Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by deželašIskreno, ja se potpuno slazem. Znam da ce me mnogo njih ispljuvati (opet), ali zasto da ne?! "I oni su ljudi"-ma ok, nek jesu, ali iskreno, nisam posebno lud za njima. Ima izuzetaka, ali taman toliko da moze da se kaze "izuzetak potvrdjuje pravilo"
Da, klub izgleda super, ali već u startu najavljuje diskriminaciju nekih drugih grupa. Mislim, nikad nisam bio ni u Floydu & Templeu da bih razumeo kakvog "upropašćavanja" se Tata boji, ali, "nema cigana i trandži" mislim, daj..
klubu želim sreću zato što verujem da neće ni moći da sprovede taktiku zacrtanu nazivom "very important persons"
Originally posted by FireGoxSlazem se... pa ni oni koji ne vole cigane (ja nisam diskriminator da se razumemo) mogu da dodju ako je muzika strana...po nekom nepisanom pravilu, cigani (da ih ne zovem FLOYD cigani) nece sigurno doci ukoliko se ne pusta Ceca&Jeca company...
Muzika je najbitnija za atmosferu... Ona deli grupe ljudi koji dolaze, prikuplja ili rasteruje...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!