Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
volite li stand up? koji su vam omiljeni komičari?
šta ste poslednje smešno odgledali?
idete li na ove naše stand up nastupe po gradu?

u poslednje vreme se trujem sa jo brand. nije mi jasno zašto je ranije nisam pratio, imajući u vidu da mi je oduvek bila jedan od najdražih panelista QI.

takođe, jedva čekam da izađe novi simon amstell. :hyper:

Slika
Korisnikov avatar
By bern
jesmo već imali ovu temu? :D
Korisnikov avatar
By Madonna

NUMBER FUCKING NINE!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
Korisnikov avatar
By Hys.
auuuu...vel'ki sam fan. Al ono, bas bas. Sutra kad ne budem ovako kontuzovana cu metnem nesto mada vidim waldorfica i misfit vec metnuli nesto od onoga sto bi i ja.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jao kako zaboravih Pabla Franciska ! :lol: fantastične glasovne mogućnosti

''
Korisnikov avatar
By Misfit
da, eddie izzard. :love:

kad smo već kod kempa: Alan Carr. :yay: 'spexy beast' mu je bio so-so, al keslam se ko blesav na 'tooth fairy':

Korisnikov avatar
By HalfJack
Dosadni ste s tim upitima i izjavama da je ta tema već bila.

OT: George Carlin. :leviathan: Bill Hicks. :love: Robin Williams na Broadwayu. :love: Uopće mi nije smiješan Richard Pryor. Ricky Gervaisa ne volim i nije mi smiješan. Jo Brand je odlična iako mi je najdraža u intervjuima kod Parkinsona (isto kao i Tracy Ullman).

Uglavnom >

:leviathan: :love:

Volim i Kathy Griffin >

:love:

Ima jedan odličan trenutak kada oponaša Annu Nicole Smith. <3 Funny shit.

Pa Joan Rivers koja ponavlja neke fore, ali mi je još okej jer je smiješno.

<3
Korisnikov avatar
By deran
slabo ti ja divanim po madžarski,pa i nešto i ne razumevam... :awesome:

ali zar ti komičari nisu obično nekakvi mizogeni,homofobni,il kako se već ko vređa... :colorado:
By Glasnik
Aaaahahahahahahahahahaha.... :smeh:
Korvine, suze mi natera na oči. :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Ako Edi Izard zaboravi deo karijere koji se zove Stripped i nastavi tamo gde je bio pre toga - sve ok. Ako ne onda vise nije onako sharp.

A od smrtinka mi se dopadaju Frankie Boyle, Andrew Maxwell,Shappi Khorsandi, Sarah Silverman, Sandi Toksvig, Jo Caulfield.
Korisnikov avatar
By bas bleu
volim. mnogo. lajk toutali.

mislim da su all-time favourites pre post-drag eddi izzard (ima sansu za popravni sledece godine u maju u dablinu - i note to someone: ovaj put necemo odgledati novi dvd dva dana pred gig) i dylan moran ("this salad is like my girlhood. it's wildly overdressed and bewilderingly full of lychees" & "i need more space!" people never quantify exactly how much space they really need.. do they? but strangely enough, it always seems to be the exact same height, depth and breadth as you. :smug: ). they have such a turn of phrase that it blows my mind.

pa onda tommy tiernan jer je quintessential irishman i jer je bio u americi i rekao "screw you guys, i'm going home" i nije se odselio u london kao svi drugi irski komicari. i zato sto ako niste gledali tomija u community hall-u ballybackofbeyond, county sweetbuttfucknowhere niste ziveli.

onda recimo bill bailey - po meni ovo mu je najbolje sto je ikada uradio:

ok su i ostali irci dara o'briain, andrew maxwell, ed byrne, etc ali su mnogo pitomi. neil delamere i jason byrne se gledaju kada bas nema nista drugo.

generalno je stand up postao mnogo middle class i nije vise ni malo subverzivan. npr michael mcintyre, jason manford, micky flanagan, john bishop su totalno bland. recimo da se frankie boyd izdvaja sto se toga tice. i billy connolly. ricky gervais je meni los.
ono sto se zove lee evans ja ne mogu da svarim uopste.

volim carrove i alana i dzimija zbog kempa iako me malo smaraju dzimijevi one liners - i gresis misfit spexy beast je super. mozda zato sto sam gledala live ;)

americki stand up mi je stavicno neduhovit. ne volim nista. osim mozda malo ono sto radi reginald d hunter, ali on je based u londonu sto ga vadi.

i ne volim zenski stand up jer zene uglavnom imaju dve fore: "i am married/single woman and i am fat" ili "i am a married/single woman and i am an ethnic minority" - get over it already! najogre od svega su americke komicarke.
mnogo me nervira sto moram ovo da kazem ali zene idu na prvu loptu i nisu uopste pametne. jo brand, sara millican, shappi khorsandi to je sve da se jednom pogleda i to je to (said the misogynist in me).

slabo znam sta rade u ozilendu ali volim steve hughesa.

e sada rekla sam da ne volim amerikance ali imam skroz soft spot za henry rollinsa i ubicu se sto sam ga propustila zimus.

i wanna one of them readers! :love:

a gledala sam live tommy tiernan, dara o'briain, alan carr, eddie izzard... sto se tice "stvari po gradu" dok smo zivele u dablinu isle smo na open mike veceri, meni je to bilo skroz cringe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!