Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Popeye

o bože koji treš :lol:

Putin je imao i vrlo dirljiv oproštaj sa srpskim specijalcima.
- On je pre nego što je ušao u avion nekoliko puta ponovio „spasiba“, držeći sve vreme ruku na srcu. Rukovao se sa srpskim policajcima, tapšajući ih po ramenu. Kada je ušao u avion, kroz prozor nam je mahao sve dok u 21.35 „iljušin“ nije poleteo - kaže naš izvor iz policije.

HAHAHAHA :barf:
By Simor
Meni je žao što Putin nije imao vremena da poseti Univerzitet u Beogradu i primi počasni doktorat. Jebiga, važnije je bilo da ode na fudbalsku utakmicu, tako da su univerzitetski dupelisci ostali kratkih rukava.

Kako god, lepo su zaključile e-novine: "Beogradski univerzitet nekada nije ni pod fašističkom pretnjom hteo da duva u diple. Danas bezuspešno duva u dupe. Još ima šansu BU, može da pošalje Putinu doktorat faksom, ili mejlom u PDF formatu. Domet je tol'ki."
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by 2kune
Originally posted by Drakche
.......
imaš bujnu maštu... svaka čast... ovako nešto iskonstruirati na osnovu banalne činjenice da nemaš pojma što je to antiraketni štit niti kako se postavlja i koristi...
dnevnopolitička krčmarska B&W vizija najbolje je sredstvo kada tehnika zakaže...
Izvini ako si se necim osetio uvredjen, nije mi bila namera da pretereram.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Popeye

nego, jel beograd za vrijeme putinovog posjeta jednako blokiran kao kad je bila hillary? :D
beograd je tako neefikasno sagradjen ii vodjen
da bude blokiran kad u posetu dodju tri momka iz mladenovca
zarad odlaska u kafanu
a kamoli neko mudo
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Simor

Meni je žao što Putin nije imao vremena da poseti Univerzitet u Beogradu i primi počasni doktorat. Jebiga, važnije je bilo da ode na fudbalsku utakmicu, tako da su univerzitetski dupelisci ostali kratkih rukava.

Kako god, lepo su zaključile e-novine: "Beogradski univerzitet nekada nije ni pod fašističkom pretnjom hteo da duva u diple. Danas bezuspešno duva u dupe. Još ima šansu BU, može da pošalje Putinu doktorat faksom, ili mejlom u PDF formatu. Domet je tol'ki."
ko ih jebe, kad ne voze opake pravoslavne mašine.

Slika

putin je muškarčina, a ne tamo neki knjiški moljac. :hand:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Drakche

Izvini ako si se necim osetio uvredjen, nije mi bila namera da pretereram.
ma jašta sam... negooo? :cheer:
koliko se toga izdogađa oko jednog pogrešnog posta nije dovoljno ni za 3 kazališne drametine i 5 opera... :isus:
a samo sam reko da nije sve u globalnoj politici... :neznam:
huh, možda je to preplinovito za shvatiti... :sigh:
Korisnikov avatar
By antibiotic
@Kuna Ok, nisam rekao da mi je post pogresan, right, :kafa:
nego da sam mozda malo preterao u onom licnom obracanju.
Svetska politika jeste pomalo kafanska, nisu oni toliko pametni i promisljeni koliko se nama cini.
Mnoge teorije zavere su nastale usled niza glupih gresaka koje mocnici prave.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!