Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by erkondisnU pravu si. U Sloveniji gde imaju Simobil su mnogo iza drzavnog Mobitela. U Hrvatskoj je VIP takodje skuplji od T-mobile (ako se ne varam).
Nece VIP nikad ici "ispod cijene", oni nigdje nisu jeftini, a ovo u Srbiji su nijanse jer su treci.
Originally posted by ZvezdasBGUpravo sam i ja to pomislio o Vip-ovom paketu.
Onima koji podjednako zovu Telenor i MtS korisnike sigurno da se vise isplati VIP ponuda. U principu jedan ovakav "fiksni" paket je nedostajao na nasem trzistu.
VIP nije postavio nijedan svoj repetitor vec je samo zakupio neke bazne stanice od MTS-a.Koliko znam, Beograd je pokriven njihovim baznim stanicama.
Originally posted by EnRageNasli su operatera na kog da se nakache. Pa MTS ne moze da izdrzi ni svoje korisnike, sto se uostalom vidi po dobroj "stabilnosti" mreze.
BG je pokriven sa svega 10-ak baznih stanica VIP-a sto je pocetni broj i premalo je da bi se govorilo o pravoj pokrivenosti. Dakle, sve je to MTS iako oni u svojim reklamnim pamfletima bas i ne spominju nacionalni roaming (sto bi bilo u redu radi snalazenja) nego svugdje pricaju kako je "VIP signalom od prvog dana pokrivena cijela Srbija".
Originally posted by EnRageOni se kod vas i u Sloveniji kurche kao "kvalitetni provajder", pa ne mere bit i jeftino.
Oni nisu jeftin operater i nikad nece ponuditi znacajno nize cijene od konkurencije. Veliki su muljatori, umjetnici su u tomu![]()
Originally posted by EnRageNormalno, ali bojim se da ce ih zadesiti sudbina slovenacke wege.
No, bolje da ima 3 nego 2![]()
Originally posted by ZvezdasBGcisto sumnjam. u najgorem slucaju koncesiju ce, uz masnu naknadu, ustupiti drugom operateru.
Normalno, ali bojim se da ce ih zadesiti sudbina slovenacke wege.![]()
Originally posted by demiansta oni zaokruzuju na 6 sec???
evo nasao sam na drugom forumu cenu razgovora sa svim dodatnim troskovima (uspostava veze i pdv) i zaokruzivanjima. cena za razgovor dug 6 sec u standarnoj vipovoj tarifi je
7.55 din
66 sec
8.13 din
186 sec
19.69 din
cene ostalih prepaid paketa na nasem trzistu mozete videti ovde
http://www.benchmark.co.yu/forum/showth ... ?p=1158090
Originally posted by EnRagePreviše je... Kao online radio kvaliteta 32kb/s...
BTW, jel se primijeti kakva razlika u kvaliteti zvuka na VIP-u, je li bolji nego kod ostalih?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!