Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by shishmish
da me je u jednom momentu majka videla nikad mi ne bi poverovala da sam u fazonu, cak i kad bih je ubedjivala :giggle:

dok vec u sledecem :giggle:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Zurka je bila smor,muzika sranje,ja ne volim taj fazon...ljudi su bili grupisani i niko nikom nije prilazio,sve samo odmervanja,osim par pogleda,nista zanimljivo....ocekivao sam vise od moje prve l&q zurke,cak sam mislio da ce se ljudi upoznavati kao ludi.... Imao sam utisak kao da sam u KST-u,postujem ja to,ali ne volim...
Korisnikov avatar
By crawen
Na proshloj zurci sam se smorio, sada sam se smorio...
Gay parties at Apartman - no more!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ili je problem bio u tebi?
Kad je covek raspolozen i ima dobro drustvo oko sebe sve ostalo je zanemarljivo :trans:
Korisnikov avatar
By Kiborg
...ili u tome što ste smoreni/smorovi do te mere da ne biste prepoznali dobru zabavu sve da vas zvizne po sred čela :)

Mada nisam bio, tako da ne bih znao.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Problem je u Dj-evima koji se ponasaju ko naduvane i nadrogirane budale... sto i jesu.

Tako da pustaju muziku za svoju dusu... i za istomisljenike... dok ih za ostale (kojih ima dovoljno) zabole kurac.

Raznovrsnost muzike treba da bude zastupljena.
Samo jednu vrstu muzike pustati, bilo koja da je u pitanju, je dosadno i debilno.

P.S. Na ovoj nisam bio, jer sam pretpostavio da bih se isto proveo odnosno pomalo smorio kao i prosli put.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mada oko 4 je bio dobar blok onih starih "inspector gadget" pesama :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Dirrty19g
Problem je u Dj-evima koji se ponasaju ko naduvane i nadrogirane budale... sto i jesu.

Tako da pustaju muziku za svoju dusu... i za istomisljenike... dok ih za ostale (kojih ima dovoljno) zabole kurac.

Raznovrsnost muzike treba da bude zastupljena.
Samo jednu vrstu muzike pustati, bilo koja da je u pitanju, je dosadno i debilno.

P.S. Na ovoj nisam bio, jer sam pretpostavio da bih se isto proveo odnosno pomalo smorio kao i prosli put.
ajde, mame ti, ne seri kvake!

predrasude da su DJ-evi koji puste malo slobodniji zvuk, i ljudi koji to vole, svi narkomani su jos gore od onih da su pederi bolesni!

Uostalom, nek se nose u kurac jebeni veseli hitici jebenih osamdesetih, i jebena komercijala uz koju se tako jebeno slatko djuska! Svi imate svoj stan, well, pa oslonite se na DJ Winampa, koji se svakako ne drogira, i slusajte svoje jebene hitice!

Boris je jasno rekao da je koncept L&Q zurki drugaciji, i niko vam nije izmamio pare. Sami ste dosli.

UHhhhhhhhh!

Meni je tako zao sto nisam dosao na zurku. Bice uskoro opet:)
Nego, niko ne prica, sta ste ostavili, sta pokupili na ulazu?:D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja iznosim svoje misljenje.

Znam kako su mi izgledali neki DJ-evi koje sam vidjao po zurkama.
Pustaju neku "muziku" i mlataraju glavom ko kreteni i zabole ih za sve...

Nije fora pustati muziku za sebe i svoj ukus... to moze svako.
Poenta price treba da zadovoljis sve prisutne makar malo!

Da bi zurka, odnosno muzika bila drugacija ne mora da znaci da mora da bude potpuno sranje.

P.S. I ja sam duvao par puta... i planiram jos par puta sa drustvom...
To za mene nije uvreda.
Ne mogu da tvrdim da li koriste neke teze droge ili ne... ali meni se cini da je to slucaj, a to ne podrzavam.

Mozes to nazvati predrasudom ali ja to ne govorim na slepo... vec poznajem par takvih ljudi... i znam njihovu pricu.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja sam ostavio lose raspolozenje i trash izgled koji me pratio zadnje vreme na ulazu a poveo sa sobom Dragonite-a...
Korisnikov avatar
By shishmish
ja sam ostavila kukavicluk...

uskoro cu da proverim da li je uspelo...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
dzisz krajst, pa je li iko ostavio nesto...hm.. materijalno? :neznam:

mislim, kakve ciciiijeeee!:njanjanja:
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Zonche
Ja sam ostavio lose raspolozenje i trash izgled koji me pratio zadnje vreme na ulazu a poveo sa sobom Dragonite-a...
Bila si tako skandalozna...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Beogradjanin18
Bila si tako skandalozna...
Mislim sta reci? :lol:

Ey honey moras mi reci gde si nabavio rukavice! I just gotta have em!
Korisnikov avatar
By Dirrty
OMG kakve rukavice?!

Do tell!
Korisnikov avatar
By Dirrty
OMG!

Kakav je osecaj? Da li iritiraju dlanove?

OMG!
I wanna know EVERYTHING!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ne znam...cekamo direktan prenos naseg BGDJANINA
Korisnikov avatar
By V25
Ah, rukavice su crne, kožne, za teretanu, tako nežne, divne, sexy... prijaju... i neću vam odati gde su kupljene, vi... vi... copycat dive!!! :cul:
Korisnikov avatar
By Zonche!
ALI ALI ALI JA MORAM DA IH POSEDUJEM!!!

Cak ih i B ima u "Piece od me"
Korisnikov avatar
By V25
Pa to ti valjda govori koliko smo se B i ja zbližili... Primetio si da je prilagodila muziku meni, pa zašto ne i rukavice:yes:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Beogradjanin18
Pa to ti valjda govori koliko smo se B i ja zbližili... Primetio si da je prilagodila muziku meni, pa zašto ne i rukavice:yes:
Ako mi ne kazes odmah kidnapovacu ti Frey-a i zlostavljati ga mesecima!
By Dragonite
Nakon više od 2 godine sam se pojavio na LQ žurci i doživeo mnoga iznenađenja:

- Mrlja je prilično sitan po mojim standardima, a fama da je debeo je zla glasina anoreksičnih kučki od 20kg. Ima lep osmeh

- Mmiki je mnooogo lepši nego na slikama, a i 'nako nabildovan je. Ima neodovljih bokserski nos

- Blenta uopšte nije uspeo da se sakrije od mog oka sokolovog - kroz 5 minuta smo provalili da je devojčica od 145cm koja je cele noći igrala na 2m od nas ustvari blenta gone drag, sa sve perikom i dve višnje mesto sisa

- Shishmish je sjajna, ja sam baš mislio da je ona neka mirna curica, kad ono... :dance:

- KissQueen je prošetala novu frizuru i svoje dve propupele ružice i oborila masu s nogu (mislim da je i nekog zgazila štiklom)

- AndejlaT je vrlo slatka devojka

- Cuban_soul je, kao i uvek, aksiomatično savršen

- Duda Maljković je furala Hagrid look iz Harija Potera III... so last season

A onda se pojavila ONA

/reflektor pada na Zončerodicu/

i oborila me s nogu (ok, možda je to bila i ona silna vodka)

možda kasnije nađem neki odgovarajući pridev, na latinskom ili starogrčkom, da je opišem. Zončerodica je apsolutno fantastičan lik... a tek što meša...
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Dragonite

- Blenta uopšte nije uspeo da se sakrije od mog oka sokolovog - kroz 5 minuta smo provalili da je devojčica od 145cm koja je cele noći igrala na 2m od nas ustvari blenta gone drag, sa sve perikom i dve višnje mesto sisa

:rotflmao:

- KissQueen je prošetala novu frizuru i svoje dve propupele ružice i oborila masu s nogu (mislim da je i nekog zgazila štiklom)

:rotflmao:

- Duda Maljković je furala Hagrid look iz Harija Potera III... so last season

Duda nikada nije last season, to je trebalo da naučiš!

a tek što meša...

"Mogu li opet da mešam?", "Mog' da mešaaam opeeet?"
By Dragonite
:bic: brže, robe :bic:

a jesi li primetio kako je ovlažila kad sam je uzeo u ruke?

(to je bilo neposredno pre odlaska u darkroom.. da, to sam bio ja, a ne shishmish, ljudi nas često mešaju zbog širine leđa :lol: )
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Dragonite
:bic: brže, robe :bic:

a jesi li primetio kako je ovlažila kad sam je uzeo u ruke?

(to je bilo neposredno pre odlaska u darkroom.. da, to sam bio ja, a ne shishmish, ljudi nas često mešaju zbog širine leđa :lol: )
:smeh: :smeh:

pa nije valjda da su tolika....

:kiss:

oh, smem li reci da ste ostavili jak u(o)tisak na mene :bale:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao Dragi-najte moj kad si me podigao doziveh multiple orgasm!
By Dragonite
Jao Dragi-najte moj kad si me podigao doziveh multiple orgasm!
Osetio sam :jumpfuck:

Btw, you are a big boy :lukavi:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!