly kid joe
Nisam ni ja bio, samo ne znam kako mozes da znas da nije dobro za tebe ako nisi bio. Price su jedno...
?im sam ?uo kakva je muzika, neka hvala :hand:

..mada želim jednom oti?i :panker:
Korisnikov avatar
By bambola
A kakva je muzika? Nisam ni ja nikad bila...a otisla bih rado:muva:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
bejah jednom pre sto godina i užasno sam se smorio. ako se izuzme sada ve? zatvorena novosadska rupa (koja je van svake konkurencije) X je najgori gej klub u kojem sam bio. a bio sam u jedno 10-ak, u regionu. tad kad sam ja bio puštala se neka kvazikomercijalna muzika do nekih 1 ujutru, onda su prešli na doma?i "pop" (Luna i sli?no), a od 3 su krenuli narodnjaci. :uplasen:
Korisnikov avatar
By KiWi
mene je jedan .. pa .. nazovimo ga frajerom, mada ne zaslužuje taj epitet, hteo da vodi u X .. sa svojim fancy poznatim društvo, frizeri, kroja?i, stilisti i svi ostali modni stvaraoci .... ''u?tivo sam odbio ponudu'' i kroz par minuta sam ?uo pri?u koja je opravdala moj postupak.. mislim da tamo nije mesto za pravu elitu kao što smo mi :alexis: .. kad otvore gay friendly saunu i odvoje jedan dan u nedelji samo za nas nek mi jave
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by 2Q2Bstr8
bejah jednom pre sto godina i užasno sam se smorio. ako se izuzme sada ve? zatvorena novosadska rupa (koja je van svake konkurencije) X je najgori gej klub u kojem sam bio. a bio sam u jedno 10-ak, u regionu. tad kad sam ja bio puštala se neka kvazikomercijalna muzika do nekih 1 ujutru, onda su prešli na doma?i "pop" (Luna i sli?no), a od 3 su krenuli narodnjaci. :uplasen:
LELEEEEEEEEEEEE :shtap: :shtap: :shtap:
Korisnikov avatar
By reveal
ne idem, niti cu ici, jer muzika sucks. a i cula sam slicne price za toalete itd.

ogavno.
Korisnikov avatar
By Val
Ako ti odlu?iš da odeš, idem s tobom :okret:
Vodim vas ja :D Bila ja prosle godine jednu noc i nije bas tako lose. A muzika je tako kaoticno izmesana, kao i publika.

Jedino sto su ona dva wc-a konstantno zauzeta i ne koriste se za uriniranje ( a nije ni moguce_wc-solje do vrha pune), nego za "pusenje" i kojekakve "igrice".

Bljak!

Slika
Korisnikov avatar
By Zibro
ja bio prvi put pre neku godinu sa mojim tipom , bio sam mrtav pijan , skroz sam ga izvacario , izdjuskao se ko lud i bilo mi super ...
ja bio drugi put mrtav trezan , zgrozio se totalno , izurlao se na tipa kad je pokusao da me poljubi na tom bljak mestu i otiso kuci totalno smoren
ja bio treci put N I K A D inace otkako se dogodilo ono prvi put zaista izbegavam da pijem ... isuvise mi iskrivi realnost
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Ja ne znam od cega taj X zivi??

Navodno, tamo niko nikad ne ide, svi samo pljuju, bljak wc, bljak tetke, bljak muzika, bljak ovo, bljak ono...
Bio sam 2 puta u x-u davno davno, kad sam poceo da se bavim ovim sportom, i tad je bilo krcato.
Posto sam se informisao znam da je klub i dalje pun, nekad manje, nekad vise...ali radi.

Nesto se tu ne uklapa, niko ne izlazi u X, a on i dalje radi. C'mon...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Johnny Rocket

Nesto se tu ne uklapa, niko ne izlazi u X, a on i dalje radi. C'mon...
To se zove foliranje. Klasika, te gade se na ovo te na ono, a onda ajd idemo....
Ma daj ti jos verujes nekima sta pricaju....
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam bio vise puta jer kad dodjem u Bg pozelim da se iskacem u nekom gay klubu.Kako osim CAN CAN-a neam nista drugo podjem u x.Muzika je bas uzas.U pocetku je ok, a onda odjednom pocnu prelazi sa Madone na Hanku Paldum.Uzas!! Takodje previse je mracno a i zagusljivo.Treba poci i dozivjeti to.:lol:
By ostoja55
Da ne bi X u datom vremenu tvoj lazni zivot kao i mnogih ovde bi bio NOCNA MORA kao sto je i dalje koliko vidim ...
Jadni ste pederi plujete po sebi i dalje ...
kako nas tek drugi vide...
ajd lezbejke gledaju kroz krivo ogledalo .......
kad neznaju kakve su stvarno....BLJAK:opacupa: :opacupa: :opacupa:
Korisnikov avatar
By HARP
Nikada nisam bio u X-u:neznam:
Korisnikov avatar
By m..
Mozes, ja nikad nisam bila u X-u na gay zurci, ali sam bila cetvrtkom na nekom rodjendanu, tako da znam u detalj kako prostor izgleda, cula sam muziku jedne subote kada sam prolazila ispred, znam i izbegavam neke ljude koji tamo redovno izlaze, ostalo nije teshko rekonstruisati s mozgom 8-ogodisnjeg redovnog clubbera i kilometrima texta, posvecenim toj rupi, na forumu...

Btw. Zasto je umro Kinic?
Korisnikov avatar
By Egmont
Zbog neplacenog racuna za struju.
Korisnikov avatar
By djo
ne seri.... jeee. a pri?alo se da ga je gazda x-a zatvorio.... kakva je to tragedija bila u mom životu.... b-friend i ja smo tuda prolazili u petak... izgleda kao arheološko nalazište :(
Korisnikov avatar
By Egmont
Ma, zatvorio ga prakticcno vlasnik prostora. Ugostitelji mu davali pare za raccune, a on na putu izmedju kuche i posste zaglavljivao u kafani. I tako godinu dana. A onda dosslo i iseklo. :)
drage/i,

sinoc je obezbedjenje X-a bez razloga verbalno i fizicki nasrtalo na mene, ophodeci se krajnje nasilnicki.
ubrzo sam napustio prostor time izbegavajuci dalji razvoj konflikta.

ukoliko se na ovaj nacin prema pripadnicima/cama LGBTIQ populacije ophode oni koji bi trebalo da brinu o nasoj bezbednosti (ako ni zbog cega drugog, ono jer su za to placeni), trudim se ne razmisljati o tome sta sve mozemo ocekivati od drugih osoba.

ovo je inicijalni mail protesta.
ukoliko neka/o od vas ima ideju kako dalje reagovati - rad sam.

uzivajte u prolecu!
take care.
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by bg_glee
drage/i,

sinoc je obezbedjenje X-a bez razloga verbalno i fizicki nasrtalo na mene, ophodeci se krajnje nasilnicki.
ubrzo sam napustio prostor time izbegavajuci dalji razvoj konflikta.

ukoliko se na ovaj nacin prema pripadnicima/cama LGBTIQ populacije ophode oni koji bi trebalo da brinu o nasoj bezbednosti (ako ni zbog cega drugog, ono jer su za to placeni), trudim se ne razmisljati o tome sta sve mozemo ocekivati od drugih osoba.

ovo je inicijalni mail protesta.
ukoliko neka/o od vas ima ideju kako dalje reagovati - rad sam.

uzivajte u prolecu!
take care.
nisam bio svedok tvojih problema, pa ne mogu nista konkretno da prokomentarisem od tvojih navoda, ali mogu da potvrdim da se osoblje x-a ponasa krajnje neprofesionalno!

naime, proslog petka je ispred x-a napravljena citava guzva i red, jer je navodno klub pun, sto i jeste bio slucaj, i nisu dozvoljavali da se vise ulazi.

medjutim, obezbedjenje je krajnje drsko i bezobrazno, uz fizicki kontakt, zaustavljalo goste. umesto da im kaze da sacekaju ispred kluba, fizicki ih je dodirivalo i sprecavalo da udju u klub. i dok su jedni stajali u redu i cekali, sto je krajnje neprijatno, jer ljudi prolaze ulicom i cudno nas gledaju i samo sto ne prokomentarisu - vidi, eno su pederi, cekaju da udju u pederski klub i da te eventualno napadnu, drugi posetioci, po ne znam kom osnovu, su ulazili u klub preko reda...

sve vreme cekanja u redu obebedjenje je drsko gledalo grupu ljudi kojoj nije dozvoljavalo da udje, stalno upucujuci pitanja - a vi hocete da udjete, e pa nema mesta... sta je bilo, hocete da udjete, nema mesta, morate da cekate...

takodje su se pogledima i pokretima ruku nabacivali sto se moze smatrati seksualnim uznemiravanjem... ne znam koje su seksualne orijentacije pripadnici obezbjednjenja ovog kluba, ali je neprihvatljivo s moje tacke gledista da me pripadnik obezbedjenja merka od glave do pete, da me direktno posmatra u oci, oblizuje se i palaca jezikom i daje socne komentare sa svojim kolegama iz obezbedjenja...

takodje je neprihtavljiva njihova neorganizovanost, jer jedan radnik pusta grupu ljudi da udje u lokal, a drugi je vraca iz lokala, posle svega par metara!

ovakvo ponasanje i cekanje u redu mozda je prihvatljivo za klubove u nekoj svetskoj metropoli, ali nije za beograd.... da dodje do nekog konkretnog problema, da neko napadne 20ak pedera koji ceka u redu da udje u klub, cisto sumnjam da bi dva-tri pripadnika obezbedjenja mogla da srede situaciju... kao sto sumnjam da bi uopste bili nadlezni, jer mi nismo u klubu vec ispred kluba... a to sto obezbedenje u klub pusta da udju drugi preko reda i sto ne pusta da se u klub udje iako odredjeni broj ljudi iz njega izadje kao da ih ne zanima...

ovakvo neprofesionalno ponasanje treba korigovati i obavestiti vlasnika kluba, jer sam ipak misljenja da mu ovakvo ponasanje njegovog osoblja nikako ne ide u korist... ili mu nije stalo trenutno da o ovome razmislja, s obzirom da pedera u x-u ima nikad vise...

:down: :down: :down:
Korisnikov avatar
By andjeo
PA ETO REDOVAN SAM X-A!ZNAM KAKO JE TAMO BUKVALNO NOCNA MORA.I ZAISTA IMA JEBACINE U WC,ISFRUSTRIRANIH TETKICA,KOMPLEKSIRANIH IDIOTA I MATORACA KOJI BI DA ULOVE MLADO MESO!ALI PITANJE JE:GDE SE PROVESTI?ZATO,STA DA RADIS SEM STO MORAS JEDNU NOC ISTRPETI!IDI TAMO I ZEZAJ SE AKO NECES DA SE MUVAS!UZMES PAR POIVA I IGRAS KO DA SI U STR8 KLUBU.TAKO TO JA RADIM MADA ME MUVAJU I DALJE NEKI MOMCI:pivce:
Korisnikov avatar
By m..
Ju, ja sinoc iduci sa zabave A na zabavu B sretoh poznanika, rece mi da je bio u X-u, shvatim da mi je usput, uzeh onu devojku mog prijatelja za ruku i sidjoh dole, cisto da vidim. Hebote, apokalipsa, 9. krug pakla. Ajde poznajem prostor sa onog rodjendna, poznajem prilike iz postova o istom, ali... Anyway... Prvi utisak je nesto izmedju diskoteke u podrumu postapokalipticnog grada, gde nema struje nego agregat opskrbljuje muziku i ono malo prigusenog svetla i diskoteke negde na skijanju (Divcibare recimo)...Guzva veca nego na pijaci u Bangladeshu, svi nekako znojavi i djuskaju uz ono nesto sto bi se eventualno, uz silan mentalni napor, dalo nazvati muzikom... Ne znam, srela sam troje ljudi, i ostala 3 minuta, procesljala uzduz i popreko (nisam se usudila da overim wc) i pobegla. Neka hvala. Bre Rektum iz Irreversible vise i ne izgleda kao tako strashno mesto.
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja sinoc siso, pokuso na garderobi da ostavim jaknu, ne moze, nema mesta, ostavio za nekim astalom u cosetu, otiso do sanka, ceko 15 minuta da narucim pice. Onda mi dosadilo da cekam i otiso.
By angie-s
Ja sam bila u petak i nije mi bilo tako lose.Jeste da sam se razbila...ali mi je bilo strava!Dosla sam sa devojkom i drustvom a na druge uopste nisam ni gledala.
Jedino sto me nervira u X je to sto ima mnogo izgubljenih pedera,cast izuzecima....ali ovi ostali su bljak,fuj.
Devojke koliko toliko normalno izgledaju i normalnije su od njih.Ne govorim to zato sto sam ja devojka vec zato sto i jeste tako.
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by icehot
,isfrustrirane tetke...mislim uzas!!
U pravu si, eto ti si pravi primer!:blenta:
By Nemanja-X
Ma X je super mesto za provod! Uopste mi nije jasno sto se svi toliko tripujete oko tog kluba. Kome se ne svidja, ne mora da dolazi dole i molim lepo. Meni je licno super, pogotovu zbog muzike i sto uvek mogu da navatam koga god pozelim. :bj: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Tu si u pravu Nemanja, kome se ne svidja, ne mora da dolazi, a provod je uvek zagarantovan, zbog dobre muzike, a poslednji put kad sam ja bio nisu uopste smarali sa Karleusinim pesmama, pa mi je to bilo i najbolje vece u Iksu do sada.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!