- 20 Jan 2011, 01:23
Jel to Telekom podigao brzinu interneta il je moj torent na steroidnom ciklusu deka+anavar!?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Sixtolupa... nisu podigli 4x...
Originally posted by taurusKenjas?
puta 4
Originally posted by Sixtone kenjam,samo sto sam ja zvao da me prebace
Originally posted by taurusKenjas?
puta 4
Originally posted by horus.da xoxoxo
da, ali ti si se obavezao jos 2 godine da koristis njihov adsl...
ovo je druga stvar...
Originally posted by horus.I koliko onda izadje Klik 2 sa porezom?
Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove.
Telekom Srbije ponudio je korisnicima nove Open ADSL pakete sa znatnim povećanjem brzina u upload-u, odnosno brzina slanja sadržaja prema Internetu.
Na taj način, Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove. Pored toga, od 1. februara smanjena je cena mesečne pretplate za većinu Click paketa.
Najveću promenu u odnosu na stare pakete osetiće korisnici Click 2 paketa, koji od 1. februara prelaze na Click 4 paket i kojima se povećavaju obe brzine - preuzimanja sadržaja sa Interneta (download) sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema Internetu (upload) sa 192 kb/s na 512 kb/s. Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i cena mesečne pretplate na 1.799 dinara*, što je ujedno i nova cena pretplate za Click 4 paket, koji sada ima duplo većinu brzinu upload-a od 512 kb/s.
Isto tako, korisnici Click 1 paketa, kojima se brzina download-a povećava na 1536 kb/s, ubuduće će moći da šalju svoje priloge na Internet duplo većom brzinom od 256 kb/s, uz izmenjenu cenu mesečne pretplate u iznosu od 1.299 dinara.
Drugi Click paketi, sa većim brzinama protoka, takođe postaju povoljniji za korisnike uz višestruko povećanje brzina slanja podataka ka Internetu.
- Click 6 paket će imati brzinu slanja podataka 1024 kb/s (384 kb/s)**, uz mesečnu pretplatu od 3.230 dinara
- Click 8 paket će imati brzinu slanja podataka takođe 1024 kb/s (512 kb/s)**, uz mesečnu pretplatu 3.530 dinara
- Click 16 paket ubuduće će imati brzinu slanja podataka prema Internetu od 1024 kb/s (768 kb/s)** za mesečnu pretplatu u iznosu od 3.825 dinara
Slične izmene od 1. februara uvode se i za korisnike koji Internetu pristupaju putem statičkih IP adresa, uz smanjenje iznosa mesečne pretplate do 22%.
*Sve cene su bez poreza
**Brojevi u zagradama predstavljaju brzine koje važe do 1. februara 2011. godine
(Telekom Srbija)
Originally posted by taurusovo mi deluje kao zesca navlakusa...
Originally posted by horus.da xoxoxo
da, ali ti si se obavezao jos 2 godine da koristis njihov adsl...
ovo je druga stvar...
Originally posted by Sixto
I koliko onda izadje Klik 2 sa porezom?
Originally posted by horus.Ah, znaci u tom zecu lezi grm. Ja sam pre desetak dana primetio upravo ovakvo ubrzanje. I hajde sto mi je DL dupliran, nego sam se silno obradovao kad sam video da mi je i UL povecan vise nego duplo.
Najveću promenu u odnosu na stare pakete osetiće korisnici Click 2 paketa, koji od 1. februara prelaze na Click 4 paket i kojima se povećavaju obe brzine - preuzimanja sadržaja sa Interneta (download) sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema Internetu (upload) sa 192 kb/s na 512 kb/s. Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i cena mesečne pretplate na 1.799 dinara*, što je ujedno i nova cena pretplate za Click 4 paket, koji sada ima duplo većinu brzinu upload-a od 512 kb/s.
Originally posted by Sixto
Jel to Telekom podigao brzinu interneta il je moj torent na steroidnom ciklusu deka+anavar!?
Originally posted by Anhedoniesa 4 ide na 6 (beotel).
A nas sa 4 nista?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!