Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by mladunacNaravno da cesh moci da nastavish, bez obzira koji IP je u pitanju.
2q2 da li to znachi da ako krenem da skidam film npr
i ugasim komp
sa namerom da nastavim sutra npr
netju motji da nastavim???
Originally posted by 2Q2Bstr8konachno objavishe
podaci za link su od prošle godine, a bilo mi mrsko da kopam po telekomovom sajtu. verovatno je da su ga povećali sada. ono što je jako bitno je da Telekom ima samo zemaljske linkove i to više redundantnih, pa je najmanja šansa da se "zakuca" od svih provajdera koji imaju samostalne linkove.
edit: upravo pronađoh da Telekom Srbija ima tri nezavisna internet linka svaki kapaciteta 622 Mb/s. podaci iz 2005. godine.
Originally posted by mladunacpopust za studente je izmislio FireGox, a ti si malo naivan. a u Telekomu si pitao gde kad ne znaju? za sve informacije o ADSL-u isključivo se informiši ovde:
i nigde ne znaju u telekomu za popust za studente
i nigde u telekomu ne znaju za filtriranje P2P portova
Originally posted by mladunacNe znam ni ja, a vidim da ne zna niko drugi za tu foru sem FireGox-a.
i nigde ne znaju u telekomu za popust za studente
Originally posted by mladunaci nigde u telekomu ne znaju za filtriranje P2P portovaTo ne vredi ni da ih pitash, nece ti reci.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!