Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by WinterPa ne znam, prešli smo do Franca, preko Hrvatske do projekta Velike Srbije. Ništa ovdje nikad nije druga priča, zapravo se uvijek držimo iste teme.
Stripi dragi.....to sto Srbi odbijaju priznati cinjenicu da su imali aspiracije ka VELIKOJ srbiji....i to sto se to izjalovilo....to je sasvim druga prica......
A to sto pominjes kakva je ta neka od pre 100 godina Srbija bila....sasvim je i razumljivo...imali smo toliko vekova Turke...posle toga je trebalo forimirati drzavu...bas kao sto sad radimo...iznova i iznova...pa tako i za Rvatima kaskamo vise od 15 godina...jerbo su Srbi pametni i sve znaju kako trebaI opet je to bila Srbija, kako god. Ne vidim šta je tu razumljivo ili nerazumljivo što ja to kažem?![]()
Originally posted by PlasticBrainBilo je naprosto fantastično. Dabogda ti vazda tako bilo.
Jap. Pod Franjom je u Hrvatskoj bilo bolje nego sad.
Originally posted by PlasticBrain
Jap. Pod Franjom je u Hrvatskoj bilo bolje nego sad.
Originally posted by Winter
...imali smo toliko vekova Turke...posle toga je trebalo forimirati drzavu...
Originally posted by Loni
Zapravo Srbija se tek kasnije ujedinila sa Kraljevinom Srba, Hrvata i Slovenaca.
Originally posted by Mars
Ja uvek osetim neku čudnu toplinu kada kročim na tlo Turske.
Mora da je zbog toga.
Originally posted by Winterrutava nisu takvu aspiraciju imali (svi) srbi, vec pojedini srbi. dobar deo srba je i danas za jugoslaviju i posle svega sto se desilo.
Stripi dragi.....to sto Srbi odbijaju priznati cinjenicu da su imali aspiracije ka VELIKOJ srbiji....
Originally posted by WinterČekaj, Srbija je prvo bila dio Otomanskog carstva pa je tek poslije toga nastala Srbija. Čudno, to mi je totalno nepoznato.
Derane...čitaj ono sto sam napisala, e ne ono što bi ti želeo da sam napisala...pominjanje Turaka je vezano za nastanak države.....i sve ono što jedan takav proces nosi sa sobom....a država je nastajala tad kad je nastajala, upravo zbog toga što je vekovima pre bila deo Otomanske imperije.....
Originally posted by LoniI zaboravio si dodati da imamo autoput. Ono što nemam je sposobna Vlada, ekonomske stručnjake, ekonomiju i konkurentnost na tržištu koja je valjda totalno nebitna kad ulaziš u EU pa da te lako mogu pregaziti.
Imate demokratiju, porastao je standard, razvio se i turizam, a postali ste i kandidad za EU.
Pored ostalog imali ste i gej parade.
Originally posted by Winteri baš je svako može natjerati da priča ono što on želi.
I tako dalje, svasta prica ta teta Viki
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!