- 26 Okt 2010, 01:52
dalje, onda u vezi Cirilova, izgleda, u redu je. rekao je svoje mishljenje da je umesto parade bio bolji neki drugi naziv i tu se chak i slazem sa njim i to je to. znachi, nema problema? ili ima?
@ Velesija, pa samo ti je dat isti tretman koji si ti prva dala npr. Jeleni.
ja lichno ni ne znam tachno ko je ta JK ali Dzelajza je odlichno rekla- kad su kultur-fashisti pravi fashisti onda i od eto primitivne i glupe JK vredi podrshka gejevima. bar JK ima dobro srce i dushu ako eto "nema stila, estetike, pameti, gospodstva...." i chega sve ne.......
dakle, Velesija samo si pokazala da si tashti snob i zavidna kuja. i konachno si odluchila da razgolitish tu tvoju homofobiju. a, mi gejevi samo necemo da zavisimo da li ce ili nece li neka Velesija u odredjenom trenutku se osecati da gejeve ili podrzava i razume i "nema nishta protiv" ili psuje i vredja i preti. u tom i jeste stvar shto necemo da zavisimo jer ne namecemo ni da i ti morash da zavisish od nas dok god gledash samo svoja posla, zivish svoj zivot i ne stajesh nam na put. stoga, makni nam se s puta, Velesijo!
Originally posted by DinaDina, ja sam se samo bio poveo za svim onim forumashima i forumashicama, pochev od walta (koji je bio prvi pocheo pa okrenuo da ga brani, k'o da ga neko ovde napada.....) pa nadalje, koji su pocheli s razocharenjem u Cirilova. dakle, to shto je deran meni rekao- mogao je da je hteo reci josh na prvoj ili drugoj stranici ove teme svima onima koji su pocheli da gundjaju na Cirilova. ja sigurno nisam taj koji je pocheo da kreira Cirilov-razocharavajucu atmosferu ovde, samo sam se bio poveo za onima koji jesu bili pocheli. no, deran ne bi bio deran seran kad ne bi radio meni shto radi.
Originally posted by Vel boyUpravo je o tome bilo reci u emisiji - da li osoba treba da govori sta misli ili da pazi da ne izjavi nesto kontraproduktivno.
Originally posted by walt333ako je tako, onda neka se drzi toga i tako pomaze.
@velboy Kako ništa nije uradio za LGBT osobe? To što priča o toleranciji prema gej osoba od emisijica tipa Biljane Vilimon pa do kičastih ali vrlo gledanih emisija poput piramide nije ništa? Kako je malo to što je bio autovan u vreme kada je homoseksualnost bila kriminalizovana? Ne zaboravimo da je dovodio na bitef mnoge predstave koje su tada bile skandalozno pune homoerotike. Napisao roman gej tematike koja se retko ozbiljno obrađivala u srpskoj književnosti. Takođe neke glumice su upravo svoju podršku prema gej populaciji isticale činjenicom da im Ćirilov mnogo znači. Ako je ovo malo onda mogu da zamislim koliko su ostale gej javne ličnosti uradile, a da, one ne "postoje", odnosno nisu uradile ništa.![]()
neka ne izjavljuje kontraproduktivne stvari. i tu se slazem s Popajem da Cirilov nekim njegovim izjavama pomaze antigeje. a, to je![]()
jer, u ovoj tematici i u stanju stvari u Srbiji i zemljama ex-Yu kakve i dalje jesu nazalost vrlo lako je ponishtiti doprinose gej stvari ako se u presudnim trenucima kaka i izvoljeva (shto Cirilov izgleda da je izabrao da radi) po gej pokretu u Srbiji. zato Cirilov treba da zna- kada barerm cutati, ako nishta drugo a ono da barem ne bude kontraproduktivan po gej stvar. jer, ipak samo zahvaljujuci sadashnjim i danashnjim gej aktivistima je doshlo do odredjenih gibanja nabolje za gej ljude, a to shto je Cirilov bio radio pre je sve za pohvalu ali ipak bilo nedostatno za neshto vidljivije, shire, bolje, solidarnije.
I kao sto je Deran vec rekao, Cirilov je u svojoj kolumni izjavio da podrzava paradu, njeno odrzavanje samo ne i naziv tj rec "ponos"koja se tu koristi. U ovoj emisiji ne bi verovatno ni pricao o tome da ga Olja nije pitala a pitala ga je bas u kontekstu toga govoriti ili cutati. Tj zasto u svojoj kolumni nije mogao da napise - ja ne podrzavam naziv parade ponosa, nego je nakon toga napisao cetiri ili pet recenica u kojima je objasnjavao da se to sto je rekao odnosi samo na naziv ali ne i na celu manifestaciju.
dalje, onda u vezi Cirilova, izgleda, u redu je. rekao je svoje mishljenje da je umesto parade bio bolji neki drugi naziv i tu se chak i slazem sa njim i to je to. znachi, nema problema? ili ima?

@ Velesija, pa samo ti je dat isti tretman koji si ti prva dala npr. Jeleni.
ja lichno ni ne znam tachno ko je ta JK ali Dzelajza je odlichno rekla- kad su kultur-fashisti pravi fashisti onda i od eto primitivne i glupe JK vredi podrshka gejevima. bar JK ima dobro srce i dushu ako eto "nema stila, estetike, pameti, gospodstva...." i chega sve ne.......
dakle, Velesija samo si pokazala da si tashti snob i zavidna kuja. i konachno si odluchila da razgolitish tu tvoju homofobiju. a, mi gejevi samo necemo da zavisimo da li ce ili nece li neka Velesija u odredjenom trenutku se osecati da gejeve ili podrzava i razume i "nema nishta protiv" ili psuje i vredja i preti. u tom i jeste stvar shto necemo da zavisimo jer ne namecemo ni da i ti morash da zavisish od nas dok god gledash samo svoja posla, zivish svoj zivot i ne stajesh nam na put. stoga, makni nam se s puta, Velesijo!