Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394820#p2394820]bas bleu napisao:[/url]gresis misfit spexy beast je super. mozda zato sto sam gledala live ;)
pa, realno, da sam i ja gledao 'spexy beast' live, verovatno bih pomokrio sedište od uzbuđenja. međutim, što duže gledaš alana, sve više ti bodu oči njegova prečesta ponavljanja, kao i stalno iste tm grimase i trzaji telom na koje se previše oslanja. ali ja ga volim kao što se voli bolešljivo dete. :love:

btw, veliki :up: za ceo post.
Korisnikov avatar
By Misfit
e, da. bila mi je simpatična u 'never mind the buzzcocks'.
Korisnikov avatar
By bas bleu
e misfite, ja upravo cekam da dilan moran izadje na scenu :)
Korisnikov avatar
By Misfit
:cupakosu:

napiši na salveti misfit, stavi je na prazno sedište pored (isteraj ako treba), a ja ću da se pretvaram da sam tamo sa tobom. :gotika:
Korisnikov avatar
By Mars
ja sam pred cca 10 ljudi odbio ponudu da idem da gledam Russel Petersa i posle nekoliko dana tripovao da će da me deportuju iz zemlje ili poginem pod čudnim i nerazasnjenim okolnostima.

Ovde ima status boga, a meni je neopisivo odvratan.

Korisnikov avatar
By Madonna
wanda sykes <3333333
ellen degeneres <33333333
eddie izzard <33333
robin williams <33333

gledao sve što sam mogao da iskopam na netu
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ne pratim toliko tu scenu, nešto malo što sam upratio (sve loše? lol) je bila neka debela bjelkinja Lisa Lampinelli koji je takav one note comic, čitav stand up joj se svodi na "I fucked a black guy". Sarah Silverman mi je draga, iako nisam puno njezinih standupova gledao, više mi je bila fora po intervjuima i preko klipa "Sell the Vatican, Feed the World campaign". E da od muških definitivno jedan od najgorih je Zach Gilafanakis (kako god se piše to prezime). Dodatno mi je zagadio svojom pojavom neke filmove. Wanda Sykes ok, Chris Rock bio mi je fun jedans standup (kojeg se ne sjećam naravno kako se zove(možda Bring the pain)). Pola tih crnačkih legenda su mi grozni (Richard Pryor, Eddie Murphy pogotovo). I naravno George Carlin kao najbolji. Odličan je bio jedan dio u kojem je govorio kao America the land of choices. Da, da, totalno. Kada su u pitanju bonboni sa dvjesto okusa da. Ali važne stvari tipa politika, trka za predsjednika samo dva izbora, demokrati ili republikanci. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
već danima sam :hyper: otkad su obelodanili da dylan moran dolazi na standup fest u oktobru. :love: ali sad se setih da odem na njegov sajt i tamo piše samo zagreb - what gives? :nerd:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Omiljeni mi je Jimmy Carr. Cak sam gledao i kviz Distraction samo zato sto je on vodio.

Ricky Gervais mi je isto odlican.
Korisnikov avatar
By badu
carlin, rock, sykes, iglesias, peters
Korisnikov avatar
By bas bleu
turns out, there is a whole world of lesbian stand up. and they are quite good, esp mae martin, deanne smith, hannah gadsby, cameron esposito. they just need to lay off justin bieber jokes - we have heard it all before.

jedina stvar koja vadi christmas time u ovim krajevima je sto izadju novi stand up dvds. gledala force majeure - looks like eddie's back :yay:
i gledala sam novog bil bejlija, dzimi kara, redzi hantera i rasela branda. standardno dobri.
rasel mi je malo kao otkrovenje - izbegavala sam ga dugo ali je pametan. ima sjajan deo kada provali morisija u publici. :drama:

a besplatnih mesec dana netflixa mi je otkrilo gomilu nekih ljudi za koje nisam pre cula. amerikanci su mi i dalje generalno nesvarljivi, kanadjani i australijanci su generalno podnosljiviji:
bo burnham je jako simpatican. and clever.
iliza shlesinger je zanimljiva na jako iritantan nacin. nije nepodnosljiva iako je straight female comic. kao i anjelah johnson.
russell peters i aziz ansari - not so sure. previse na prvu (racial) loptu.
brendon burns, dave fulton, glen wool - moze da se odgleda.
Korisnikov avatar
By scout_finch
keti grifin :lol: koja budala jbt.

edi marfi, rani radovi. mizoginije nesto u zivotu nisam cula, a da pritom padam sa stolice od smeha.

bili konoli
dzordz karlin
kris rok
riki dzervejz
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne znam da li je neko postavio već ili šta već, nemam vremena prelistavati temu, ali ovo sam gledao i obožavao pre neki dan

Vupi :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!