Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Originally posted by .: Deep Dark Sin :.
Pa sad, 2q2bstr8 podrzava mene, a Dragonite kaze da nismo u pravu. Ko je u pravu? :D

Znam da su ljudi ugovarali na mestu na kojem su hteli da sluze...Vojska verovatno rasporedjuje one koje niko nije trazio :)
Nema ti sta da ugovaras, jeste da pitaju za zelje, ali ako je nekom gradskom preduzecu potrebno dosta radnika za neki posao nece ti dati da ladis jaja u Posti i sl vec ce te tamo poslati! Jedino ako si deficitarne struke pa te posalju tamo gde pripadas po prirodi ili imas vezu u Odseku pa ti namesti da odes tamo gde si pozeleo!

Jedna anegdotica sa moje regrutacije!
Na tim mestima tacno se vidi ko je bio hohstapler u skoli i dezurni pycvajz majstor! Svi oni kad dodju u salu sednu i uvuku vratove u kragne, a kad ih nesto pitaju ko da s misem pricaju!
Ispred mene tako jedno simpa dete, trenerica, patikice s federima, bele carape, brojanica, ma nacifrala se momcina! Dolazi pred coveka da mu da rod i pita ti brko njega 'a de bi ti momcino da ides'!?
-Pa sta znam, u kuvare bi voleo!

-Aaaaa, sto bas tamo?
-Pa rekli su mi da je tamo ok!

-Ko ti reko?
-Keva!

-Ok! A jos nesto?
-Pa sta znam, auto jedinicu!

-Jel, pa lepo si ti to smislio!
-A de mi reci sta si od skole zavrsio?

-Trogodisnju, autolimar!
-Ne radis nigde, ne!?
-Ne.

-A cim se bavis u zivotu jos u slobodno vreme!?
I tu ti se mali osokoli misli kreno je spiku s brkom, sad ce biti nesto od rabote! Namesti ti on ruku na kuk, poza smekerica, satro caska s covekom!
-Pa igram fudbal aktivno!

-Koja pozicija?
-Centar! (ni manje ni vise! Sav ponosit, kocoperan!)
Priupita ga matori za klub, ligu, kako im ide, on sav bitan sipa ko iz rukava!

-Aham, znaci ti bi ili u autojedinicu ili u kuvare! (sebi u bradu brko onako neobavezno)
-Da...

-Ma evo ti pesadija pa trci jos malo! (BAM! tresnu pecatom po knjizici)

:roflmao:

CELA SALA SE PROSULA OD SMEHA! PADANJE! LJUDI SE DRZE ZA STOMAK NE MOGU DA PRESTANU SA SMEHOM!

Tako da jedan mali savet, ne de se nadas vec de ti je sudjeno! S malo srece mozda ti i uslise molbu jer vec i oni vide da je vojska osla u kurac i da samo i oni cekaju penziju i nek se jebu Ponos i Tadic i Sutanovac preko novina i sastavljaju strategiju odbrane!
Korisnikov avatar
By .L O S T
obzirom koliko smo u losim odnosima sa natom, neke snage zele da nas spoje sa rusijom i na tom polju.... svima savetujem da sto pre odsluze to civilno jer....od ukidanja nema nista..... videh da je poslat i zakon o civilnoj u skupstinu:jankovicka:
By Kragi
Originally posted by jukie
Originally posted by KgCS3
potvrda o trajnoj nesposobnosti i pecat u knjizici zamenjuje sluzenje vojske prilikom trazenja posla :) tj firmama je bitna regulisana vojna obaveza a ne da li ste bili ili ne u vojsci :D
Izgleda da sam jedan deo priče preskočio... u koju knjižicu se lupa pečat? Moju zdravstvenu knjižicu sa vojnog pregleda su zadržali u vojnom odseku, da li treba da idem po nju i da je imam kod sebe? To je bilo pre milion godina otprilike, možda je istrulila tamo ili su je bacili/reciklirali.
Inače, niko mi nije tražio tu potvrdu do sada, hmmm.... na birou za nezapošljavanje su me pitali kada sam se prijavljivao i ja sam im rekao da sam oslobođen i zašto, i ona je to jednostavno zapisala tamo kod sebe. A verovatno sada kada sam mator to niko i ne pomišlja da pita

Bas sam sad pogledao, meni je tu i vojna knjizica u kojoj imam pecat
TRAJNO NESPOSOBAN a tu mi je i potvrda koju su mi dali o istoj za svaki slucaj :D
Korisnikov avatar
By .L O S T
TRAJNO NESPOSOBAN a tu mi je i potvrda koju su mi dali o istoj za svaki slucaj
eto sad ne mozes da se ozenis :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
TRAJNO NESPOSOBAN a tu mi je i potvrda koju su mi dali o istoj za svaki slucaj :D
Ja se skoro sasvim sigurno sećam da je ona uzela knjižicu sa tim papirima koji su virili iz nje i stavila je u fioku, i da sam je pitao šta sad treba, a ona se osmehnula i rekla "ništa, slobodno idi kući".
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by nesha84
inace imaj na umu da imas 3 nedelje predavanja na temu,prve pomoci,medjunarodnog prava, i vatrogasno,sto je obavezno..bez toga necesec dobiti potvrdu da si odsluzio civilno..e da na kraju imas test koji nije nimalo naivan :P
ima ih koji su pali ,pa vraceni na ponovno slusanje predavanja ili mesec dana rada u Batajnici :P
Mi smo sve testove (sem jednog) radili tako sto su nam diktirali odgovore...
By Kragi
Originally posted by .L O S T
TRAJNO NESPOSOBAN a tu mi je i potvrda koju su mi dali o istoj za svaki slucaj
eto sad ne mozes da se ozenis :lol:
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By nesha84
Originally posted by Mr Dee
Originally posted by nesha84
inace imaj na umu da imas 3 nedelje predavanja na temu,prve pomoci,medjunarodnog prava, i vatrogasno,sto je obavezno..bez toga necesec dobiti potvrdu da si odsluzio civilno..e da na kraju imas test koji nije nimalo naivan :P
ima ih koji su pali ,pa vraceni na ponovno slusanje predavanja ili mesec dana rada u Batajnici :P
Mi smo sve testove (sem jednog) radili tako sto su nam diktirali odgovore...

cccc :iskolacen:
haha
valjda ce i nema tako...videc uza par dana :P
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by ns.happy
zamisli da moras kao nekada 3 godine :giggle: toliko homoerotskog naboja... :giggle: a krkaju ti brom... :lol:
Tebi su oznojane i priglupe srpske patriote pune homoerotskog naboja? :hmm:
Jesi li ti lud, te oznojane i priglupe patriote su jedini razlog koji bi me naterao da se na trenutak zapitam da li da odem na sluzenje roka.

E, danas vise ne postuju prave muskarce, svi bi neke kvarcovane manekene...
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by ns.happy
zamisli da moras kao nekada 3 godine :giggle: toliko homoerotskog naboja... :giggle: a krkaju ti brom... :lol:
Tebi su oznojane i priglupe srpske patriote pune homoerotskog naboja? :hmm:
Jesi li ti lud, te oznojane i priglupe patriote su jedini razlog koji bi me naterao da se na trenutak zapitam da li da odem na sluzenje roka.

E, danas vise ne postuju prave muskarce, svi bi neke kvarcovane manekene...
Zasto se svi hvataju za to, samo sam se salio! :)
Uostalom, ako neko (khm...ja!) vise voli ljude koji vode racuna o licnoj higijeni i ne smrde, ne znaci da "pravim muskarcima" smatra samo manekene.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Мислим да је цивилно служење војске највећи промашај који је Скупштина могла да усвоји...

Не капирам потребу да се у неком Дому здравља гурају колица и чисти измет пензионерима, да се издају кљиге у библиотекама, и на други начин омаловажава Војска.... ако су могли наши родитељи, деде и многи други да иду у војску, не капирам зашзо не би могли и ми....

Годину дана јесте много, али 6 месеци је сасвим коректан период да човек одслужи.... сви које познајем су се из Војске макар мало зрелији вратили....

:yay:
By Sixto
Zreo se vratis kad ti udje nesto u glavu, a ne noga u cokulu!

Posto drzava nema para da hrani vojsku, a nema ni para da drzi te starce s cistim dupetima onda je ovo jos i dobro resenje!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sixto
Pa sad, 2q2bstr8 podrzava mene, a Dragonite kaze da nismo u pravu. Ko je u pravu? :D

Znam da su ljudi ugovarali na mestu na kojem su hteli da sluze...Vojska verovatno rasporedjuje one koje niko nije trazio :)
Nema ti sta da ugovaras, jeste da pitaju za zelje, ali ako je nekom gradskom preduzecu potrebno dosta radnika za neki posao nece ti dati da ladis jaja u Posti i sl vec ce te tamo poslati! Jedino ako si deficitarne struke pa te posalju tamo gde pripadas po prirodi ili imas vezu u Odseku pa ti namesti da odes tamo gde si pozeleo!

Jedna anegdotica sa moje regrutacije!
Na tim mestima tacno se vidi ko je bio hohstapler u skoli i dezurni pycvajz majstor! Svi oni kad dodju u salu sednu i uvuku vratove u kragne, a kad ih nesto pitaju ko da s misem pricaju!
Ispred mene tako jedno simpa dete, trenerica, patikice s federima, bele carape, brojanica, ma nacifrala se momcina! Dolazi pred coveka da mu da rod i pita ti brko njega 'a de bi ti momcino da ides'!?
-Pa sta znam, u kuvare bi voleo!

-Aaaaa, sto bas tamo?
-Pa rekli su mi da je tamo ok!

-Ko ti reko?
-Keva!

-Ok! A jos nesto?
-Pa sta znam, auto jedinicu!

-Jel, pa lepo si ti to smislio!
-A de mi reci sta si od skole zavrsio?

-Trogodisnju, autolimar!
-Ne radis nigde, ne!?
-Ne.

-A cim se bavis u zivotu jos u slobodno vreme!?
I tu ti se mali osokoli misli kreno je spiku s brkom, sad ce biti nesto od rabote! Namesti ti on ruku na kuk, poza smekerica, satro caska s covekom!
-Pa igram fudbal aktivno!

-Koja pozicija?
-Centar! (ni manje ni vise! Sav ponosit, kocoperan!)
Priupita ga matori za klub, ligu, kako im ide, on sav bitan sipa ko iz rukava!

-Aham, znaci ti bi ili u autojedinicu ili u kuvare! (sebi u bradu brko onako neobavezno)
-Da...

-Ma evo ti pesadija pa trci jos malo! (BAM! tresnu pecatom po knjizici)

CELA SALA SE PROSULA OD SMEHA! PADANJE! LJUDI SE DRZE ZA STOMAK NE MOGU DA PRESTANU SA SMEHOM!

Tako da jedan mali savet, ne de se nadas vec de ti je sudjeno! S malo srece mozda ti i uslise molbu jer vec i oni vide da je vojska osla u kurac i da samo i oni cekaju penziju i nek se jebu Ponos i Tadic i Sutanovac preko novina i sastavljaju strategiju odbrane!
Korisnikov avatar
By .L O S T
ja civilnu volim zbog tripa...ceo vek su mi svi (koji me uistinu ne vole) pricali...videces ti tamo u vojsci...moras da trcis...jedes sta ima.....nema zajebavanja.....nema kupanja svaki dan...... a onda im ja svima uteram qrac i budem gospodin covek 9 meseci, u struci...... i kupam se i biram sta jedem sve vreme:kada: :bubblegum:
a jedan prethodni post: moj deda je ratovao za tita - pa ne znaci da bih i ja na toj strani bio; bolje gurati kolica nego biti rob nekoj polupismenoj poremecenoj budali u vojsci i za kraj - ja znam da su se ljudi mrtviji i poremeceni, kao vece seljacine i fasisti vracali iz redovne, zreliji :nope:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by .L O S T
ja civilnu volim zbog tripa...ceo vek su mi svi (koji me uistinu ne vole) pricali...videces ti tamo u vojsci...moras da trcis...jedes sta ima.....nema zajebavanja.....nema kupanja svaki dan...... a onda im ja svima uteram qrac i budem gospodin covek 9 meseci, u struci...... i kupam se i biram sta jedem sve vreme:kada: :bubblegum:
a jedan prethodni post: moj deda je ratovao za tita - pa ne znaci da bih i ja na toj strani bio; bolje gurati kolica nego biti rob nekoj polupismenoj poremecenoj budali u vojsci i za kraj - ja znam da su se ljudi mrtviji i poremeceni, kao vece seljacine i fasisti vracali iz redovne, zreliji :nope:
:up:
By Sixto
Moja puna puna puna podrska Vejbojevom palcu!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@status: ti, ocigledno, jos nisi tamo bio...
By biotherm
Originally posted by burak-BL
kod nas je na zalost ukinuli prije 5-6 godina.
tebi je zalosno??? ako hoces, idi u profesionalnu vojsku!!!

:seljache:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Mr Dee
@status: ti, ocigledno, jos nisi tamo bio...
и више од тога...

но, нећемо о томе....

СВИ МАРШ У ВОЈСКУ УМЕСТО ШТО ГУРАТЕ КОЛИЦА ПО ДОМОВИМА ЗДРАВЉА И ГЛУМИТЕ ЛУДИЛО...

зна се шта је Војска а шта је хуманитаран рад... :)

то можете после Војске...

:smeh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Хаха, Сиксто, не знам само шта си желео овим да кажеш....

Моје школовање је трајало онолико колико сам ја то желео...

никакве курсеве, убрзане и обичне нисам похађао... (ако изузмем курс енглеског и обуку за непливаче)

тако да се нимало не осећам прозваним...

:jumphug:
By Hans
Originally posted by *STATUS*
СВИ МАРШ У ВОЈСКУ УМЕСТО ШТО ГУРАТЕ КОЛИЦА ПО ДОМОВИМА ЗДРАВЉА И ГЛУМИТЕ ЛУДИЛО...
Shta mi je ova zemlja dala, pa da mi bude chast shto joj sluzim??? Propala politika ove zemlje nas je dovela ovde gde jesmo. Ja ne vidim svrhu u vojsci vec u obrazovanju. Danas svaka sila moze da nas zbrise jednom hidrogenskom bombom...

A ta izlizana, patetichna , bratstvoijedinstvo politika je odavno vec demode Statuse. Truju mozak mladim ljudima kako je Kosovo nekakvo srce Srbije i kako ga treba braniti a isti ti Srbi sa Kosova su svoja imanja prodali davnih dana, a sve zarad nekakvih politickih poena i ultralaznog patriotizma.
U vojsku treba da ide marva sa sela kojoj je tamo i mesto a da nas u gradu ostavi da zivimo kako mi zelimo. Pod tom marvom podrazumevam (gle cuda) i ekipu iz "narodnjackog" bloka. Dotichna doktorka Jankovic bi tako mogla da leci koze na selu i istrazuje njihovu psihologiju... :harmonika:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hvala svetom kurcu! i ta agonija je okoncana...
Korisnikov avatar
By DiablO
Ljudi nema više služenja vojske :) Znam iz pouzdanih izvora ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam svoju civilnu odsluzio. I ne postujem mamine maze koje su se izvukle. :backstab:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!