Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kada god izadjem iz zgrade, cujem ,,pederi'' ili ,,parada''.
Eto, kupujem cigarete na trafici, i pitam coveka gde je jedan presladak decko koji tu radi, a on odgovori da je decko otisao da se sprema za sjebavanje parade (kao da je taliban, Boze oprosti, pa se mesec dana ranije povukao u neku pecinu). Vracam se iz trafike, a zene koje na prirucnim tezgama prodaju snalice, rajfove i tako te stvari isto tako pametuju o pederima i o paradi.
Cini se kao da je ceo kraj odlepio! :zvezdice:
kako se vama cini ovo opste raspolozenje? Koliko puta dnevno naletite na neki temat o paradi?
By Speculum Columbae
Drago mi je što se to događa. Verovatno su tako isto reagovali svi kada su otkrili da se Zemlja okreće oko sunca, a ne obrnuto.
Korisnikov avatar
By gossip
chujem stalno...pomalo postaje i dosadno...a u novinama 24 stalno objavljuju nesto o paradi...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja jos uvek nisam nesto cuo, mada, ni ne krecem se nesto po str8 mestima...
By dukkehjem
ja cujem ljude u jebenoj cajetini koji beograd vise od tri puta u zivotu videli nisu kako seru o paradi...
i cujem sve i svasta i muka mi vise od toga...
ali desava se i da cujem pozitivne komentare i zbog toga mi je drago :up:
Korisnikov avatar
By Stripi
sasvim normalna situacija. Bit će tako svake godine dok se situacija malo ne primiri.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja nisam nista cula.. ovde u Ns se ne prica toliko....
By LeDeNa_
Svaki dan se cuje i odvratni su komentari..barem koje sam ja cula :(
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ovde je sport cesca tema, barem u krugovima u kojima se ja krecem. Doduse, govorim tiho i nosim mp3 plejer sa sobom, bas da ne bih ni slucajno cula razgovore trafikanata i prodavaca dzidza-bidza. Bez diskriminacije na osnovu profesije.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Em ne odajem utisak nekoga sa kim se mogu razmenjivati posalice, em kada joj se pojavim na trafici prekida svaku pricu sa strane :lol:

Zavisno od raspolozenja i situacije, uglavnom pogledam ili dobacim nesto cinicno i okrenem se, ne iskljucivo u slucaju parade.

Primetila sam da ih najvise vredja kada samo odmahnem rukom, tada nacisto odlepe. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Rei
Juce sam u prolazu pored nekog tipa u centru cuo da kaze "ali oni ne mogu da se reprodukuju", pretpostavljam da znam(o) o cemu je pricao.
By Ulix
Sticajem očito srećnih okolnosti potpuno sam izolovan od sveta, tako da nisam imao prilike da čujem mnogo bisera, a i vesti svesno izbegavam; moji živci nemaju cenu. Jedan kolega je pre neki dan pokušao da razgovara sa mnom o tome, ali sam mu rekao da me naprosto ne zanima njegovo mišljenje o gej paradi, pa je onda odustao. (Uvek ljubazna Ulixandra.)
By dukkehjem
Originally posted by Ulix

Sticajem očito srećnih okolnosti potpuno sam izolovan od sveta, tako da nisam imao prilike da čujem mnogo bisera, a i vesti svesno izbegavam; moji živci nemaju cenu. Jedan kolega je pre neki dan pokušao da razgovara sa mnom o tome, ali sam mu rekao da me naprosto ne zanima njegovo mišljenje o gej paradi, pa je onda odustao. (Uvek ljubazna Ulixandra.)
:lol:
:up:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Dante

Drago mi je što se to događa. Verovatno su tako isto reagovali svi kada su otkrili da se Zemlja okreće oko sunca, a ne obrnuto.

Najezim se kad shvatim koliko smo zaostali i drustveno otudjeni od
zivota i prirode...

:pomracenjeSunca:
By Speculum Columbae
Originally posted by KosmickaCestica
Originally posted by Dante

Najezim se kad shvatim koliko smo zaostali i drustveno otudjeni od
zivota i prirode...

:pomracenjeSunca:
Uh, ne teraj me da počnem.
Mene uhvati napad plača i kada vidim ružu koja raste pored nekog ogavnog asfalta, sasvim sama, a kamoli nešto više.
Nije mi jasno to odbacivanje prirode.
Korisnikov avatar
By Srklet
moj omiljeni komentar:

Upravo sam se vratio sa trga. Homosexualci su marširali od đamije preko trga, gajeva i stacionirali se na zrinjevcu gore na oktogonu. Bilo ih je puno (uvezeni, govorili njem. engl. i srba je bilo, ovi zadnji su uzviknuli kad su si držali govore na zrinjevcu - "vidimo se u beogradu," i svi JEEEE.) Njih je bilo puno a policije još više, redovnih, prometnih, komandosa opremljenih sa svim mogučim štitovima, marica, hrpa, na motorima, bljeskale su im rotirke, i pratili ih cijelim putem. Ljudi sa strane ko ljudi, neki se smijali, neki nemoćno negodovali. Organizatori antihomosex prosvjeda bili su ograničeni iza onih prepreka na sjevernoj strani trga, dok su homosexualci marširali pobjedonosno trgom, vikali boljereć urlali, mahali, sa policijskom pratnjom. Bilo je žalosno vidjeti kako antihomosex pripadnici viću iza barikada i to je bilo sve što su mogli dok su ovi uživajući prolazili sa zastavam balonama parolama, bilo je tužno, osjećao sam se nemoćno, jer su ovi pobijedili u potpunosti, narod mlak ko uvijek promatrao i to je to. Ja sam gledao tu hrpu specijalaca i ostalih, i postajalo mi je jasno da u stvari homosexualci su njima priskrbili krasnu dnevnicu na raćun ovca naroda, kojeg baš briga za sve, bio sam ljut i nemoćan. Prije nego što su krenuli od đamije prolazio sam jurišićevom a tamo komandosa ko blata, svagdje, prišao bih grupici njih i upitao sam neke"kad prolazi predsjednik Obama?" druge isto sam pitao dali ih ima toliko zbog prolaza predsjednika, bilo ih je zaista puno, drugim komandosima na zrinjevcu bih iskomentirao kako je njima ustvari fino, dobit će kune i to zahvaljujući homosexima, nije loše. Ovi su drečali tamo na oktogonu na zrinjevcu, govorili o demokraciji, antifašizmu, homosex pravima itd, sad su oni bili okruženi onim metalnim barikadama, koje su išle duž čitavog zrinjevca, sa strane ceste, od raskršća gore do raskršća dole sve okruženo i na četiri mjesta su bili prolazi koja su čuvali komandosi i neki posebni redari, i ponekih šenska sa njihovim zastavama, upitao sam tamo policajce, dali je to "zabranjena zona" i dali se može proći ako se spusta hlaće i pokaže stražnjica? Nešto su rekli na to. Tamo su neke mladiće strpali prilično brutalno u maricu, čak su ljutito gurali sve građane koji su bili "pre"blizu okolo marice, "maknite se" i rukama gurali ljutito svakoga. Bile televizije i to. Drugdje legitimirali neke druge mladiće, dok su homosexualci se zafrkavali i odlazili pobjedonosno pjevajući, a narod ko ovce stajao tamo i gledao što se zbiva. Kako su samo sposobni, da si ovakop organiziraju marš sa zaštitom stotine policajaca i mehanizacije, čak su imali velike zastave na trgu gore na lampionima, bili su "gazde" a pripadnici antihomosex prosvjeda mogli su samo nešto vikati iza nametnute im ograde, dok su ovi im se smijali i prolazili. I sve to na račun vas i mene. I tako će biti i dalje i sljedeće godine itd. dok se narod, građan
Korisnikov avatar
By Tungi
Paz' pa da me obespokoje kojekakve price...To nisu ljudi to su Srbi,stoga se naviknite..

ot:

Nista cuo nisam,ni pozitivno,ni negativno,za sad,a i ne krecem se vanka mnogo..:bubbles:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Rei

Juce sam u prolazu pored nekog tipa u centru cuo da kaze "ali oni ne mogu da se reprodukuju", pretpostavljam da znam(o) o cemu je pricao.
Verovatno o onim belim lavovima iz zoo vrta, žrtvama inbridinga
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Rei

...dok slični tom komentatoru seks konzumiraju samo i isključivo zarad reprodukcije!

Usput, još ništa na temu prajda nisam čuo....iskreno lakunarna angina me tri dana zadržava u zatvorenom, no budem proverio okoliš čim živnem.
By ~ Le Saint X ~
Ja u svojoj okolini ne cujem nista o tome

samo o turshijama... zejtinu... prokletom promenljivom vremenu

ali,kako mi ALO nekako vrlo cesto padne pod ruke
tamo mislim da je svaka naslovna sa necim u vezi gejeva
Korisnikov avatar
By luciferin91
ja sam cuo bash grozne komentare, pocev od moje majke koja zeli da se prikljuci navijacima (mada mrzi sport), do moje babe koja to ne odobrava ali ije toliko negativna, do mog ujaka koji to javno odobrava (Ali u Nemackoj kada je parada ja stalno idem sa svojim prijateljima, pa moja rodjena kcerka ide sa njima na nekim kolima, to je divna slava ...).

Moja prof filozofije odmah ide na neku svoju pricu, a i ja imam bolest oka, zashto i ja da ne paradiram, bla bla.. Bash se zahuktava. Ali, kao i za sve, tako i za ovo treba vremena. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Cujem, a ne cujem...

Isto je tako bilo i prosle godine.. I onda sam mesecima slusala svakakve gadosti, gledala emisije, nervirala se, podrzavala i plasila za ucesnike, da bi oni dan ranije otkazali.. Ove godine, isto to, s tim sto ne pratim toliko, ne dajem da mi kidaju zivce i ne upustam se u polemike sa svima...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
samo online hvatam nešto za sad, niko ništa još uvek u mom prisustvu, valjda ljude baš briga ili imaju obzira, nemam pojma.
Korisnikov avatar
By gossip
pricali su i u basu danas o tome -.-
By Glasnik
Da, čujem razne komentare jer sam prošle nedelje dosta jurio gradom. Fejsbuk nemam, ali sam obavešten da se i tamo komentariše svašta.
Mada mogu da kažem da imam sreće i da većina ljudi u mojoj okolini nema jasan stav (ili ga bar ne iznosi), a da je određeni deo čak i podrška tome. Bravo za njih! :D

Jedino me baba iznervirala koja je došla pre neki dan i počela s pričom: ''Opet oni pederi hoće da paradiraju. Kako ih nije sramota? To deca treba da gledaju?'' Pripalo mi muka, pa sam samo napustio prostoriju... :/
Korisnikov avatar
By walt333
Cujem dosta komentara, polomi jezik objasnjavajuci svrhu i razloge odrazavanja parade. U poslednje vreme drzim duge monologe o ljudskim pravima, Stounvolu, seksualnim slobodama.... Razmisljo sam da se nasnimim na nekoj kaseti ili disku, i da svaki put kada treba da objasnjavam samo pritisnem play jer mi je vec muka a i usata mi se od besa i tolikog pricanja mnogo brzo suse. :ua:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja sam chula da se odredjena grupa bracnih parova sprema da nam navodno tera kontru setajuci se u isto vreme kad i nashi
Korisnikov avatar
By gossip
Originally posted by Glasnik88

Da, čujem razne komentare jer sam prošle nedelje dosta jurio gradom. Fejsbuk nemam, ali sam obavešten da se i tamo komentariše svašta.
Mada mogu da kažem da imam sreće i da većina ljudi u mojoj okolini nema jasan stav (ili ga bar ne iznosi), a da je određeni deo čak i podrška tome. Bravo za njih! :D

Jedino me baba iznervirala koja je došla pre neki dan i počela s pričom: ''Opet oni pederi hoće da paradiraju. Kako ih nije sramota? To deca treba da gledaju?'' Pripalo mi muka, pa sam samo napustio prostoriju... :/

za razliku od tebe...ja sam cuo samo negativne komentare...neki su me bash iznervirali... :/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!