- 07 Feb 2009, 22:59
Jedna anegdotica sa moje regrutacije!
Na tim mestima tacno se vidi ko je bio hohstapler u skoli i dezurni pycvajz majstor! Svi oni kad dodju u salu sednu i uvuku vratove u kragne, a kad ih nesto pitaju ko da s misem pricaju!
Ispred mene tako jedno simpa dete, trenerica, patikice s federima, bele carape, brojanica, ma nacifrala se momcina! Dolazi pred coveka da mu da rod i pita ti brko njega 'a de bi ti momcino da ides'!?
-Pa sta znam, u kuvare bi voleo!
-Aaaaa, sto bas tamo?
-Pa rekli su mi da je tamo ok!
-Ko ti reko?
-Keva!
-Ok! A jos nesto?
-Pa sta znam, auto jedinicu!
-Jel, pa lepo si ti to smislio!
-A de mi reci sta si od skole zavrsio?
-Trogodisnju, autolimar!
-Ne radis nigde, ne!?
-Ne.
-A cim se bavis u zivotu jos u slobodno vreme!?
I tu ti se mali osokoli misli kreno je spiku s brkom, sad ce biti nesto od rabote! Namesti ti on ruku na kuk, poza smekerica, satro caska s covekom!
-Pa igram fudbal aktivno!
-Koja pozicija?
-Centar! (ni manje ni vise! Sav ponosit, kocoperan!)
Priupita ga matori za klub, ligu, kako im ide, on sav bitan sipa ko iz rukava!
-Aham, znaci ti bi ili u autojedinicu ili u kuvare! (sebi u bradu brko onako neobavezno)
-Da...
-Ma evo ti pesadija pa trci jos malo! (BAM! tresnu pecatom po knjizici)
CELA SALA SE PROSULA OD SMEHA! PADANJE! LJUDI SE DRZE ZA STOMAK NE MOGU DA PRESTANU SA SMEHOM!
Tako da jedan mali savet, ne de se nadas vec de ti je sudjeno! S malo srece mozda ti i uslise molbu jer vec i oni vide da je vojska osla u kurac i da samo i oni cekaju penziju i nek se jebu Ponos i Tadic i Sutanovac preko novina i sastavljaju strategiju odbrane!
Originally posted by .: Deep Dark Sin :.Nema ti sta da ugovaras, jeste da pitaju za zelje, ali ako je nekom gradskom preduzecu potrebno dosta radnika za neki posao nece ti dati da ladis jaja u Posti i sl vec ce te tamo poslati! Jedino ako si deficitarne struke pa te posalju tamo gde pripadas po prirodi ili imas vezu u Odseku pa ti namesti da odes tamo gde si pozeleo!
Pa sad, 2q2bstr8 podrzava mene, a Dragonite kaze da nismo u pravu. Ko je u pravu?![]()
Znam da su ljudi ugovarali na mestu na kojem su hteli da sluze...Vojska verovatno rasporedjuje one koje niko nije trazio![]()
Jedna anegdotica sa moje regrutacije!
Na tim mestima tacno se vidi ko je bio hohstapler u skoli i dezurni pycvajz majstor! Svi oni kad dodju u salu sednu i uvuku vratove u kragne, a kad ih nesto pitaju ko da s misem pricaju!
Ispred mene tako jedno simpa dete, trenerica, patikice s federima, bele carape, brojanica, ma nacifrala se momcina! Dolazi pred coveka da mu da rod i pita ti brko njega 'a de bi ti momcino da ides'!?
-Pa sta znam, u kuvare bi voleo!
-Aaaaa, sto bas tamo?
-Pa rekli su mi da je tamo ok!
-Ko ti reko?
-Keva!
-Ok! A jos nesto?
-Pa sta znam, auto jedinicu!
-Jel, pa lepo si ti to smislio!
-A de mi reci sta si od skole zavrsio?
-Trogodisnju, autolimar!
-Ne radis nigde, ne!?
-Ne.
-A cim se bavis u zivotu jos u slobodno vreme!?
I tu ti se mali osokoli misli kreno je spiku s brkom, sad ce biti nesto od rabote! Namesti ti on ruku na kuk, poza smekerica, satro caska s covekom!
-Pa igram fudbal aktivno!
-Koja pozicija?
-Centar! (ni manje ni vise! Sav ponosit, kocoperan!)
Priupita ga matori za klub, ligu, kako im ide, on sav bitan sipa ko iz rukava!
-Aham, znaci ti bi ili u autojedinicu ili u kuvare! (sebi u bradu brko onako neobavezno)
-Da...
-Ma evo ti pesadija pa trci jos malo! (BAM! tresnu pecatom po knjizici)

CELA SALA SE PROSULA OD SMEHA! PADANJE! LJUDI SE DRZE ZA STOMAK NE MOGU DA PRESTANU SA SMEHOM!
Tako da jedan mali savet, ne de se nadas vec de ti je sudjeno! S malo srece mozda ti i uslise molbu jer vec i oni vide da je vojska osla u kurac i da samo i oni cekaju penziju i nek se jebu Ponos i Tadic i Sutanovac preko novina i sastavljaju strategiju odbrane!