Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by 2kunePikio je sigurno U Hrvatskoj, a mozda i kakio.
Originally posted by antibioticja nikako ne podržavam da bilo tko ode suva kurca pa tako niti pahor!
podrzavam![]()
![]()
Originally posted by Mars'Odnos' is such a woody word...
Ovaj naš stvarno misli da je Tito.
http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=420041
Originally posted by StripiJedna lasta ne čini proleće!
Bouže svašta. Kako je to moguće da iz jednog Ustašilenda dođe takav jedan čovjek? I da su ljudi još za njega glasali a svi redom ustaše?
Originally posted by IriSJaoj, meni nije. Valjda se kao smotana osoba identifikujem sa svima koji su smotani... Nije nimalo smesno...
jako je smešno^
a ovo mi je još smešnije![]()
Originally posted by WilhelminaJosipović: Poskočio sam kao mačka
Originally posted by IriSJaoj, meni nije. Valjda se kao smotana osoba identifikujem sa svima koji su smotani... Nije nimalo smesno...
jako je smešno^
a ovo mi je još smešnije![]()
Originally posted by SheytanIli je opet Milošević ustao i počeo da uređuje novine u Srbiji ili ti više ne umeš da citiraš...
Josipović u poseti Srbiji
Predsednik Hrvatske boravi u prvoj zvaničnoj poseti Srbiji. Ivo Josipović i Boris Tadić se založili za unapređenje saradnje dve zemlje i rešavanje otvorenih pitanja, navodeći da bi bilo dobro da se pitanje tužbe i kontratužbe za genocid reši vansudskim putem.
Kao otvorena pitanja koja treba rešiti naveli su povratak izbeglica u Hrvatsku, zaštitu njihove imovine i rešavanje stambenih pitanja, zaštitu pisma i jezika Srba u Hrvatskoj, pitanje granice, pitanje nestalih, pitanje manjina i zaštite njihovih prava.
Josipović se složio sa Tadićem o tome šta su ključna i otvorena pitanja za obe države, izdvajajući problem rešavanja sudbine nestalih i naglasio da je, u tom smislu, važno to što će Srbija predati Hrvatskoj dokumenta vezana za događaje u bolnici u Vukovaru za vreme rata.
Predsednik Srbije je prvu zvaničnu posetu svog hrvatskog kolege Beogradu ocenio kao istorijsku.
Tadić je ukazao na to da je izuzetno važno postići atmosferu pomirenja, pronaći nestale i ekshumirati grobnice i u Srbiji i u Hrvatskoj.
Hrvatski predsednik je naglasio da je sa Tadićem razgovarao i o regionalnim pitanjima, kulturnoj, naučnoj i sportskoj saradnji Srbije i Hrvatske.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!