Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by Sixto
DOk si klinac svima polazes racune, uvek ti neko dise za vratom, ne znam kako neko moze da kaze da mu je bilo super sa 18!
Za mene je to bila trauma!
Sloboda je ropstvo.
Ropstvo je sloboda.

Ja bih želeo da imam ad perpetuum 11 godina.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
jojks za 2 godine tje bidne blabla-baby:life - 3:0

nemam strah od godina samo bi bilo lepo da izgledam u skladu sa njima :domino:
Korisnikov avatar
By gorilica
Skoro svi moji prijatelji stariji od mene (ukljuchujuci tu i mene samog, kada je doshlo vreme), su proshli kroz neku krizu 30-ih.
Jednostavno, drugachije je.
Kada si klinac, i ulazish u svoje 20-e, to je neshto shto se ochekuje sa nestrpljenjem. Zudish za prihvatanjem, svi ti se dive u fazonu: Tako mlad, a tako inteligentan; svi te zele, sve ti ide od ruke, ljudi ti povlashcuju jer ti se na licu josh uvek vide tragovi detinjstva... Jednostavno, mladost je lepa sama po sebi.
Onda krecu prvi ozbiljniji problemi, koji ti lupe packu, ali se ti uchish zivotu i premoshcujesh ih, shto te chini jachim i na neki chudan nachin ponosnim. Formirash svoju lichnost, i uz malo srece da naletish u svom zivotu na prave ljude od kojih zaista mozesh da nauchish prave vrednosti, ili ih otkrijesh zajedno sa njima, sve je i dalje OK. Vishe ili manje.
20-e teku, problemi su sve uchestaliji, ali opet, ti si oko sebe formirao mali, ali odabrani krug ljudi koji te vole i prihvataju bash onakvog kakav jesi i shto je naj bitnije, tu su, uvek uz tebe i u dobru i u zlu. Nisi sam. Imash nekog ko te razume, ko te podrzava ili kritikuje ( a ako si pametan i umesh da se izborish sa naletima sujete, shvaticesh da je to ) dobronamerno, shto te tera da se korigujesh i privedesh kraju udaranje temelja svoje lichnosti. Zezanje ti je sve bolje i bolje i bez obzira na frku koja ti se javlja sa vremena na vreme, zivot je lep!

nastavak sledi... :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
pa ja evo nedavno zakoracio u 38... :maca:

/2
Korisnikov avatar
By gorilica
LM, da produzim. ;)

Jednog jutra se probudish i u ogledalu primetish konture svoje prve bore. Obuzme te neko odvratno osecanje panike i razocharanja, koje se ni sa chim ne moze uporediti!
Da, na pragu si 30-e.
Ljudi ti sve manje i manje gledaju kroz prste; fore koje su te do skoro tako divno izvlachile iz neprijatnih situacija ti sve redje i redje pale, a pritisak roditelja i rodbine da je krajnje vreme da se uozbiljish i ponashash u skladu sa svojim godinama (neizbezno pitanje o zenidbi i udaji, izmedju ostalog) je konstantan.
One konture su se vec uoblichile u tu boru, a nekako sa njom ti se pojavila i prva seda u kosi, zulufu ili bradi.
Seda nije tako strashna. Chak ti je i interesantna.
Svaki put kada si pred ogledalom, pogledom lutash po svom licu i glavi, trazeci je i kada je opazish, sterish u nju bledo. Sa jedne strane joj se i divish, dozivljavajuci je kao neki shik detalj tvog novog, predstojeceg imidza, ali svesnost da ce te vremenom preplaviti i da je proces starenja neumitno poduzeo svoje prve korake je sve jacha i jacha. U downu si!
Masa poznanika vec odavno odgaja svoju decu i vashi kontakti su se drastichno proredili. Ti nisi iz te priche i trazish lagano neke druge Mohikance, slichne sebi, ali kao i svi ostali Mohikanci, malo vas je, a ti si tako zeljan onoga shto lagano nestaje.
Izlasci u grad te sve manje privlache jer je pochela da ti smeta guzva (barem to sebi kazesh), a u sushtini je doshlo do smene generacija. Pojavili su se neki novi klinci, neke nove priche. Pokushavash da se uklopish sa ono malo preostalih ljudi koji su ostali poput tebe, ali ubrzo kontash da sem toga shto se niste venchali i oformili porodicu, vas ipak i dalje nishta ne veze i da je besmisleno odrzavati druzenje na silu. Povlachish se.
Prolazi vreme, ti si se malo zapustio, usamio.

....
By pedja72
gorilice, to se i meni desava. kriza tridesetih, a u stvari se ponasam kao da sam tek zakoracio u dvadesete!
Korisnikov avatar
By EYA
cao drugari :grouphug:
By pedja72
Eeeee, tek ces da vidis kako leti kad prevalis tridesetu!!!
By Shoplifter
pozitiva od teme. idem da roknem bensic.

gorilice, der, der, muskarci su kao vino, a djedo mraz postoji.

sto kaze jedna moja drugarica: eeee kad prevale tridesetu, pa kad krenu da vrte u cd playeru "zivot pocinje posle tridesete" - ugasili su ga.

:jezik:

elem, riba se zeza i na svoj racun, jer je i ona... jednom nogom u tridesetima :smeh:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja imam 25, a vec panichim... :deda:
Plashim se godina... :(
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Eto, ja od kad znam za sebe volim muškadine kad već imaju dlačurina na prsima dovoljno za još jednog ( mene ) :rodjendan:
da ponovim, od kad znam za sebe, uvijek su mi bili najdraži, sad kad imam 26 još uvijek čekam da mi bude više i da budem sretan s nekim vršnjakom il tako nešto da nam bude super ako mi život uopće bude super tad i msilim da će bit ..
Život je lijep i samo treba imat strpljenja i čekat kad će onaj najtiši tip napokon da priđe i kaže ajdetemo nas dvoje od tud ... :kolo: :tuc:
:fige: :pokazuje:
:vogue:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja imam frku od godina.
Ali ne mojih. :giggle:
Još od osnovne škole nekako naginjem društvu starijih vršnjaka, a to se održalo i do sad. Uopšte ne razmišljam o bilo kakvoj ozbiljnijoj vezi sa momkom ispod 29-30 godina. Zapravo, idealan čovek za mene je oduvek neko godinu-dve-tri stariji od mene. :sweet:
Ja sam u tridesete uleteo sa zaletom. Napravio sam veliku feštu za 30. rođendan, iako rođendane ne slavim od 21. Nekako mi tridesete imaju simboliku samostalnosti, bez obzira što sam, kao i većina vas verovatno, samostalan davno pre 30. rođendana. U dvadesetima ti roditelji još uvek u nečemu lupe macolu, ali tridesete i za njih imaju simboliku potpune samostalnosti. Bar je kod mene tako.
Ali, muškarci postaju problem. Ja sad već uveliko razmišljam o vezi na mnoogo duže staze. Spreman sam sa pravom osobom da napravim porodicu. Women excluded of course. Još uvek se zanosim da ću se skrasiti sa nekim, usvojiti neko detence i ostaviti mu nasledstvo koje smo sticali zajedno. I molim bez priče o državi i njenim zakonima, tj. zabranama. Sve se može kad se 'oće. Al to ne još. Malo posle. :lol:

E sad... ne znam da li je to problem i kod ostalih u tridesetima ili je vaša Pipinka ukleta. :gotika: Imam grdne probleme sa maloletnicima. Pošto se ja ne krijem baš ni tamo gde nisam outovan, pohotna, nevina i slinava klinčurija odmah nanjuše. I džaba njima objašnjavati da su meni sad već i dvadesete nezanimljive, da su oni krivično delo, da nek se nose u sve i svašta... ne vredi. Ja sam svojevremeno imao grdnih problema na poslu zbog jednog 17-godišnjaka zato što nisam popustio. A on je inače lokalni lepotančić i zavodnik na kojeg padaju sve klinkice, pa je poprilično uobražen. Jedva ih stresoh s kurca. A to me prati i dan danas. Još kad odem negde na selo, gde se svi kriju i ionako nemaju priliku za kurcom, e tu sam najebala. :vruce:
A ja mlada ležim u vajatu i čekam đuvegiju u tridesetima. :radosnice:
Ali dok ne dođe, ne treba gubiti vreme i klonuti... hm... duhom! :vijaca:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Pipin
A ja mlada ležim u vajatu i čekam đuvegiju u tridesetima. :radosnice:
Eh, te đuvegije u tridesetima...
:sigh:
Korisnikov avatar
By gorilica
@ pipin
LOL Totalno te razumem. I mene su krenuli da opsedaju klinci. :lol:
Na zalost, i ja imam isti problem poput tebe. I ja se od pamtiveka kretao u starijem drushtvu, i ja takodje mashtam o nekom vrshnjaku, +-2, 3 god.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:gotika: Tridesete... :gotika:

Ja se trudim da ne razmisljam o tome, ali sad kad sam procitala neke postove ovde, i preracunala se da za oko 2 meseca punim 31 godinu... :qqlele: :gotika:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma opushteno.
Kriza dodje i prodje. :)
Ubacish se u neke druge tripove, i pichish svoju prichu. ;)
By Çâðê_DUP
u oktobru punim 31 :mama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!