- 15 Nov 2010, 16:49
Zamislio sam da ova tema bude prostor u kojem ćemo citirati izjave znamenitih ličnosti, domaćih, ili stranih, živih, ili mrtvih.
Da li su te izjave mudre, ili debilne, lucidne, duhovite, ili jednostavno toliko glupe, da su smešne, nije bitno.
Bitno da ih smatrate vrednim citiranja.
Počinjemo....
Da li su te izjave mudre, ili debilne, lucidne, duhovite, ili jednostavno toliko glupe, da su smešne, nije bitno.
Bitno da ih smatrate vrednim citiranja.
Počinjemo....
Vjeran Miladinović,
poznatiji kao Merlinka, zvezda filma Želimira Žilnika "Marble Ass",
u novosadskom "Svetu" priča o nezadovoljstvu beogradskih prostitutki:
"Neće da nas legalizuju, status nam je totalno nedefinisan. Ostavljene smo na milost i nemilost. Država pokušava da bude moralna u nemoralnih vremenima, pa stalno juri nas, sirotice. Pa, ja sam, recimo, ’98. godine završila u zatvoru zato što sam se, navodno, "nudila nepoznatim prolaznicima" i zbog toga odležala sedam dana. A i svaki laik zna da mušterije traže nas, a ne mi njih. Prostitucija je takođe, treba istaći, jedna od naših najprofitabilnijih privrednih grana. Ne znam ni broja strancima koje smo ja i moje drugarice "obradile" i uzele im pare. A mi te naše devize nismo "štekovale", ni trošile negde napolju, već ovde u našoj zemlji. Čist dobitak za državu. Koliko sam samo stranih delegacija dočekala i sve učinila da im boravak u Beogradu, ostane u najlepšem sećanju. A niko ni hvala da ti kaže. Još te jure, hapse...