- 18 Sep 2011, 13:57
Popeye i kompanija nisu dobili nijednu za razne bljuvotine koje je izneo.
U kom si to tačno postu zaključio da ja nipodaštavam autovanost? Nipodaštavam profitabilnost toga kakvu sprovodi Azdejković i svi oni koji su očekivali Nobela nakon autovanja a ne rešenost pojedinca da skine sa sebe zmijsku košuljicu zarobljenosti. Ne paziš.
Ulix napisao:A pa nemamo mi pravo. Ja sam dobio opomenu kada sam rekao da ne razumem hrvatski. To je bilo dvosmisleno rečeno jer je značilo da ne razumem jezik kojim on pokušava da mi se obrati, misleći na sukob mišljenja.
Ako neko piše grozne stvari o Srbiji, mene to ne dotiče. Posebno zato što su istinite. Popeye ima pravo da pljuje po Srbiji, kao što i ti i ja imamo pravo dap ljujemo po Hrvatskoj, Kini ili Indiji. Samo što mene mrzi to da radim, ne dotiče me se.
(I odakle ti ideja da sam ja svima autovan? Ako i stajem na stranu suprotnu od tvoje na nekim temama, to je zbog tvog nastupa, dođeš pa deliš packe ljudima, nipodaštavaš autovanost, a to je prosto nekoristan politički stav.)
Popeye i kompanija nisu dobili nijednu za razne bljuvotine koje je izneo.
U kom si to tačno postu zaključio da ja nipodaštavam autovanost? Nipodaštavam profitabilnost toga kakvu sprovodi Azdejković i svi oni koji su očekivali Nobela nakon autovanja a ne rešenost pojedinca da skine sa sebe zmijsku košuljicu zarobljenosti. Ne paziš.