Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Glasnik
Tom čoveku treba seksa... Zato je toliko isfrustriran. :shrug:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Glas običnog sveta:

47 недеља, 06 март 2011 19:25
Поки
Како ова госпођа разгоара са Митрополитим СПЦ. Не могу да верујем. СПЦ је мајка српске културе. Невена Петрушић. Можеш мислити. После Митрополита се неговори. И то само што није почео Ускршњи пост.Страшно
By Sixto
Originally posted by Nikodim

Glas običnog sveta:

47 недеља, 06 март 2011 19:25
Поки
Како ова госпођа разгоара са Митрополитим СПЦ. Не могу да верујем. СПЦ је мајка српске културе. Невена Петрушић. Можеш мислити. После Митрополита се неговори. И то само што није почео Ускршњи пост.Страшно
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA!
PO GOTOVO ZIV NISAM! :lol:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By castor
Dementor crnogorsko-primorski:
Slika
By cwetic
Originally posted by castor

Evo i kod komsija slicno..
Slika
Znači strašno! Ljudskoj gluposti stvarno kraja nema... :zacepi:
Mislim da joj ne ide uz godine da tako govori... :ves:
A tebi svaka čast na slici, desetka!
Korisnikov avatar
By Herald
ju kako je dobar dementor, i termin je odlican.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Originally posted by Simor

Meni je već muka od ovih farsi. Nevena Petrušić, kao i Saša Janković, zaštitnik građana, Verica Barać, predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja - svi su oni tu da simuliraju demokratiju u Srbiji, a ne da budu faktori koji će nešto suštinski da menjaju. Uostalom, da li je državni revizor utvrdio niz nepravilnosti u radu ministarstava u 2009. godini? Jeste. Da li je to sprečilo ministarstva u svojim mutljavinama u 2010. godini? Nije. Da li je i ove godine državni revizor reagovao? Jeste. Da li će to promeniti ponašanje ministara i njihovih podređenih u 2011. godini? Neće.

Da me neko ne shvati pogrešno - imam poštovanja prema radu Nevene Petrušić, kao i svih gore navedenih. Međutim, svi oni su ikebane u srbijanskoj simulaciji demokratije. Amfilohije neće odgovarati jer je on deo političke elite i kao takav je zaštićen. I može Petrušić da trubi koliko hoće. Ona nam treba kao legitimitet pred svetom. Kao onomad kada je Dragoljub Mićunović uzimao primer Žena u crnom da bi dokazao da je u Srbiji bilo snaga koje su se borile protiv rata, iako su te iste Žene u crnom i dan danas omražene i niko nije ni pokušao da skine sa njih stigmu koja je svih ovih godina brižljivo konstruisana.
Sve potpisujem...

O svemu smo informisani, sve znamo šta se događa, sve skandale, korupcije... ali i dalje se ništa ne menja, jer za to nema volje.
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by AbortiraniTerorista

Meni je već muka od ovih farsi. Nevena Petrušić, kao i Saša Janković, zaštitnik građana, Verica Barać, predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja - svi su oni tu da simuliraju demokratiju u Srbiji, a ne da budu faktori koji će nešto suštinski da menjaju. Uostalom, da li je državni revizor utvrdio niz nepravilnosti u radu ministarstava u 2009. godini? Jeste. Da li je to sprečilo ministarstva u svojim mutljavinama u 2010. godini? Nije. Da li je i ove godine državni revizor reagovao? Jeste. Da li će to promeniti ponašanje ministara i njihovih podređenih u 2011. godini? Neće.

Da me neko ne shvati pogrešno - imam poštovanja prema radu Nevene Petrušić, kao i svih gore navedenih. Međutim, svi oni su ikebane u srbijanskoj simulaciji demokratije. Amfilohije neće odgovarati jer je on deo političke elite i kao takav je zaštićen. I može Petrušić da trubi koliko hoće. Ona nam treba kao legitimitet pred svetom. Kao onomad kada je Dragoljub Mićunović uzimao primer Žena u crnom da bi dokazao da je u Srbiji bilo snaga koje su se borile protiv rata, iako su te iste Žene u crnom i dan danas omražene i niko nije ni pokušao da skine sa njih stigmu koja je svih ovih godina brižljivo konstruisana.
Sve potpisujem...

O svemu smo informisani, sve znamo šta se događa, sve skandale, korupcije... ali i dalje se ništa ne menja, jer za to nema volje.
A odgovor na demetra ristu? Ne znam da napravim, aj ti, Predraze, ubaci svoju glavu i umesto stapica stavi lepezu, i kazi Expecto Patronum. :kuckuc:
Slika
Korisnikov avatar
By Herald
i lepeza da bude pokretna, napr. skupi se pa se rasiri, ili standardno hladjenje.
Korisnikov avatar
By Tungi
Hoce,izvinice se o kukovom letu.
Korisnikov avatar
By AngraMaina

Došao je i taj forumski dan, da se ja složim sa Simorom u svemu što je u ovom postu napisao.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Glas naroda:

Мирко Грбић, Бањалука
Молим повјереницу да ми израчуна колико пута сам ја грјешан спрам либералних слобода и коме се све морам извињавати...
1. не волим педере и не спавам са мушкарцем.
2. спавам са женом, онако како Библија заповједа
3. спавам са више жена, онако како Библија не воли...
Korisnikov avatar
By Herald
Rijeka -- Opštinski sud u Rijeci osudio župnika Franju Jurčevića na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora zbog podsticanja na diskriminaciju tokom Parade ponosa u Beogradu.

Postupak protiv župnika iz Kastava kod Rijeke pokrenut je nakon što je objavio tekst kojim je podržao nasilje u Beogradu za vreme održavanja Parade ponosa.

Osuđeni župnik je nazivao okupljene na Paradi pogrdnim imenima i osporavao im pravo na okupljanje.

U obrazloženju presude, koju je Jurčević objavio na svom blogu, navodi se da je "javno izneo i proneo zamisli o potčinjenosti na osnovu polnog opredeljenja".

On je u tekstu napisao da je održavanje Parade ponosa u Beogradu "dokaz da moralne nakaze i psihopate sve više ovladavaju sredstvima javnog saopštavanja, ulicama, ustanovama, gradovima...".

Župnik je u tekstu takođe naveo da su "Beograđani pokazali šta misle o tim psihopatama", kao i da mu je žao policajaca koji su nastradali, ali da su morali da se povuku i da dozvole "normalnima da s tim bolesnicima malo prodiskutuju".

Osim što je dao podršku nasilnicima iz Beograda, župnik je, prema obrazloženju presude, podsticao i na nasilje iz mržnje u Hrvatskoj, jer je napisao: "Bravo za normalne Beograđane, tako bi trebalo da postupe i normalni Zagrepčani kada ovi bolesnici okupiraju javne puteve i javne površine".

Prijavu protiv župnika Jurčevića podnelo je lezbejsko udruženje Kontra, koje je pozdravilo presudu i ocenilo da predstavlja "važnu poruku da se podsticanje diskriminacije i nasilja prema bilo kojoj društvenoj grupi ne sme tolerisati".

Podsetimo, i velikodostojnici SPC poput Amfilohija Radovića su svojim izjavama pružili podršku huliganima, ali niko od njih nije sankcionisan zbog toga.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=501375
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!