- 12 Sep 2010, 18:36
moj omiljeni komentar:
Upravo sam se vratio sa trga. Homosexualci su marširali od đamije preko trga, gajeva i stacionirali se na zrinjevcu gore na oktogonu. Bilo ih je puno (uvezeni, govorili njem. engl. i srba je bilo, ovi zadnji su uzviknuli kad su si držali govore na zrinjevcu - "vidimo se u beogradu," i svi JEEEE.) Njih je bilo puno a policije još više, redovnih, prometnih, komandosa opremljenih sa svim mogučim štitovima, marica, hrpa, na motorima, bljeskale su im rotirke, i pratili ih cijelim putem. Ljudi sa strane ko ljudi, neki se smijali, neki nemoćno negodovali. Organizatori antihomosex prosvjeda bili su ograničeni iza onih prepreka na sjevernoj strani trga, dok su homosexualci marširali pobjedonosno trgom, vikali boljereć urlali, mahali, sa policijskom pratnjom. Bilo je žalosno vidjeti kako antihomosex pripadnici viću iza barikada i to je bilo sve što su mogli dok su ovi uživajući prolazili sa zastavam balonama parolama, bilo je tužno, osjećao sam se nemoćno, jer su ovi pobijedili u potpunosti, narod mlak ko uvijek promatrao i to je to. Ja sam gledao tu hrpu specijalaca i ostalih, i postajalo mi je jasno da u stvari homosexualci su njima priskrbili krasnu dnevnicu na raćun ovca naroda, kojeg baš briga za sve, bio sam ljut i nemoćan. Prije nego što su krenuli od đamije prolazio sam jurišićevom a tamo komandosa ko blata, svagdje, prišao bih grupici njih i upitao sam neke"kad prolazi predsjednik Obama?" druge isto sam pitao dali ih ima toliko zbog prolaza predsjednika, bilo ih je zaista puno, drugim komandosima na zrinjevcu bih iskomentirao kako je njima ustvari fino, dobit će kune i to zahvaljujući homosexima, nije loše. Ovi su drečali tamo na oktogonu na zrinjevcu, govorili o demokraciji, antifašizmu, homosex pravima itd, sad su oni bili okruženi onim metalnim barikadama, koje su išle duž čitavog zrinjevca, sa strane ceste, od raskršća gore do raskršća dole sve okruženo i na četiri mjesta su bili prolazi koja su čuvali komandosi i neki posebni redari, i ponekih šenska sa njihovim zastavama, upitao sam tamo policajce, dali je to "zabranjena zona" i dali se može proći ako se spusta hlaće i pokaže stražnjica? Nešto su rekli na to. Tamo su neke mladiće strpali prilično brutalno u maricu, čak su ljutito gurali sve građane koji su bili "pre"blizu okolo marice, "maknite se" i rukama gurali ljutito svakoga. Bile televizije i to. Drugdje legitimirali neke druge mladiće, dok su homosexualci se zafrkavali i odlazili pobjedonosno pjevajući, a narod ko ovce stajao tamo i gledao što se zbiva. Kako su samo sposobni, da si ovakop organiziraju marš sa zaštitom stotine policajaca i mehanizacije, čak su imali velike zastave na trgu gore na lampionima, bili su "gazde" a pripadnici antihomosex prosvjeda mogli su samo nešto vikati iza nametnute im ograde, dok su ovi im se smijali i prolazili. I sve to na račun vas i mene. I tako će biti i dalje i sljedeće godine itd. dok se narod, građan