Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MageMozes li da, nama ovako neukima, objasnis zasto?
Ja sam kao klinac non stop bacao petarde![]()
Originally posted by Blond BratEdit: Dodje mi da im svima podvezem jajnike i uradim trajnu vazektomiju. Gomila goooomila idiJota!
Originally posted by MarsTuzno.
Srbija 2:
Sada ga sahranjujem, a u kovčeg sam mu stavio tri pakovanja petardi
Srbija 4:
Rekli su da nemaju slobodnih vozila(sanitetskih) . Međutim, kad smo stigli u Smederevo, na njihovom parkingu zatekli smo čak pet automobila
A to jadno dete ni krivo ni duzno, napravile ga budale, budale mu i dosle glave...
Kad pomislim kakve neodgovorne osobe radjaju/prave decu, dodje mi da sednem i da placem.![]()
Originally posted by WilhelminaBogami, napriča se ti dobrano u ovoj temi za nekoga ko je ostao bez teksta...
Na ovakve teme uvek ostanem bez teksta.....
Originally posted by *deni*Da, ali ne može da se uporedi sa onim zadovoljstvom i onim efektom kada ubaciš nekom u kapuljaču.
Nekima posebno zadovoljstvo predstavlja da zapaljenu petardu bace blizu nogu slučajnog prolaznika, pa onda gledaju kako ovaj skače od šoka kad petarda pukne.
Originally posted by *deni*Sta cu, kad volim da pricam. Ja tako nazovem drugaricu da joj nesto kazem, pa pricamo dva sata. Ili skoknem na kafu, pa ostanem do ujutru. Znam jako puno reci, pa ih nekad moram i koristiti.
Originally posted by WilhelminaBogami, napriča se ti dobrano u ovoj temi za nekoga ko je ostao bez teksta...
Na ovakve teme uvek ostanem bez teksta.....
![]()
Šala mala..
![]()
Originally posted by SixtoNemoj tako...
A Tadic menja izgleda sanducica jer je kanda jedino to bitno u ovoj drzavi truloj! Tadicu u sanducicu te sahranili kad ti vreme dodje, nakazo obrva ocupanih!
Jos cemo da zalimo za nekim poput Milosevica!
Originally posted by MarsTako ljudi i dobijaju opekotine od petardi. A ja nekako zagubih osecaj empatije prema nastradalim korisnicima tih stvarcica... jos pre neku godinu sam slusala starog pekinezera moje rodjake kako cvili i skace kad god pod prozorom pukne petarda... kako starom psu objasniti da ga to nece povrediti? A njihovo culo sluha je jos izrazenije od ljudskog... Jadan pas
Originally posted by *deni*Da, ali ne može da se uporedi sa onim zadovoljstvom i onim efektom kada ubaciš nekom u kapuljaču.
Nekima posebno zadovoljstvo predstavlja da zapaljenu petardu bace blizu nogu slučajnog prolaznika, pa onda gledaju kako ovaj skače od šoka kad petarda pukne.
![]()
Originally posted by MageI ja, i ja.
Ja sam kao klinac non stop bacao petarde![]()
Originally posted by 2kuneNece, ima dva pit-bula da ga brane! Trivanovu i Kolundziju! Ne postoji govno koje on izasere, a da njih dve nisu u stanju da od njega naprave marcipan.
Originally posted by SixtoNemoj tako...
A Tadic menja izgleda sanducica jer je kanda jedino to bitno u ovoj drzavi truloj! Tadicu u sanducicu te sahranili kad ti vreme dodje, nakazo obrva ocupanih!
Jos cemo da zalimo za nekim poput Milosevica!
Opet će pobjeći u Rumunjsku...
![]()
Originally posted by Marspa ova moja i ne. više se ja istraumiram nego ona.
One jedne godine na Zlatiboru...pa to je bilo strašno. Da skreneš pameću od pucanja.
A bilo je nekih koje bi valjda trebalo da se ispaljuju u vazduh, e njih su bacali po horizontali...uz tlo, dalje od tla...u visini glave...ama užas kompletan.
A životinjke verujem da burno reaguju.
Originally posted by emo_haos_Ima veze s pucanjem, nekad su pucali iz puske na badnje vece (i to u vreme kad zavrse s pecenjem praseta tj. pecenice), sad to rade s petardama a vreme i razlog nisu vise bitni.
i kakve veze ima Božić, tj. Badnje veče sa petardama??????!
(možda nije on topic ali morala sam negde postovat')
Originally posted by WilhelminaDeca se ne prave kretenima, deca jesu kreteni, samo sa mnogo manje znanja i uzdržavanja nego odrasli.
Zapanji me cinjenica da decu tako lako prave kreteni.
Originally posted by 2kuneja se ne secam nego su mi pricali
eh da... i ja se sjećam kad se za božić pucalo...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!