Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Dirrty19gajde, mame ti, ne seri kvake!
Problem je u Dj-evima koji se ponasaju ko naduvane i nadrogirane budale... sto i jesu.
Tako da pustaju muziku za svoju dusu... i za istomisljenike... dok ih za ostale (kojih ima dovoljno) zabole kurac.
Raznovrsnost muzike treba da bude zastupljena.
Samo jednu vrstu muzike pustati, bilo koja da je u pitanju, je dosadno i debilno.
P.S. Na ovoj nisam bio, jer sam pretpostavio da bih se isto proveo odnosno pomalo smorio kao i prosli put.
Originally posted by Beogradjanin18Mislim sta reci?Originally posted by ZoncheBila si tako skandalozna...
Ja sam ostavio lose raspolozenje i trash izgled koji me pratio zadnje vreme na ulazu a poveo sa sobom Dragonite-a...
Originally posted by Dragonite
- Blenta uopšte nije uspeo da se sakrije od mog oka sokolovog - kroz 5 minuta smo provalili da je devojčica od 145cm koja je cele noći igrala na 2m od nas ustvari blenta gone drag, sa sve perikom i dve višnje mesto sisa
- KissQueen je prošetala novu frizuru i svoje dve propupele ružice i oborila masu s nogu (mislim da je i nekog zgazila štiklom)
- Duda Maljković je furala Hagrid look iz Harija Potera III... so last season
Duda nikada nije last season, to je trebalo da naučiš!
a tek što meša...
"Mogu li opet da mešam?", "Mog' da mešaaam opeeet?"
Originally posted by Dragonite
brže, robe
a jesi li primetio kako je ovlažila kad sam je uzeo u ruke?
(to je bilo neposredno pre odlaska u darkroom.. da, to sam bio ja, a ne shishmish, ljudi nas često mešaju zbog širine leđa )
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!