Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
MarsZnaci istina je. Cak i u vojsci peru ves.
Jeste da sam prosao vojsku SRJ i koriscenje njihovog vesa pranog na njihov nacin...
Originally posted by 2kunehahahah jesi li probao sa pcelama? Znas one ti i donesu na kucnu adresu
Kao prvo, pokušavam preventivom: ne nosim donje rublje
Ako baš moram ne?istu odje?u bacim u more da je ribice o?iste.
Kad imam više vremena stavim ga na obližnji mravinjak: mravi su se pokazali temeljitijima a i sušenje je nepotrebno...
Originally posted by gothroseVidim da si i ovo bas, bas savladala.. Khm, dakle, ja znam gde ide prasak, gde omeksivac, gde ves. I to je to. Sta ide na koju temperaturu ne znam. Objasnjavala mi je jednom jedna mala, ali sam zaboravila. A i sta ce mi da znam sve to? Ako naucim da sama perem ves, sta ce mi onda devojka?
Da te 'utesim',ni ja nemam pojma kako radi ves masina tj. cemu koje dugme sluzi...znam samo da mora da se sipa deterdzent u nju,negde...
Ja se snalazim sa rucnim a masina mi je malo to much ....
I ja planiram da naucim.....jednog lepog dana
Originally posted by NjuskaloMeni je nekako uvek tuzno kad vidim muskarce koji to podrazumevaju i zene koje pristaju da im se tako nesto podrazumeva. Mislim ne mesam se, njihov zivot - njihova stvar. Ali to me nekako podseca na sve one vekove u kojima su zene bile diskriminisane, pa i danas pristaju na neke podredjene uloge...
@ Deni:
To su prednosti zivota sa zenom - podrazumeva se da ce da ti pere, pegla... Uostalom pitaj naseg zajednickog poznanika kako je prosao po tom pitanju.
"Da li bi prala nase gace, mace!?"
Originally posted by NjuskaloKoliko ja znam, Njuskice, njemu buduca zena ne pere gace, jer jos uvek zive odvojeno.
Jebo vojsku. Zar referntne tacka treba da bude kako je nesto u vojsci!? Strashno...
@ Deni:
To su prednosti zivota sa zenom - podrazumeva se da ce da ti pere, pegla... Uostalom pitaj naseg zajednickog poznanika kako je prosao po tom pitanju.
"Da li bi prala nase gace, mace!?"
Originally posted by NjuskaloPritegnuce ona tebe kad - tad.
@ Deni:
Hebi ga, bolje si informisan od mene...
I moja draga slicno razmislja kao ti, tako da moram da se iskradam u pederluk (pederluk = peder koji jede luk ili homoseksualni luk?)
Originally posted by Mr.JaNista od toga.Originally posted by denipaaa dobro, ajde ne moras bas gace ali pantalone majce....
Mars, stoko jedna!
Ja da ti perem gace ???!!!
Originally posted by NjuskaloPa nije bas da tugujem u smislu nekog trajnog osecanja - bude mi tuzno u trenutku. Nisam mislila konkretno na tebe jer i ne znam kako izgleda vasa veza. Nego me je tvoj odgovor asocirao na neke parove koje znam iz realnog zivota. Tu su zene mucenice koje rade sve vezano za kucu, decu a muskarci nista (sem sto zameraju ako nesto nije obavljeno kako treba).
@ Hipatija:
Tuguj, tuguj, ali moja draga se ne zali. Uradim ja svoj deo kucnih poslova na drugoj strani.
Originally posted by HipatijaTu se i ja slazem - i meni je mucno tako nesto da gledam.Originally posted by NjuskaloPa nije bas da tugujem u smislu nekog trajnog osecanja - bude mi tuzno u trenutku. Nisam mislila konkretno na tebe jer i ne znam kako izgleda vasa veza. Nego me je tvoj odgovor asocirao na neke parove koje znam iz realnog zivota. Tu su zene mucenice koje rade sve vezano za kucu, decu a muskarci nista (sem sto zameraju ako nesto nije obavljeno kako treba).
@ Hipatija:
Tuguj, tuguj, ali moja draga se ne zali. Uradim ja svoj deo kucnih poslova na drugoj strani.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!