Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by SunceAko ste me iskulirali.
...
U nasoj zemlji postoje dobri vokali, ali nedostaju dobri kompozitori.
Originally posted by E.c.h.o...Najgore je kad mladi ljudi, kako ti kazes, zarade pare na glupim pesmama, a onda se ne vrate i ne rade ono sto su na pocetku zeleli.Originally posted by SunceAko ste me iskulirali.
...
U nasoj zemlji postoje dobri vokali, ali nedostaju dobri kompozitori.![]()
LM, jeste, mora da nemamo dobre kompozitore, kad ih vec ne cujemo.![]()
Originally posted by SunceBravo sunce
Naravno da mi se vise dopada Biserino izvodjenje. Ipak je to pesma koju treba da peva neko sa iskustvom, neko ko razume tekst. Bisera ne postize visine kao Jelena, ali ona dodiruje svojom savrsenom bojom.
Jelena je tu pesmu pevala na Slavjanskom Bazaru 2003. Kornelije Kovac, buduci da je kompozitor pesme, je angazovao Jelenu. Slavjanski bazar je festival pevaca, pa je zbog toga pesma morala da bude obradjena tako da bi pokazala Jelenine domete. I meni se, kao i Uliksu, cini da je zanemarena sustina, a da se vise radilo o mehanickim stvarima - visina, raspon i sl. Opet ponavljam, to je verovatno uradjeno zbog toga da bi ziri ocenjivao pevaca.
Bolji primer Jeleninog izvodjenja je upravo izvodjenje na Slavjanskom bazaru:
''
Bilo je to pre sest godina.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!