Ceca Ražnatović
"Nisam kriva i neću opet u zatvor"
Ceca Ražnatović
Sve odluke je donosio moj muž...Neću da dozvolim da moja deca pate zbog mene, dokazaću da nemam veze sa tom pričom – rekla je Ceca na saslušanju povodom optužnice da je prisvajala novac od transfera fudbalera.
"Ja sam bila samo formalno predsjednik kluba pošto moj suprug nije mogao da putuje u inostranstvo", rekla je na saslušanju Ceca, koja je prekjuče optužena za nezakonitu prodaju 10 fudbalera FK Obilić i nedozvoljeno posjedovanje 11 pištolja.
Ceca je to u nekoliko navrata ponovila poslednjih mjeseci, a nakon što je čula za optužnicu, najbližima je poručila da ne brinu za nju.
"Nisam kriva i neću opet u zatvor. Dosta mi ga je bilo u životu. Neću da dozvolim da moja deca pate zbog mene, dokazaću da nemam veze sa tom pričom", povjerila se Ceca ovih dana bliskom prijatelju, koji ističe da je pjevačica bila pomalo razočarana kad je čula loše vijesti iz tužilaštva.
"Pregurala je ona dosta proteklih godina. Izgubila je muža, tri meseca izdržala u Centralnom zatvoru. Sama podiže decu već deset godina. Potajno se nadala da će tužilaštvo obustaviti postupak protiv nje, ali je stoički podnela optužnicu. I sigurno će uložiti prigovor na nju", dodaje čovek iz bliskog okruženja Ražnatovićeve.
Ceca Ražnatović
Ceca i njena sestra Lidija Ocokoljić su optužene da su od prodaje fudbalera od 14. avgusta 2000. do 21. maja 2003. nezakonito stekle 4.100.000 nemačkih maraka i 3.480.000 dolara. Pored njih, zbog prodaje jednog igrača, optuženi su i bivši rukovodioci FK Obilić Dragiša Binić (49) i Jovan Dimitrijević (54). Ukoliko se dokaže njena krivica, Ražnatovićevoj preti kazna od dve do 12 godina zatvora.
Ceca poklonila pjesmu pjevačici Romani!
Pjesma Željka Joksimovića "Nema duge posle tuge", koja je trebalo da se nađe na novom albumu završila je kod Romane Panić. "Shvatila sam nedavno da se pesma "Nema duge posle tuge" ne uklapa koncepcijski u album koji pripremam, pa sam numeru prepustila Romani. Verujem da će je izneti na pravi način, jer je odlična pevačica", rekla je Ceca, dok uveliko priprema nove pejsme sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, sa kojim je nedavno obnovila saradnju.
LINK
http://www.balkanmedia.com/ceca-raznato ... l7038.html