- 11 Mar 2017, 10:42
Tema na Ana forumu me je inspirisala da otvorim ovu temu, jer tamo imam stvarno lepa iskustva sa tim. Evo juce sam ja na poklon dobila ogrlicu koja curi ne treba a meni bas "ide" a ja cu sutra da poklonim drugoj knjigu koja mi ne treba.
Pa bismo mogli da stavljamo stvari koje hocemo da poklonimo - case koje su nam visak, knjige, kozmetika koja nam ne odgovara, sve sto nam padne na pamet ili stvari za razmenu ili prodaju.
Jedino sto moraju bit ljudi iz istih gradova da se isplati.
Na ani ne daju razmenu usluga, npr neko hoce da uci japanski a neko norveski pa se tako nadju i uce jedno drugo.
Ja cu stavljati sta imam a sto se tice usluga, znam odlicno da pisem CV za bukvalno svakoga, drzim biznis inglish i zelim da ucim spanski a primam kozmetiku, sminku, trilere i fantastiku
Imam stvarcice i knjige na poklon, posle cu stavljati sta
Pa bismo mogli da stavljamo stvari koje hocemo da poklonimo - case koje su nam visak, knjige, kozmetika koja nam ne odgovara, sve sto nam padne na pamet ili stvari za razmenu ili prodaju.
Jedino sto moraju bit ljudi iz istih gradova da se isplati.
Na ani ne daju razmenu usluga, npr neko hoce da uci japanski a neko norveski pa se tako nadju i uce jedno drugo.
Ja cu stavljati sta imam a sto se tice usluga, znam odlicno da pisem CV za bukvalno svakoga, drzim biznis inglish i zelim da ucim spanski a primam kozmetiku, sminku, trilere i fantastiku
Imam stvarcice i knjige na poklon, posle cu stavljati sta