Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kako perete ves?

1.Rucno
4
9%
2.U ves masini
39
83%
3.Uglavnom ga samo vetrim
4
9%
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by deni
Mars, stoko jedna! :shamar:
Ja da ti perem gace ???!!! :lol:
paaa dobro, ajde ne moras bas gace :D ali pantalone majce.... :pickme:
Korisnikov avatar
By Mars
(ono gore je 'marsh', me 'Mars')

:gol:

"Spas za nasu posrnulu ekonomiju je interventni izvoz naseg najvaznijeg nacionlanog proizvoda-Marsovog dupeta. Medjutim, cak i kada bi bilo na prodaju, niko na svetskom trzistu nema dovoljno para da ga plati." (Mladjan Dinkic, ministar finansija u vladi RS)
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Mars
Jeste da sam prosao vojsku SRJ i koriscenje njihovog vesa pranog na njihov nacin...
Znaci istina je. Cak i u vojsci peru ves. :shok:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Jebo vojsku. Zar referntne tacka treba da bude kako je nesto u vojsci!? Strashno...

@ Deni:
To su prednosti zivota sa zenom - podrazumeva se da ce da ti pere, pegla... Uostalom pitaj naseg zajednickog poznanika kako je prosao po tom pitanju.

"Da li bi prala nase gace, mace!?"
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm Njuskalo da li se ti to nudis sa time mache ? :) ) :marinac:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Svakako se ne nudim da ti PEREM gace, dok druge aktivnosti sa istim objektom, to jest gacama, mogu da dodju u obzir.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Heheheh znam ja to :alikako:
Korisnikov avatar
By 2kune
Kao prvo, pokušavam preventivom: ne nosim donje rublje :blush:
Ako baš moram ne?istu odje?u bacim u more da je ribice o?iste.
Kad imam više vremena stavim ga na obližnji mravinjak: mravi su se pokazali temeljitijima a i sušenje je nepotrebno...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by 2kune
Kao prvo, pokušavam preventivom: ne nosim donje rublje :blush:
Ako baš moram ne?istu odje?u bacim u more da je ribice o?iste.
Kad imam više vremena stavim ga na obližnji mravinjak: mravi su se pokazali temeljitijima a i sušenje je nepotrebno...
hahahah jesi li probao sa pcelama? Znas one ti i donesu na kucnu adresu :D
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by gothrose
Da te 'utesim',ni ja nemam pojma kako radi ves masina tj. cemu koje dugme sluzi...znam samo da mora da se sipa deterdzent u nju,negde... :blush:
Ja se snalazim sa rucnim a masina mi je malo to much :ves: ....
I ja planiram da naucim.....jednog lepog dana :smeh: :smeh: :smeh:

:lukavi:
Vidim da si i ovo bas, bas savladala.. Khm, dakle, ja znam gde ide prasak, gde omeksivac, gde ves. I to je to. Sta ide na koju temperaturu ne znam. Objasnjavala mi je jednom jedna mala, ali sam zaboravila. A i sta ce mi da znam sve to? Ako naucim da sama perem ves, sta ce mi onda devojka?
:cool2:

<hejt, hejt :) >
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Mr.Ja
hahahah jesi li probao sa pcelama? Znas one ti i donesu na kucnu adresu :D
Jesam, ali nisu mogle na?i adresu... Loše sam im je otplesao... :blush:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ehhh pa znas bre da su pcelice egzaktna stvorenja, trebao si da pazis sta radis :nerd:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ehhh pa znas bre da su pcelice egzaktna stvorenja, trebao si da pazis sta radis :nerd:
Jebiga, one su na medu a ja na medovini... :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hahahhaha ne se nadjete :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Njuskalo

@ Deni:
To su prednosti zivota sa zenom - podrazumeva se da ce da ti pere, pegla... Uostalom pitaj naseg zajednickog poznanika kako je prosao po tom pitanju.

Meni je nekako uvek tuzno kad vidim muskarce koji to podrazumevaju i zene koje pristaju da im se tako nesto podrazumeva. Mislim ne mesam se, njihov zivot - njihova stvar. Ali to me nekako podseca na sve one vekove u kojima su zene bile diskriminisane, pa i danas pristaju na neke podredjene uloge... :no:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jebo vojsku. Zar referntne tacka treba da bude kako je nesto u vojsci!? Strashno...

@ Deni:

Koliko ja znam, Njuskice, njemu buduca zena ne pere gace, jer jos uvek zive odvojeno. :nono:
A da li ce mu prati, saznacemo cim se usele u njihov zajednicki stan. :yes:
Btw. Svaka cast zenama koje trpe vas, biseksualne gradjane.
Ala bi vi kod mene fasovali, pa ne bi vi kod mene bela dana videli, a kamoli da se svalerisete sa drugim muskarcima, "kraj mene zive" !
:oklagija:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
@ Hipatija:
Tuguj, tuguj, ali moja draga se ne zali. Uradim ja svoj deo kucnih poslova na drugoj strani.

@ Deni:
Hebi ga, bolje si informisan od mene...

I moja draga slicno razmislja kao ti, tako da moram da se iskradam u pederluk (pederluk = peder koji jede luk ili homoseksualni luk?)
Korisnikov avatar
By djo
obožavam da perem veš po praonicama. imam i štopericu pa ta?no znam kad je gotovo pranje a kad sušenje. a moj mili ima ?udo mašinu koja i pere i suši :unic0rn:
a moja ku?na mašina ska?e od radosti kad centrifugira :trampolina:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by bojandjo
a moja ku?na mašina ska?e od radosti kad centrifugira :trampolina:
Sto ti daje mogucnost da spojis lepo i korisno:

Pozoves decka da zajedno perete ves i onda se seksate na ves masini dok radi centrifuga.
Korisnikov avatar
By djo
:kada: možda ipak pored... u kadi uz pivce...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
pokusao sam sa provetravanjem.... ne ide ostaju fleke.... :zastava:
Korisnikov avatar
By Hybrid
U masini bre, ne znam sta je to komplikovano: ubacis ves, sipas sve sto treba, ukljucis, ono se opere i osusi, i onda samo dodjes da izvadis... ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
@ Deni:
Hebi ga, bolje si informisan od mene...

I moja draga slicno razmislja kao ti, tako da moram da se iskradam u pederluk (pederluk = peder koji jede luk ili homoseksualni luk?)
Pritegnuce ona tebe kad - tad.
Kakav je to nacin? Ti da prljas gace pederisuci se okolo, a ona da ti ih pere?!
Stidi se !
:shamar:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by deni
Mars, stoko jedna! :shamar:
Ja da ti perem gace ???!!! :lol:
paaa dobro, ajde ne moras bas gace :D ali pantalone majce.... :pickme:
Nista od toga.
Jedino kada bih bas bio iziritiran kolicinom prljavog vesa i kada bih primetio da on nikome osim mene ne smeta, onda bih uzeo - pa bih ga sam oprao.
Uzasno me nervira javasluk i ravnodusan odnos prema, recimo, pepeljari koja stoji puna pikavaca i prosto mami da je covek isprazni.
Uzmi, brate, pa je isprazni i operi !
:tepih:
Kod mene mora sve da je cisto i na svom mestu!
Ne podnosim nered!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Heheh prava dama nema sta :D Uf, sad ispade da imam gomile prljavog vesa razbacane unaokolo :( Ma jok... dobaj sam ja :D I NE DUVANIM tamo da :) hehhee :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Dina
@ Hipatija:
Tuguj, tuguj, ali moja draga se ne zali. Uradim ja svoj deo kucnih poslova na drugoj strani.
Pa nije bas da tugujem u smislu nekog trajnog osecanja - bude mi tuzno u trenutku. Nisam mislila konkretno na tebe jer i ne znam kako izgleda vasa veza. Nego me je tvoj odgovor asocirao na neke parove koje znam iz realnog zivota. Tu su zene mucenice koje rade sve vezano za kucu, decu a muskarci nista (sem sto zameraju ako nesto nije obavljeno kako treba).
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Hipatija
@ Hipatija:
Pa nije bas da tugujem u smislu nekog trajnog osecanja - bude mi tuzno u trenutku. Nisam mislila konkretno na tebe jer i ne znam kako izgleda vasa veza. Nego me je tvoj odgovor asocirao na neke parove koje znam iz realnog zivota. Tu su zene mucenice koje rade sve vezano za kucu, decu a muskarci nista (sem sto zameraju ako nesto nije obavljeno kako treba).
Tu se i ja slazem - i meni je mucno tako nesto da gledam.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Veš mašina. Uputstvo sa kojih sam uchio bejaše na poljskom, estonskom, slova?kom, ruskom i bugarskom. Preporuchujem poljsku verziju
:obesen:
Korisnikov avatar
By HARP
Veš mašina budu?nosti ne?e mo?i oprati ono što smo ja i ti :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!