- 15 Jan 2006, 22:58
Evo jedan fan club za sve ljubitelje lika i dela,ove zaista neverovatne umetnice.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by coloradohot! hot! hot! .. mada je to pošteno mator film...
Uopste nisam upucen u njenu muzicku karijeru, ali mi jako godi njen glas u tih nekoliko pesama sto sam cuo. Voleo bih da poslusam koji njen album, ali bih jos vise voleo da pogledam sve njene filmove. Super mi je u onom sto glumi menadzerku nekog boksera kog glumi Rajan O'Nil.
Originally posted by coloradoMuzička karijera je čudo. Glas je čudo. Energija je čudo.Traje preko 40 godina. I jedna od onih koja te uvek pronađe, uvek sačeka u nekom trenutku života. Ako ti eventualno sa nekih X godina neke pesme ne prijaju, ti im se vratiš kad prođe malo vremena i onda se oduševiš.
Uopste nisam upucen u njenu muzicku karijeru, ali mi jako godi njen glas u tih nekoliko pesama sto sam cuo. Voleo bih da poslusam koji njen album, ali bih jos vise voleo da pogledam sve njene filmove. Super mi je u onom gde glumi menadzerku nekog boksera kog glumi Rajan O'Nil.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!