evo ni ja najiskrenije ne znam šta je to gej sauna i voleo bih da mi se objasni, mislim pretpostavljam i slutim, ali bih ipak voleo da se precizira ako može.
Skineš se go i šetaš se kroz saunu sa peškirićem oko struka ili preko ramena... ili se topiš i kuvaš u džakuziju, ako ti se neko svidi odeš s njim u kabinu i to je to...
ne mogu baš da isprocesuiram i usadim tu informaciju sebi kao nešto potpuno normalno, možda ako nekada probam pa se oduševim pa mi bude skroz kul taj koncept unošenja seksualnog u neke obična, za to nepredviđena okruženja i situacije, but hey, što da ne, ima i gej teretana, vrv to znači da i tu pored sprava i mašina za teretanisanje popušiš nekom ili radiš čučnjeve tako što se nabijaš na nečiji kurac. jel to znači ako ima gej prefiks da je tu seks dozvoljen i dobrodošao? možda čak i MANDATORY?
meni zanimljiv aspekt priče o gej saunama je mijenanje njihova značenja i važnosti za LGBT zajednicu s promjenama u društvu. gej sauna u new yorku šezdesetih, sedamdesetih i danas su tri skroz različite stvari. kao što je i gej sauna u berlinu u kojem ima hrpa gej sauna u odnosu na jednu jedinu gej saunu u beogradu. itd itd.
tj. što u aktualnom kontekstu znači otvaranje prve gej saune u beogradu? je li dobro ili loše ako LGBT zajednica nekog milijunskog grada može svojim trošenjem održavati kakva-takvu komercijalnu infrastukturu za kakav-takav LGBT život? je li gej sauna mjesto koje promovira seks pozitivan stav i oslobođenje vlastite seksualnosti ili je odbojna, autohomofobijom prožeta i sl.?
to su mi zanimljivija pitanja od 'a šta je gej sauna'
Sto se Srkletovog pitanja tice, nemam pojma iskreno. Uopste ne vidim da to moze da bude dobro po LGBT. Nemam pojma koji tip ljudi daje cetres evra da se znoji bilo od te pare bilo od tog seksa.
Ceo sajt je na engleskom, što znači da su ciljna grupa stranci koji dolaze u Beograd i stranci koji rade u Beogradu po ambasadama i stranim firmama... Njima je 40 evra ništa.
Dobro je, podržavam. Ti stranci će iznajmiti i u tu saunu povest' domaće pederaše, što se bave prostitucijom da im tamo rekreativno izdrndaju đoke za dodatnih 30 do 40 evra, tako da je ovo vrlo korisna stvar za domaću uslužnu, turističku djelatnost.
pa eto to mu je otprilike i odgovar na pitanje. nece da pomogne ormarusama nit ovako nesto.
nego je u pitanju klasican biznis i mogu da se malo ovajde domaci seksualni radnici.
mi ostali domaci smo provalili da moz kod kuce/u stanu da stavis serpu na sporet, da pustis da provri voda i sam sebi da popusis
a ostane ti cetres evra i realno si postavio lepse plocice u kihinji nego sto su te tamo pa ti je i okruzenje lepse.
Stvarno konacno. I ne izgleda tako lose. Ja kao ljubitelj sauna cu sigurno posetiti sledecom prilikom.
Pa sad, ako ima nesto da se savata usput u toliko bolje, ako nema onda nista.
Znam iz iskustva da se poznanstva lakse sklapaju kada su ljudi golisavi, sa ili bez vatanja,
a sto se prostitucije tice takodje nemam nista protiv. To zavisi od vlasnika saune.
Sasvim izvesno da u taj paket od 40 eura, pored potparivanja telesa, ulazi i usluga drndanja đoke, samo što to, naravno, ne može javno da se kaže, jer bi u tom slučaju jasno bilo da se radi o organizovanoj prostituciji i posredovanju u prostituciji. Nego sve onako, ispod žita u ličnom kontaktu sa menaĐerima.
Iluzorno je da će se u isplativom broju naći klijenti , spremni da izdvoje 40evra za potparivanje u domaćoj gay sauni, a da se oslanjaju samo na slučaj i sreću da će im tamo neki momčić izdrndati i đoku.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2778536#p2778536]*deni* napisao:[/url]Sasvim izvesno da u taj paket od 40 eura, pored potparivanja telesa, ulazi i usluga drndanja đoke, samo što to, naravno, ne može javno da se kaže, jer bi u tom slučaju jasno bilo da se radi o organizovanoj prostituciji i posredovanju u prostituciji. Nego sve onako, ispod žita u ličnom kontaktu sa menaĐerima.
Iluzorno je da će neko izdvojiti 40evra za potparivanje u gay sauni, a da se oslanja samo na slučaj i sreću da će mu tamo neki momčić izdrndati i đoku.
Cekaj Denika bog ga jebo, jel to ulaznica ili ima nesto uracunato tipa privatna kabina, neograniceno pice i slicno?
Ne verujem za to neograničeno piće. Da dođe neko i plati 40evra, pa se posle tamo ( neograničeno ) napije za 60evra, na primer, ne verujem da su ovi preduzetnici, što su po ovoj gej sauni okačili džinovske plakate razgolićenih razvijenih muškarčića, predvideli u svom biznis planu.
Ako je ovo cena samo ulaza u saunu brzo cemo mi ove ormarice videti u nekoj teretani u Bg. Ovde da neko stavi cenu ulaza u saunu 60 dolara sledeceg dana bi kljuc u bravu metnuo. To ovde nece da plati ni vlasnik nekretnine za izdavanje u centru grada.
40 evra samo za ulaz? Licno nikada me nisu privlacile saune,a jeftinije mi je da odem na gs chat predloyim sex nekome i dodje lepo pa se ko ljudi jebemo,ali kapiram koncept "Dana se klinci primaju na sve sto ima gay prefiks uuuu mogao bi da napravim saunu i onda stavim da je to gay sauna,uuu da da bice tu para bice tu para"...Sta je sledece gay prodavnice?Gay parkovi?Gay budevi? Nesto kao Aman plus gay shop??
Nije to loše, meni se sviđa, samo mislim da je cena malo nafurana. A sad ako su oni procenili da ima toliko stranaca u BGu i turista raspoloženih da daju 40 evra za par sati tu, onda dobro. U svakom slučaju, svakoj robi potražnja diktira cenu pa ćemo videti.
Kad se razradi možda i rešim da se isprsim za 40 evra da vidim na šta to liči, nisam do sad bio u sauni punoj golih pedera.
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.