Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

ali, mora li gej sauna biti kao obična sauna? po čemu je obična sauna kriterij procjenjivanja gej saune?

zanimljivo mi je iz koje perspektive dolaze negativne reakcije na gej saunu. jebalište, prostitucija, pa ja-to-ne-kužim stav (koji zapravo izražava odvratno-mi-je stav) ili ironijski odmak... sve to je nekako puritanski, iz pozicije da su orgije loše, da je seks u sauni loš itd. da je to nešto jadno, ponižavajuće, nečasno itd.

respectability politics much? :hmm:
Korisnikov avatar
By 李香兰
nisi li ti sam strogo protiv prostitucije iz puritanskih razloga ?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Koliko se ja sećam on je protiv prostitucije zbog implicitne pozicije moći i anti-kapitalistički, tj. komodifikovanje tela (see also: surogat majčinstvo i prodavanje organa).
Korisnikov avatar
By 李香兰
mislim da je jedan od argumenata imao moralnu etiketu toga kako je lose prodavati telo jer eto neke stvari jednostavno ne treba nikad da budu na prodaju*. mozda je neko drugi bio u pitanju - zato sam pitala.

*sto je li nema smisla jer se u regulisanoj prostituciji niti iznamljuje a kamoli prodaje ikakvo telo vec usluga ali necemo sad o tome.
Korisnikov avatar
By *deni*
Prostitucija nije nikakvo prodavanje tela, već uslužna delatnost. To bi bar trebalo da bude u svom ispravnom obliku, jelte.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2778575#p2778575]Srklet napisao:[/url]ali, mora li gej sauna biti kao obična sauna? po čemu je obična sauna kriterij procjenjivanja gej saune?

zanimljivo mi je iz koje perspektive dolaze negativne reakcije na gej saunu. jebalište, prostitucija, pa ja-to-ne-kužim stav (koji zapravo izražava odvratno-mi-je stav) ili ironijski odmak... sve to je nekako puritanski, iz pozicije da su orgije loše, da je seks u sauni loš itd. da je to nešto jadno, ponižavajuće, nečasno itd.

respectability politics much? :hmm:
nije mi odvratan sam seksualni čin pobogu već sam iznosio svoj stav glede prostitucije mrzi me da se ponavljam.
By Sixto
Simpatican je taj elitizam pro-pederskih preduzetnika u Srbiji. KRenu sa reklamom, napice cenu, ekskluzivno, elitno, full, nikad vidjeno... a posle par nedelja vuku za rukav da udjes. Koliko puta je na istu foru pokusano otvoriti se klub u NS na primer pa na kraju popusili svi odreda.

Previse ste se vi deco zaigrali Steve Rubell-a...
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2778583#p2778583]emo_haos_ napisao:[/url]možda više iznajmljivanje tela?
Nikako.

To bi impliciralo da onda to telo (ili delovi istog) pripadaju nekom drugom na tih iznajmljenih sat vremena pola sata.

A to dalje znači da pošto osoba "gubi" vlasništvo nad svojim telom u tom periodu ne može da odbije seks. Drugim rečima, dešava se silovanje.

Što u regulisanoj prostituciji uvek postoji kao opcija, tj. to da prostitutka odbije klijenta u bilo kom trenutku ako joj ne odgovara iz xyz razloga i isti klijent dobije novac nazad ili zamenu u zavisnosti od polise javne kuće (sa kojom se klijent mora složiti pre bilo čega).

Kao što sam ja već rekla na ovoj temi, jedini prikladan naziv je usluga. A i Dženi posle mene.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Seksualni komunizam - zvuci kao prilika za pedere da se napuse stejt/bi kurceva :lol:
trebale bi onda i cene da budu - komunisticke, tj. pristupacne. 40 evra je zaista kapitalistcki do dna.

Meni gej saune i dalje imaju smisla, bez obzira sto im globalno opada popularnost. Ok, sada ljudi ne moraju da idu u saunu da bi nasli seks (zbog grindera.. bla), ali to ima i svoje prednosti np. da gejevi idu u saunu zbog saune i druzenja sa gej ljudima, ne samo da bi trazili kruceve. :yes:
Takodje, ako je seks poenta, mnogi i dalje preferiraju da uzivo odmere ono sto biraju da privedu - bilo da je za pare ili besplatno - grindr & co ce uvek biti nepouzdani nacin za one koji traze samo seks -lutrija i macka u dzaku.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ima li kabina i u tom frizerskom salonu

Posto gay prefix je short from kabina i presume
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2778603#p2778603]antibiotic napisao:[/url]Seksualni komunizam - zvuci kao prilika za pedere da se napuse stejt/bi kurceva :lol:
that's the general idea, yeah! ^^
zamisli svijet u kojem nema top i bottom, u kojem nema rodne binarnosti u seksu, u kojem su svi omniseksualni i dijele svoju seksualnost svi sa svima. zamisli stotine ljudi koji opće na livadama u jednom jedinstvenom seksualnom činu, kako pulsiraju dok istovremeno dobivaju i daju zadovoljstvo svakome oko sebe. zamisli svijet bez silovanja, svijet u kojemu su bilo kakvi odnosi i pozicije moći uklonjeni iz polja ljudske seksualnosti, koja je oslobođena dosegnuti transcendentalno. seksualni komunizam također mijenja fokus s druge osobe kao komodificiranog, savršenog proizvoda koji se želi konzumirati i tako zadovoljiti žudnja na sam osjećaj naslade koju izaziva jebanje.

za prvi maj, nakon roštilja - globalne orgije! živio seksualni komunizam! :crveni: :sise:
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2778613#p2778613]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2778603#p2778603]antibiotic napisao:[/url]Seksualni komunizam - zvuci kao prilika za pedere da se napuse stejt/bi kurceva :lol:
zamisli svijet u kojem nema top i bottom, u kojem nema rodne binarnosti u seksu, u kojem su svi omniseksualni i dijele svoju seksualnost svi sa svima. zamisli stotine ljudi koji opće na livadama u jednom jedinstvenom seksualnom činu, kako pulsiraju dok istovremeno dobivaju i daju zadovoljstvo svakome oko sebe. zamisli svijet bez silovanja, svijet u kojemu su bilo kakvi odnosi i pozicije moći uklonjeni iz polja ljudske seksualnosti, koja je oslobođena dosegnuti transcendentalno. seksualni komunizam također mijenja fokus s druge osobe kao komodificiranog, savršenog proizvoda koji se želi konzumirati i tako zadovoljiti žudnja na sam osjećaj naslade koju izaziva jebanje.

za prvi maj, nakon roštilja - globalne orgije! živio seksualni komunizam! :crveni: :sise:
slažem se sa svime ovime, ali prosto mislim da prostitucija nije deo seksualne emancipacije i oslobođenja od represije.
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2778613#p2778613]Srklet napisao:[/url]

not applicable in reality. (kao i komunizam. lepo na papiru ali u praksi ne. :lol: )

mada ne znam da li bi volela da živim u omniseksualnom svetu. ikad. boring and bland

+ silovanje se ne dešava iz seksualne požude.
Korisnikov avatar
By 2kune
a u 3 lepe P M !!! :drama:
ne mogu vjerovati što čitam... ranit ću se majke mi! :zid:
jebem ja svakog pedera koji se bori protiv saune :pervert:

NAPOKON!!! ALAHUAKBAR!!!ALELUJA!!! to je jedina prava reakcija na ovu vijest!
osim obvezatnog grintanja zarad skupoće, jelte...

ako se valja boriti za 'opštu prihvaćenost' da li to znači da treba postati onaj za čiju se naklonost boriš? 'opšta prihvaćenost' znači da gay svijet ima neke svoje momente koje str8eri moraju prihvatiti a ne da gay ljudi moraju postati duvne pravoslavnog ćudoređa... gay ghetto je nužan korak u borbi za opću ravnopravnost...

uostalom, gay sauna neusporediva je sa str8 saunom i nema nikakve veze s komunizmom po deniju... gay sauna je jedna fina pristojna starorimska orgija... kulturna baština nulte kategorije koju valja štiti i živjeti... odnosno pričekati dok vlasnici ne počnu vući ljude za rukav :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bravo 2KUNE, svaka ti je ka u Njegoša!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2778680#p2778680]alexandermagic napisao:[/url]U saune zbog seksa idu jadnici koje objektivno nitko drugi svakako i ne bi, kuMo. :ozbiljan:

Ne spominji Allaha, muko.
reče čoek koji tamo nigdar zašo nije... :roll:
sauna je svijet za sebe,,, valja izići iz svog malog dvorišta, otvoriti ogradicu i upoznati svijet...
spominjem Allaha jer je on jamačno u sauni bio :-P
http://www.imdb.com/title/tt0075144/?ref_=nv_sr_1" target="_blank

On his deathbed Carmine Vespucci's father tells him to "get Proclo". With "the hit" on, Gaetano tells a cab driver to take him where Carmine can't find him. He arrives at the Ritz, a gay bathhouse where he is pursued amorously by "chubby chaser" Paul B. Price and by entertainer Googie Gomez who believes him to be a broadway producer. His guides through the Ritz are gatekeeper Abe, habitue Chris, and bellhop/go-go-boys Tiger and Duff. Squeaky-voiced detective Michael Brick and his employer Carmine do locate Gateano at the Ritz, as does his wife Vivian.

^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!