Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

fora je loša, ali ne čudi me što nije razumljiva na ovim prostorima.
naime, ekipa je navikla na posve drugačiju paradimgu ponašanja - kad se pederi sretnu a nema strejtera, onda se ti pederi jedan drugome prave da su strejt. ^^

edit: ono što ovaj video između ostaloga tematizira je fenomen coveringa, odnosno autocenzure pedera i drugih društvenih skupina koje ulaze u mainstream pa potiskuju određene karakteristike kako bi bili prihvaćeni od tog mainstreama.

postoji naravno cijela knjiga o tome ^^
http://www.amazon.com/Covering-Hidden-A ... 0375760210" target="_blank

To cover is to downplay a disfavored trait so as to blend into the mainstream. Because all of us possess stigmatized attributes, we all encounter pressure to cover in our daily lives. Given its pervasiveness, we may experience this pressure to be a simple fact of social life.
Against conventional understanding, Kenji Yoshino argues that the demand to cover can pose a hidden threat to our civil rights. Though we have come to some consensus against penalizing people for differences based on race, sex, sexual orientation, religion, and disability, we still routinely deny equal treatment to people who refuse to downplay differences along these lines. Racial minorities are pressed to “act white” by changing their names, languages, or cultural practices. Women are told to “play like men” at work. Gays are asked not to engage in public displays of same-sex affection. The devout are instructed to minimize expressions of faith, and individuals with disabilities are urged to conceal the paraphernalia that permit them to function.

ukratko, tko ne razumije u čemu je fora je autohomofob koji nije svjestan da to jest (kao i većina autohomofoba, jel lol). ^^
Korisnikov avatar
By Madonna
buuurn, humourless bitches :smeh:
pa da, genijalan(za mene) osvrt na idiotske dileme strejt ljudi (i svih koji bi to voleli da budu) u vezi sa slobodnim* pederima, na koje gledaju kao na vanzemaljce ili posebnu sortu, pa vrv neke buni i kako se to oni ponašaju u ''natural habitat-u'' :krezavi:
*unconstrained
@madonna:
well, meni je fora loša i nije mi baš duhovita jer je unconstrained ponašanje pedera prikazano onako kakvim ga se zamišlja od strane (auto)homofoba. čini mi se da tvorci skeča nisu do kraja skužili sve njegove aspekte, pa su jednu stranu ismijavali zbog stereotipiziranja bez svijesti da to rade s pozicije drugog stereotipa.

a moguce je that i'm reading too much into it all.^^

@alexandermagic: pa to se jako često događa, naročito u komunikaciji izvan izričitog gej konteksta.
nedavno sam se našao u situaciji da sam poslovno u istoj prostoriji s jednim politički visokopozicioniranim homoseksualcem s kojim sam se nekad 2007. znao susresti i proćaskati na 5 min u bivšem zagrebačkom klubu global. bili smo u većem društvu. čim je ušao u prostoriju, skužio me je i pogledao bojažljivo, u stilu 'uh, hoće li me sad ovaj autati' dok sam ja uzvratio pogledom 'ormarušo, nisam lud da ugazim u tebe'. pritom smo se obojica iz svojih razloga pravili kao da se ne poznajemo, na neki način glumeći da smo strejt iako su svi ostali prisutni znali da nismo. da su se pak u istom kontekstu susrela dva strejtera, normalno bi reagirali u stilu 'hej, pa nismo se vidjeli još od tada' itd.
sve u svemu, bila je to čudna situacija. ^^
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705603#p2705603]Srklet napisao:[/url]@madonna:
well, meni je fora loša i nije mi baš duhovita jer je unconstrained ponašanje pedera prikazano onako kakvim ga se zamišlja od strane (auto)homofoba.
exactly. satirično karikiranje with a purpose to leave bunch of them butthurt (a odgovori na temi kažu ✓✓success)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!