Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Nicodemus
Uvek kada objavim neki dugi, zahtevniji tekst kao sto je ovaj od juce:

http://gay-serbia.com/psihologija/2007/ ... p?aid=2941

javljaju mi se razne dileme, na koje me i drugi redovno podsticu. Kome to treba?! Bez obzira na cinjenicu da takve tekstove ljudi prevedu za dzabe i da ne opterecuje gotovo nepostojeci budzet sajta, takvi tekstovi u situaciji u kakvoj se nalazimo deluju groteskno, bespotrebno, smarajuce. Takvi tekstovi se, obicno se smatra (verovatno s pravom), ne citaju, na njih niko nikad nece poslati komentar.

Medjutim, sta je alternativa? Biranje gej ikona, kandila, ciraka... medju pevaljkama, infatilno popunjavanje on line spomenara i biranje ovog ili onog za najkurton godine. Kakvi su efekti takvih sadrzajnih strategija? Posecenost? Mozda. Ali "Decko" se svojevremeno kupovao i citao? Narod se naoblacio gej ikona i napravio sve kolace ovog sveta i sta onda?

Ja imam, cinjenica je, slabost prema onim Francuzima sa rol kragnom iz 70-tih i vazno mi je sta oni imaju da kazu o pederluku, ali da li je vaznije za gej zajednicu, odnosno korisnije, ono sto o njemu ima da kaze Delez ili Seka Aleksic? Vecina ce odmah reci da je vazno i jedno i drugo, ali zasto moram gotovo da se stidim i da se izvinjavam sto se na sajtu objavljuje misljenje Deleza? A ne bi se nasao u toj poziciji kada bi objavio bilo sta na datu od temu od Seke, Stoje itd., jer u vaznost toga niko ne sumnja, stavise, mnogi su ubedjeni da Sekina homoafirmativna izjava moze smesta brdo da pomeri.

Moj odgovor na takve prigovore je i dalje: kad u Srbiji bude neka asocijacija sociologa, filozofa, psihijatara itd. osnovala neki Journal of Modern Sociological (Philosophical, Historical etc.) Studies on Homosexualies, ja su prestati da objavljujem takve clanke i samo cu elegantno linkovati njihove sajtove.

:spin:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Nicodemus

Moj odgovor na takve prigovore je i dalje: kad u Srbiji bude neka asocijacija sociologa, filozofa, psihijatara itd. osnovala neki Journal of Modern Sociological (Philosophical, Historical etc.) Studies on Homosexualies, ja su prestati da objavljujem takve clanke i samo cu elegantno linkovati njihove sajtove.
:spin:
Drago mi je da imaš takav stav. Manjina čita knjige, manjina prati teoriju itd. ali su takvi sadržaji potrebni i svakako imaju svoju publiku. Ići za time koliko će se sajtu popraviti čitanost je pogrešno jer ništa naročito sajt neće dobiti ako odustane od svog sadašnjeg profila; komercijalni sadržaji koji mu se predlažu, već postoje bilo na srpskom ili nekom obližnjem području. Potrebno je tu i tamo ubacivati sadržaje popularnijeg karaktera i takav pristup je legitiman. Ali zadržati profil sajta jer prosto to treba da postoji. Neka knjiga ovog ili onog tiraža se objavljuje, pa makar imala mao čitalaca, jer treba da postoji i ona ima svoju misiju. Tako i ovaj sajt: njegovii tekstovi jesu zahtevni, ali to nije puko akademsko filozofiranje; ti tekstovi se tiču gej zajednice i gej kulture. Ne možemo nikoga kritikovati da li čita ili ne čita; pa i da to radimo praznina bi se svakako osetila nepostojanjem ovakvog izvora; i onda bi se videlo da se statistički argument čitanosti kada su u pitanju zahtevniji sadržaji ne može koristiti na isti način kao kad su u pitanju sajtovi tabloidnog tipa.
By Simor
Gij Okengem i opasne želje - hm, pa to su dileme seksualnih, a ne tekstualnih strategija.

:bic:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Nek' imaju ova deca na studijama kulture i roda stogod da procitaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!