Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Elena
Nije kriv ... kad tad ce morati da ga puste.
Sudjenje je potpuno politicki motivisano i nijedan dokaz nije relevantan ali sedece tamo sve dok ovima ovde tako bude odgovaralo.
Korisnikov avatar
By Andrija87
Originally posted by Elena

Sudjenje je potpuno politicki motivisano i nijedan dokaz nije relevantan ali sedece tamo sve dok ovima ovde tako bude odgovaralo.
Sa pravne strane.to realno nije daleko od istine.
Na stranu onoga sto bi bila pravda mozda bila,ta optuznica jeste na poprilicno klimavim nogama...sto ne znaci da nece biti osudjen LoL
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Andrija87Sa pravne strane.to realno nije daleko od istine.
Na stranu onoga sto bi bila pravda mozda bila,ta optuznica jeste na poprilicno klimavim nogama...sto ne znaci da nece biti osudjen LoL
Biće osuđen sigurno iz razloga što bi u suprotnom morali da mu isplate odštetu a to ne žele. Ne verujem da će ga osuditi na više od onoga što je već odležao ali će na presudu morati da sačeka minimum do posle izbora - osim ukoliko se ne odluči da uopšte ne iznese odbranu i da danas zatraži presudu a valjda se neće toliko igrati.

U svakom slučaju setiće ga se posle izbora. Verovatno će Tadić lobirati za njegov povratak u zamenu za neku vrstu ispomoći od strane radikala&Maje ako mu zafali par procenata (poslanika ako mandati ubuduće budu pripadali licima a ne strankama) a ne bude hteo/mogao sa Tomom.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

A da li u Hagu postoji ijedan slucaj koji nije politicki motivisan?
I kome ovde odgovara da Seselj bude u Hagu? Napustili su ga naprednjaci, zamerili se ejdni drugima dovoljno da ne mogu zajedno, povukli sa sobom vecinu clanstva. Sa demokratama takodje ne moze, ni sa njihovim satelitima. Ostaju mu eventualno Kostunjavi i Velja, ali ce i oni pre da hvataju voz sa naprednima nego sa radikalima.
Jednostavnije rceno, Seselj je politicki les. Sve i da se danas pojavi, njegove ideje su davno prevazidjene, jedino moze da se nada da ce biti dovoljno zanimljiv nekim bezubim seljomberima. Uostalom, ko mu je ostao u stranci, osim Radete, Todorovica i onog sto krese sekretaricu?
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa ostala mu je i elena da mu uredjuje veliku srbiju i brani ga na pederskom forumu :sweet:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Wilhelmina

I kome ovde odgovara da Seselj bude u Hagu? Napustili su ga naprednjaci, zamerili se ejdni drugima dovoljno da ne mogu zajedno, povukli sa sobom vecinu clanstva. Sa demokratama takodje ne moze, ni sa njihovim satelitima. Ostaju mu eventualno Kostunjavi i Velja, ali ce i oni pre da hvataju voz sa naprednima nego sa radikalima.
Jednostavnije rceno, Seselj je politicki les. Sve i da se danas pojavi, njegove ideje su davno prevazidjene, jedino moze da se nada da ce biti dovoljno zanimljiv nekim bezubim seljomberima. Uostalom, ko mu je ostao u stranci, osim Radete, Todorovica i onog sto krese sekretaricu?
Hvala ti za ovo.
Sto rekla bb ostala mu je elena na Prkosima da brani 'Kadinjacu'. Sad znamo i zasto je ostao onaj sto krese sekretaricu...
Korisnikov avatar
By Elena

Ne znam da li on može sa demokratama ali demokrate mogu sa njim, barem se do sada na lokalu nisu pokazali kao mnogo gadljivi a spominju i neki viši nivo saradnje, kao što im je onomad bio zanimljiv Ivica Dačić :D

Ostalo mu je i normalnog sveta u stranci, veruj mi na reč, ali obično oni što ne valjaju isplivaju u prvi plan, bilo da je reč o bahatim funkcionerima ili o bezzubom članstvu :lol: Sa ovim ljudima neće daleko dogurati ali valjda je toga svestan barem u nekoj meri.

A prva rečenica je čista istina ... u Hagu je SVE politički motivisano, nema veze koje je nacionalnosti onaj na optuženičkoj klupi.
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by bas bleu

pa ostala mu je i elena da mu uredjuje veliku srbiju i brani ga na pederskom forumu :sweet:
Šta fali pederskom forumu? Meni ovde lepo :pinknaocari:
Ne branim nikoga i ne bi bilo u redu da sad ja ovde smaram i ubeđujem ljude koji već imaju izgrađen svoj stav ali eto namestila se tema kao kec na jedanaest da kažem poneku :D
Korisnikov avatar
By smaug

Ne znam da li on može sa demokratama ali demokrate mogu sa njim, barem se do sada na lokalu nisu pokazali kao mnogo gadljivi a spominju i neki viši nivo saradnje, kao što im je onomad bio zanimljiv Ivica Dačić :D

Ostalo mu je i normalnog sveta u stranci, veruj mi na reč, ali obično oni što ne valjaju isplivaju u prvi plan, bilo da je reč o bahatim funkcionerima ili o bezzubom članstvu :lol: Sa ovim ljudima neće daleko dogurati ali valjda je toga svestan barem u nekoj meri.

A prva rečenica je čista istina ... u Hagu je SVE politički motivisano, nema veze koje je nacionalnosti onaj na optuženičkoj klupi.
Znam da je ovo poslato Mini. Al ne mogu da odolim...
A i ti mislis da je potreban jak stomak i odsustvo cula mirisa da bi se uslo s vama u koaliciju. I ja.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by bas bleu

Šta fali pederskom forumu? Meni ovde lepo :pinknaocari:
Ne branim nikoga i ne bi bilo u redu da sad ja ovde smaram i ubeđujem ljude koji već imaju izgrađen svoj stav ali eto namestila se tema kao kec na jedanaest da kažem poneku :D
ma nismo se razumele, slatka.
jedino bolje od pravog zivog radikalskog selebritija of lesbian persuation na forumu bilo bi da se mladen obradovic ovde autuje kao gay pre-op ftm.
let the games begin an' all that, geddit?
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by smaug

A i ti mislis da je potreban jak stomak i odsustvo cula mirisa da bi se uslo s vama u koaliciju. I ja.
Ne, ne mislim. Mislila sam da nisu mnogo gadljivi na pare i vlast i da su zbog tih privilegija spremni da se udruže sa kim god treba pa i sa onima sa kojima su se kleli da neće. Žuti su kritikovali radikale na sva usta dok su na taj način mogli sebi da naprave nekakav marketing i dok je stranka imala veliku podršku.

Celu prošlu kampanju su bazirali na nekakvim nerealnim pretnjama kako ćemo se vratiti u devedesete i pokvariti sve što se pokvariti može ako narod ne odabere njih ... i evo vratili smo se unazad svakom slučaju i sve su sjebali mada su tvrdili da su jako sposobni :lol:

Sad ako žele da izbegnu Tomu moraće da progutaju to što su pričali i ispadnu neprincipijelni a ne verujem da će im teško pasti dok imaju fotelje :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Na kom lokalu? Samo za Vojvodinu znam da su uzeli preko 90% svih opstina. Ne iskljucujem nijednu mogucnost, ali ako je istina i da mu se sprema saslusavanje u vezi sa ubistvom Djindjica, tesko da ce ici koalicije. Stavise, mislim da bi demokrate takva predstava mogla da kosta vise nego da se tako sta ne desi.
Na tome moze da se radi i bez Seselja. Izbori su tu najdalje sledeceg proleca, koliko stranke imaju vremena da se presaberu i izmedju sebe odaberu ne najglasnije, nego najbolje, ostaje da se vidi.
Korisnikov avatar
By smaug

Ne, ne mislim. Mislila sam da nisu mnogo gadljivi na pare i vlast i da su zbog tih privilegija spremni da se udruže sa kim god treba pa i sa onima sa kojima su se kleli da neće. Žuti su kritikovali radikale na sva usta dok su na taj način mogli sebi da naprave nekakav marketing i dok je stranka imala veliku podršku.

Celu prošlu kampanju su bazirali na nekakvim nerealnim pretnjama kako ćemo se vratiti u devedesete i pokvariti sve što se pokvariti može ako narod ne odabere njih ... i evo vratili smo se unazad svakom slučaju i sve su sjebali mada su tvrdili da su jako sposobni :lol:

Sad ako žele da izbegnu Tomu moraće da progutaju to što su pričali i ispadnu neprincipijelni a ne verujem da će im teško pasti dok imaju fotelje :D
To samo znaci da ste svi vi zlo i naopako. I da vas je trebalo u aps dvehiljadite. I da je mnooogo dobro sto je Seseljuga tamo gde jeste. Kako da ti kazem, cinjenica da ima smrada jednakog ko sto ste vi ne znaci da vi manje tuknete.
Korisnikov avatar
By Elena

To samo znaci da ste svi vi zlo i naopako. I da vas je trebalo u aps dvehiljadite. I da je mnooogo dobro sto je Seseljuga tamo gde jeste. Kako da ti kazem, cinjenica da ima smrada jednakog ko sto ste vi ne znaci da vi manje tuknete.
I sad ja kao treba tebe da ubeđujem da to nije tako ili možda da se iznerviram!? Hoću, boli me uvo :lol:

Kako glasaš, tako živiš pa izvolite, birajte. Videli smo šta je prošli put odabrano i kakve su posledice :D

Ja bih bila pažljivija u kvalifikacijama i lepljenju etiketa ljudima koje ne poznajem (bez obzira o kojoj stranci i pojedincu je reč, ne bih nikada negativno komentarisala ono gde nisam bila i što nisam videla a da nemam dokaze) ali to je već stvar kućnog (ne)vaspitanja i ispiranja mozga od strane režimskih medija. Svakom svoje, ja se ne bih menjala a verovatno ne biste ni vi tako da problema u suštini nema :awesome:
Korisnikov avatar
By 2kune
a zašto nikog ne zanimaju haaški predmeti koji se tiču genocida u ruandi? :sweet:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Tužiće ih i dobiti odštetu jer je presedeo u pritvoru više nego što će dobiti zatvora. Biće višemilionska. :jerry: :jerry: :jerry:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ovo već prelazi u rijaliti. Ovakav ili onakav, idiot kakav jeste, zlo srpske političke scene, ipak nepravdeno toliko godina stanuje u Hagu.
Korisnikov avatar
By smaug

I sad ja kao treba tebe da ubeđujem da to nije tako ili možda da se iznerviram!? Hoću, boli me uvo :lol:

Kako glasaš, tako živiš pa izvolite, birajte. Videli smo šta je prošli put odabrano i kakve su posledice :D

Ja bih bila pažljivija u kvalifikacijama i lepljenju etiketa ljudima koje ne poznajem (bez obzira o kojoj stranci i pojedincu je reč, ne bih nikada negativno komentarisala ono gde nisam bila i što nisam videla a da nemam dokaze) ali to je već stvar kućnog (ne)vaspitanja i ispiranja mozga od strane režimskih medija. Svakom svoje, ja se ne bih menjala a verovatno ne biste ni vi tako da problema u suštini nema :awesome:
Kako to mislis ne poznajem? I kako mislis da nisam bila i da nisam videla i za sta nemam dokaze?
Pa mi se vrlo dobro poznajemo.

Vi ste ovo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VKQPc32S ... re=related[/youtube]

i ovo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifG ... re=related[/youtube]

i ovo:

Slika

i ovo:

Slika

I kad smo vec kod pristojnosti i (ne)vaspitanja. Zaista bi bilo i pristojno i humano i odraz lepog vaspitanja (na koje se toliko pozivas) da nikada niko iz tvoje partije nigde ne promoli nos. Da se sklonite i da se nadate da Bog ne postoji i da, kad vam vama verujucima na onom svetu budu merili grehe merioci budu milosrdni i prastanju skloni.
Korisnikov avatar
By spliff
vrlo se dobro poznajemo...
vetj duze od 20 godina
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kako glasaš, tako živiš pa izvolite, birajte.
Ovo je tako svedeno i neprecizno....

Ja bih bila pažljivija u kvalifikacijama i lepljenju etiketa ljudima koje ne poznajem
Ali ona ne bi. Uostalom, ipak si zaglavila na Forumu sa i-haj nepoznatih ljudi. :trep:

Nego: bilo bi super da izadje i da potvrdi svoj politicki rigor mortis. Ne verujem da bi vise mogao biti opasna politicka pretnja.
Korisnikov avatar
By Galadriel
И тако се копци поново острвише на новајлије. :harmonika:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bolje kobac na novajliju nego Seki na Srbiju
i mimo ove nehoticne rime da dodam jos i da mi nije bila namera da se izdrkam. :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Kakve su ti mislis, takav ti je facebook, jel?
Ja licno, bilo kada (pa tako i sada) bih glasala protiv radikala i naprednjaka.
Ne mora Seselj da bude osudjen za progon nesrpskog stanovnistva iz Srema. Vojvodjani znaju sta se dogodilo. Ti ljudi Srbiji nisu zgresili apsolutno nista, a oterani su iz svojih kuca samo zato sto su 'pogresne' nacionalnosti. I apsolutno sam sigurna da bi ista ili slicna sudbina zadesila svakoga ko se ne definise kao srbin, da se, kojim slucajem domognete vlasti.
Zato vas u vlasti u Pokrajini prakticno ni nema.
A za to mozete da se zahvalite i Seselju i Vojvodi od Antina.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!