Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Tema na Ana forumu :lol: me je inspirisala da otvorim ovu temu, jer tamo imam stvarno lepa iskustva sa tim. Evo juce sam ja na poklon dobila ogrlicu koja curi ne treba a meni bas "ide" a ja cu sutra da poklonim drugoj knjigu koja mi ne treba.

Pa bismo mogli da stavljamo stvari koje hocemo da poklonimo - case koje su nam visak, knjige, kozmetika koja nam ne odgovara, sve sto nam padne na pamet ili stvari za razmenu ili prodaju.

Jedino sto moraju bit ljudi iz istih gradova da se isplati.

Na ani ne daju razmenu usluga, npr neko hoce da uci japanski a neko norveski pa se tako nadju i uce jedno drugo.

Ja cu stavljati sta imam a sto se tice usluga, znam odlicno da pisem CV za bukvalno svakoga, drzim biznis inglish i zelim da ucim spanski a primam kozmetiku, sminku, trilere i fantastiku :D

Imam stvarcice i knjige na poklon, posle cu stavljati sta :)
Korisnikov avatar
By Hys.
jos i da zazivi lol

Poklanjam Fausta, tvrd povez, izdanje iz 1950, Prosveta
Korisnikov avatar
By Hys.
Imas mozda nekog u bg-u da ti dopremi kad ide za Novi Sad?
Korisnikov avatar
By Hys.
Onda racunam da je rezervisana. Detalje cemo na u2u :)
Korisnikov avatar
By elizevin
Ako Faust nije otisao, ja bih da pitam ko je prevodilac, ne podnosim onu verziju koju su nam trpali u gimnaziji, Zivojinovica, jer sam pre toga citala mnogo lepsi prevod, ali nigde ne mogu da ga nadjem, jer ne znam ko je tacno preveo :(
Bila je to mala zelena knjizica u tvrdom povezu. Ako je slobodna, imam neke citate koji mogu da identifikuju prevod :)

Evo ja poklanjam/menjam/stagod Zlatni paviljon Jukia Misime, kupila je na nekom sajmu knjiga i nikako mi nije legla, mozda ce bolje ici nekom drugom :)
Korisnikov avatar
By elizevin
Takodje imam i Uspavanu i vreteno Nila Gejmena, posto imam dve, a zelim da zadrzim samo onu koja je bila poklon :)
Korisnikov avatar
By Macan86
uu imam ja neku žensku obuću koju mi je keva kupovala koja nije ni nošena,i još po neke stvari,posle ću da slikam pa da postavim,možda je neko zainteresovan.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ imam odlicne prevode knjiga jer imamo staru biblioteku u stanu od pokojne ocuhove majke koja je bila profanka botanike. Ali, ja nemam interesovanja da zadrzim neke, jer sam ih procitala ili nisu u mojoj sferi interesovanja a imam moje knjige za koje zaista nemam mesta.

edit to add:

na poklon/razmenu Hamlet, preveo Dr. Milan Boganovic, Matica hrvatska, 1950 g.
Korisnikov avatar
By elizevin
Ok, Uspavana i vreteno je tvoja, Hys :D

Eh, tako mi i treba kada svracam na forum jednom u tri meseca. Nadam se da je Faust srecan u svom novom domu :)
Korisnikov avatar
By voodoo
imam sve knjige serijala 'Pesma leda i vatre'...to bih trampio za neke druge knjige,al ne zanra epske fantastike ,dosta mi je toga,ne bih ni nesto tesko da citam,onako,neki Remark bi legao taman)
By Kragi
Ja vec 9 meseci cekam nenosenu zensku obucu da macan okaci. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!