@madonna:
well, meni je fora loša i nije mi baš duhovita jer je
unconstrained ponašanje pedera prikazano onako kakvim ga se zamišlja od strane (auto)homofoba. čini mi se da tvorci skeča nisu do kraja skužili sve njegove aspekte, pa su jednu stranu ismijavali zbog stereotipiziranja bez svijesti da to rade s pozicije drugog stereotipa.
a moguce je that i'm reading too much into it all.
@alexandermagic: pa to se jako često događa, naročito u komunikaciji izvan izričitog gej konteksta.
nedavno sam se našao u situaciji da sam poslovno u istoj prostoriji s jednim politički visokopozicioniranim homoseksualcem s kojim sam se nekad 2007. znao susresti i proćaskati na 5 min u bivšem zagrebačkom klubu global. bili smo u većem društvu. čim je ušao u prostoriju, skužio me je i pogledao bojažljivo, u stilu 'uh, hoće li me sad ovaj autati' dok sam ja uzvratio pogledom 'ormarušo, nisam lud da ugazim u tebe'. pritom smo se obojica iz svojih razloga pravili kao da se ne poznajemo, na neki način glumeći da smo strejt iako su svi ostali prisutni znali da nismo. da su se pak u istom kontekstu susrela dva strejtera, normalno bi reagirali u stilu 'hej, pa nismo se vidjeli još od tada' itd.
sve u svemu, bila je to čudna situacija.