Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
pa dobro
dajes ti neku notu ovom forumu

ovde bih se zaustavio
tolko od mene
By barni
Sanjao sam da su ljudi naselili drugu planetu, svi i stotinama godina su gradili tu novu civilizaciju, drugaciju od prosle, sve mi to pokazuju, objasnjavaju, medjutim imali su nekog neprijatelja koga su otkrili kasnije.
To je uticalo na razvoj civilizacije, izgradnju svega, sve je uslovljeno time.
Neprijatelj napada kao nekim zracima iznenada, oglasi se uzbuna i tada ljudi beze sto dublje u zemlju, ali to nije sigurno, jer ti zraci prolaze kroz sve.Postoji nacin da se odbrani od njih ko bude nevidljiv, ljudi traze obrazac da razumeju zasto.Sve mi to objasnjavaju, ja sam dosao tu od nekuda, kao da nisam ziveo tu, kao ubacen u san od nekuda.
Bio sam kao posmatrac neki, i video sam kako ih zarobe tim zracima, jednu grupu, isao sam videti gde ih vode.Kao neka soba, onda oni se kao probude i vide da su su u nekoj velikoj gradjevini, i krenuli istrazivati uplaseni pomalo.
I onda kao da vidim, osetim prisustvo toga sto ih zarobilo, jedan sav u oklopu, ratnik, strasan.
I pojavi se neka zena, lepa kao kraljica, tamnije puti, sa nakitom oko vrata, krene im nesto pricati, zarobljenim ljudima ali nije neprijateljski raspolozena, ko da flertuje sa njima.To je jedna velika dvorana sa stubovima, raskosna.
Tu sam se probudio.
Nisam ga razumeo, nisam uhvatio poruku.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sanjao Timotija kako snima neku reklamu. Ne znam tačno za šta, al se sećam samo da je na kraju rekao nešto kao "ni za 3000 novaca". Weird. I da, nije mi se javio. Sram da ga bude.
Korisnikov avatar
By Torry
Kako mi dolazi iz Ns, i boravi kod mene, i nesto se presvlaci u sobi i prica neke nebuloze.

I da, nesto oko nekog autobusa, stanice, nemam pojma.
Korisnikov avatar
By gossip
da cekam u redu u banci
nightmare xD
Korisnikov avatar
By Trilian
Prvo sanjala da sam otisla kod Nate u NS... Stajale u nekom dugom redu u prodavnici i smejale se jer neko je smatrao da bi bila super ideja da u kese pakuje komadice hleba koji su iseceni u onaj isti oblik kao zele zeke...Onda smo otisle u restoran/kafanu...Onda tu dosao inspektor, obucen ko u americkim serijama iz 70/80ih, dva njegova pomocnika i neka cura...traze nekog...zezale se i sa njima, a onda mene i Natu ona devojka slikala...onda sam krenula autobusom kuci, kod mojih...u busu bili samo vozac neka zena i ja...a vozac pricao pricu kako je taj njihov posao tezak...i onda sam stigla kuci i iz torbe na sto pocela da vadim komade sira na sto...a svaki komad zapakovan posebno u kesicu... i bili su neverovatno bele boje ti komadici i svezi...onda je moja majka imala neki komentar na kontu vojvodjana i kako to nije iseceno kako treba... probudila sam se kad sam u snu pomislila - Sta sam koji moj donosila sir iz Novog Sada?!

Onda sam sanjala IriS...Dopisivale smo se...Trazila sam neki broj od nje...Sto je njoj bilo jako smesno jer joj je ono hahaha zauzelo jedno red ipo u poruci...i rekla mi da sam luda...ali citava komonukacija se odvija u tom nekom dovrom duhu iako kontriramo jedna drugoj...i tu sam pocela da izvodim neku budalu...generalno nisam dobila taj broj od nje
Korisnikov avatar
By 李香兰
sanjao sam da se vozim sa caletom autom do sarajeva zbog nemam pojma kog razloga. zaspem u toku voznje (spavanje u snu mindfuck) probudim se lezeci u nekoj garazi u onom prostoru pozadi sto imaju kamioneti/pick up truck(http://www.cars.com/crp/buyingGuides/im ... Pickup.png" target="_blank)
iako sam se vozio u drugim kolima. da.. da nastavim probudim se btw nadrogiran i pokusavam da izadjem iz garaze koja se polako zatvara. jedva nekako izadjem i probudim se.
Korisnikov avatar
By Teika
overload napisao: da.. da nastavim probudim se btw nadrogiran i pokusavam da izadjem iz garaze koja se polako zatvara. jedva nekako izadjem i probudim se.
Sanjao si sebe u nekom paralelnih univerzuma, mozda? x)

Uf sto se mene tice sanjala sam trippy stvari. Prvo sam lezela na krevetu,u mojoj sobi, pored drugarice iz odeljenja, u stanu u kome sam nekada zivela. Kroz prozor, koji je ispred kreveta, videla se zora, pa se nekom brzinom(200 na sat) pretvaralo u podne. A za to vreme skoro istom brzinom drugarica pored mene je starila i pretvorila se u bakicu u slatkoj spavacici koja joj je bila prevelika. A onda mi je paznju privukao neki vetrovit zvuk. Pogledala sam u pravcu prozora i videla, kako izvan prozora, na gore, vertikalno uzlece kineski zmaj. Koji sav saren i lep, a bogami i veliki. Kako se on vinu sve vise u nebo, njegove krljusti su pocele da se pretvaraju u sarene krljusti od papirica, a on se pretvarao u origami zmaja; koji je kako je nastavi dalje da se uzvisuje doziveo jos jednu metamorfozu. Sada su krljusti pocele da se odvajaju i da se pretvaraju u one zmajeve od platna(one koje deca pustaju). Deo neba je bi preplavljen tim sarenim zmajevima i bilo je lepo i suncano. Kada sam se okrenula, idalje sam bila u stanu, ali je sav namestaj nestao i pretvorio se u tunel, ciji je pod bio prekriven mahovina-travom. Isla sam napred i izasla iz tunela, kad ono napolju neka povorka, parada. Opet veliko sarenilo i psihodelija boja, ucesnici parede su bili bizarni, to su bili frizideri koji hodaju i jos neka bela tehnika. Bile su i neke japanske skolareke koje su umesto glava imale telefone na preklapanje. I svi su negde isli, prvo sam ih pratila, a onda sam skrenula u neku mracniju ulicu okruzenu oblakoderima. Isla sam jos napred i sisla niz stepenice, koje su vodile do plaze, na plazi je bilo vece. Sela sam na neku lezaljku i zaspala. Pa sam se probudila u nekom nocnom klubu, gde su neke iz top modela Amerike igrale i sta ti ja znam...a onda se malo pretvorilo i u perverzniji deo sna. Ali ja ne bih bas to da iznosim ovde, sramota me je.... :bush:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
sex sa jensen-om
i probudim se ..hteo sam da placem
ali nisam mogo posto glupo da se place dok imas erekciju

fun fact:
jensen nosio dr. house-ovu jaknu pre cina
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Acu. Naj druga iz vrtica, s kojim nisam pricao 10+ godina jer je toliko hot postao, da bukvalno postanem nem kad god ga ugledam. Ni u snu nije bilo nista drugacije. I tamo sam samo gledao. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Timothy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2686934#p2686934]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Sanjao Timotija kako snima neku reklamu. Ne znam tačno za šta, al se sećam samo da je na kraju rekao nešto kao "ni za 3000 novaca". Weird. I da, nije mi se javio. Sram da ga bude.
Znači postao sam selebriti :lol:

On topic:
Sinoć sam sanjao sneg....i ja u sokačiću blizu kuće u kojem sam se kao mali sankao i penjem se ja tako do vrha kad tamo neka drvena kuća(koje inače nema) a ispred je sedeo neki momak, i znam da smo vodili neku skroz čudnu ali kratku konverzaciju(koje se sad jako trudim da se setim) al znam da se sve završilo tako što sam seo na sanke i on me je odgurnuo....
Danas sam imao neopisivu želju da odem do sokačeta......al putevi zbog snega zatvoreni :(
Korisnikov avatar
By Trilian
Ja ne znam sta mi se desava...svake ili svake druge noci sanjam i sto je jos jako zanimljivo ujutru mogu da se setim sna...

Sanjala sam da sam kod druga u stanu sa jos jednim drugom i tu smo dosli da prespavamo jer sutra putujemo svi zajedno negde... oni odlaze na spavanje a ja ostajem sama u dnevnoj sobi... i tu se odjednom stvori bela macka... zanimljivo je da taj drug kod kog sam bila u stanu nije neki ljubitelj kucnih ljubimaca a u snu je to njegova macka... prodje ta macka pored mene, ja joj tu nesto govorim...popne se ona na frizider a tu iznad frizidera je prozorcic koji je malo otvoren taman da ona moze sa se provuce... i dok ona izlazi napolje ja postajem zabrinuta i govorim joj budi pazljiva... gledam je kako sedi na simsu i u jednom trenutku vidim da je uplasena pa i ja postajem uplasena... ona odjednom se provlaci kroz onaj odskrinut prozor...nije proslo ni sekund kako je ona prosla na taj otvor nalece i zaglavljuje se neki ogroman debeli macor koji nesto vristi i pokusava sapama da je dohvati... medjutim nije mogao da je dohvati jer prozor je zaglavljen tako da je sve ispalo okej
fazon je u tome sto sam se ja toliko zabrinula za tu malu belu macku kad je naleteo ovaj macor na nju da sam skocila iz kreveta i viknula nesto... meni je srce tuklo ko ludo
Korisnikov avatar
By emo_haos_
da se nikome ne dopada moj trenutno omiljeni duks :(
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Počeo sam opet mnogo da sanjam forumaše...
Prvo tebru i anhea, to je bila komedija...
Pa onda angelinu777, to je bila teška psiho drama...
I evo sinoć Madonnu i Shira. E to je već bio triler/horor...
Da vidim koji će sledeći žanr da mi zapadne i sa kim....
Korisnikov avatar
By gossip
da me jure monsters from hills have eyes
By Aven
Sanjala sam da je Srklet otvorio mesnicu u mom kvartu. Na mjestu gdje je sada kemijska čistionica.
Rekao mi je da odlazi negdje na dva tjedna i da ga za to vrijeme zamijenim ako mogu. Usput mi je pokazivao kako se tretira svaka vrsta mesa. :meso:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ pa fenomenalno :radosnice:

Ne znam da li sam to jutros il prekjutros sanjala, da sam videla video snimak sebe i da sam razocarana jer sam zapravo i dalje debela a ja mislila da sam smrsala.

Now that's what I call lame.
Korisnikov avatar
By Waldorf
^ ja se svaki put štrecnem kad ti postuješ ovde...
Korisnikov avatar
By gossip
da sam warlock i da me jure zombji po sumi
Korisnikov avatar
By Blady
Dva. no ne znam hocu li se setiti.

Sestrina bivsa, sestra i ja,
isle smo na intervju za neki posao, tj ja... secam se da je poslodavac sa kojim sam trebala da imam razgovor izgledao kao bryan hawn, ali je str8, i dok je trajao taj intervju on se sve vreme obracao sestrinoj bivsoj,a ne meni, koja sam zapravo tu i dosla zbog posla.
On se tako hvalisao, glumio nekog frajera, a ona flertovala sa njim, gde sam ja ispizdela, kao, wtf, ja bih trebala da pricam o tome. Mislim da sam mu nesto i rekla... itd

Drugi san

Krecemo, isto nas tri i prate nas neki blatnjavi cigani, i dok sam ja bezala od njih kako me ne bi uprljali, njih dve nestanu.
A da, nalazim se u nepoznatom gradu, i kao trazim njih dve i zeleznicku stanicu kako bi se vratili za Ns, prolazim kroz neke prolaze srecem razne ljude i skontam da nemam uopste para kod sebe.
Kako da platim kartu za voz?!
I u jednom momentu kada sam se kao priblizavala Z stanici, nadjem sestrinu torbu i novcanik, brzo pokupim to i naletim od te njene bivse na isto torbu, novcanik i kako sam podigla glavu na krovu od "elektrane" lezale su obe, mrtve.
Prilazi neki covek i govori mi, kao, kako ce on samo da prodje tuda, kako ga to ne zanima.. kao nije njegova stvar, ali to sve onako izgovara u strahu i zurbi.
Kada je prosao, ja nastavljam dalje i udjem u neku prodavnicu, a sve vreme osecam bes i tugu, uzimam sa postolja dva noza i idem redom i koljem ljude.
Od osobe do osobe i samo ih ubadam ubadam, dok se nije napravila gomila ljudi.. i tu se vec prekinuo san.

Obicno se ne secam, ali danas kada sam ustala, znala sam da ce dan biti ok.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
u skladu sa raspoloženjem danima sanjam gomilu malih tornadoa ispod oblaka
danas je bilo i bombardovanje i terorizam.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!