Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368583#p2368583]hlaefdige napisao:[/url] ... potpuno sam fascinirana i odusevljena! svaka cast da te je covek toliko motivisao da izdrzis sve to i da napravis takve rezultate. ona slika koju sam videla danas...pa ono je fenomenalno!
evo da metnem potpis ispod ovoga. mislio sam ovo reći negdje na "sporednoj" temi (ne komentarišem "moja fotka" je mene tamo nema), ali eto rekla si ti. bravo, viktore!
By Swanheart
mislim da mi godinama motivacija nije dosla ``iz dupeta u glavu`` kao sad kad videh koliko si se promenio. Samo jos da nateram sebe i da kontaktiram coveka
Korisnikov avatar
By Azdaja
u srbiji nema mnogo kvalitetnih trenera, ako mene pita neko/a ne pita me, kod koga bi sredjivala telo, to je onda bole...njemu verujem, covek koji zna sta radi i nutricionista je... dok sam radila s njim ne imadoh 1 problemcic...:D

mi u klubu radimo malo drugacije...:)))

ps ne verujem mladim trenerima...nemaju iskustva, a svako telo je prica za sebe... :)

ako si zadovoljan i ako ti odgovara, samo napred ;)
Korisnikov avatar
By mikeli
Viktore, BRAVO, SVAKA CAST, na iskrenosti, na hrabroj skepticnosti, koju si imao u startu, a sad si pun sebe ...
Dakle, to se zove, kako bi neki strucnjaci od forumasa rekli,a evo ja cu, to je ta sada je imas, pozitivna energija, vera u sebe, stav, ... bas mi je drago !
i ja (kao vecina), steta sto nisam ni u BGD-u a ni blizu ... a ne mari !!!
Ja se pridrzavao malo neke narodske dijete, a uz nervozu(srecom bespotrebne), uspeo sam za kratko vreme, nekih 2 nedelje, da skinem 15kg ... Srecan sam i ja zbog toga, i pun sebe, naravno ... znaci sve se moze, kad hoce i priroda i sam um ....
mozda nekog zanima, kako, pa evo ... pio surutku (domacu, i svezu), izbacio neke masne kaloricne potrebstine i testenine, sto jeo sam svaki dan, smanjio alkohol na nulu ... bez sporta ! Dakle, konacan odg. je sve je u glavi !!!
u al sam komplikovan :noob:
Korisnikov avatar
By V25
Hvala svima na komentarima:) Elem, da se vratim na temu. Prvo, dosta ljudi sa foruma me nikada nije videlo uživo, tako da su npr. komentari Hlaefdige i Swanheart merodavni jer me znaju već duži niz godina.

Ovo nije prvi put da treniram u teretani, niti da imam ličnog trenera, ali je ovo prvi put da je zaista "upalilo":) Iskreno, kada sam se u novembru pojavio sa 75kg u teretani, i počeo da vežbam, mislio sam da ću u najbolju ruku posle 6 meseci postići ono što sam i ranije, tj. da se "malo dovedem u red".

Trener je btw. stariji, ako su nekome godine bitne, ima 40. Nije da smatram sve mlađe lošim, ali uglavnom se na kraju ispostavi da mehanički odrađuju treninge.

Ono što pre svega razlikuje mog trenera od ostalih koje poznajem i sa kojima sam radio, jeste posvećenost sebi, sopstvenom radu a pre svega klijentima. Osim toga što ima dozvolu da radi i u SAD (ISSA sertifikat), prošao je mnogo više i zna mnogo više nego ceo Extreme gym zajedno (teretana u koju idem). I da, naravno da ga kopiraju, zato što praktikuje i mnoge vežbe bez opterećenja, ili pak sa manjim opterećenjima a više serija. Takođe, tu su i oni treninzi koji sadrže dosta aerobnog, potom neki koji su samo za snagu i jačanje. Dakle, stalno se menja koncept treninga, i da, vrlo sam ponosan na ono što sam do sada uradio.

On me jeste jako motivisao i isprva je bilo dosta teško, ali sada u ovim treninzima nalazim veliko zadovoljstvo i mir. I nameravam dalje da napredujem, tj. da održavam ovaj životni stil koji sam počeo da primenjujem krajem prošle godine.

Pošto Dirrty negde gore reče da nije čudotvorac, moram da ga demantujem. Jeste, ali ne u tom smislu u kom je on mislio. Ovo je zreo čovek koji zna svoj posao, ali pre svega poznaje ljudsko telo i psihu daleko bolje od većine u mojoj okolini(i što je meni bitno, drugima verovatno ne, vrlo je obrazovan). Tako da su meni ovi treninzi i fizički i mentalni izazov, i uvek sam, ma koliko nekada bio umoran, depresivan ili nervozan, voljan da napredujem i prevaziđem prethodne rezultate.

Na tako nešto te ne može baš svako prvo izazvati, a potom ubediti da se boriš sa tim izazovom. Mislim da je ovaj argument za one koji me znaju, dobio na težini, jer su upoznati sa time da sam osoba koja je već godinama na terapiji zbog vrlo jake depresije. Kad čovek podvuče crtu, jeste moj ulog, tj. rad bitan, ali da nije bilo Momira, ne bih se mrdnuo sa tačke na kojoj sam bio pre 4 i po meseca, i stanja koje je trajalo dobre 4 godine:)
Korisnikov avatar
By V25
Meso, ali samo pileće belo i losos. Proteinske šejkove, kuvano povrće (brokoli, prokelj). Pijem samo vodu. Dakle, većinski proteinska ishrana. Ugljene hidrate ne unosim, osim ako ne računamo taj minimalni procenat u povrću, no to je zanemarljivo. I da, uzimam kompleks vitamina, odvojeno vitamin C i kalcijum.
Korisnikov avatar
By mikeli

huh? jesi li siguran?[/quote]

DA ! valjda sebe poznajem ... poštovani !
Što bi pisao nešto nerazumljivo, odje svako iznosi svoja iskustva, mišljenja ,,, ne ?
Korisnikov avatar
By TauCeti
Dakle, čovek ima tvoju apsolutnu preporuku? :) Cool.

A je l' sa svojim "učenicima" radi samo u Extreme Gym-u ili i drugde?
By Kragi
a jel vam nije dosadno da svi upadate u sablon teretana, misici, izdefinisanost, bicesp, triceps brate i te fore?
I jos zbog svega toga da dizem tegove od sto kila pa jos i da mi kazu sta smem a sta ne da jedem i to sve u zavisnosti od doba dana?
Nisam za extreme, al' ono kao nije strasno ako ima negde salce i ako je dupe malo vece.
Kontam da je fizicka aktivnost bitna za zdravlje al' mi se cini da se malo preteruje sa nekim stvarima. No dobro, vasa stvar. :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369538#p2369538]Kragi napisao:[/url]a jel vam nije dosadno da svi upadate u sablon teretana, misici, izdefinisanost, bicesp, triceps brate i te fore?
I jos zbog svega toga da dizem tegove od sto kila pa jos i da mi kazu sta smem a sta ne da jedem i to sve u zavisnosti od doba dana?
Nisam za extreme, al' ono kao nije strasno ako ima negde salce i ako je dupe malo vece.
Kontam da je fizicka aktivnost bitna za zdravlje al' mi se cini da se malo preteruje sa nekim stvarima. No dobro, vasa stvar. :D
Hahahhahhaahahaa.. :kragi:

Izdrnda, izdrnda, izdrnda, lepo sve, i onda - no dobro, vaša stvar :D
:smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368889#p2368889]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Meso, ali samo pileće belo i losos. Proteinske šejkove, kuvano povrće (brokoli, prokelj). Pijem samo vodu. Dakle, većinski proteinska ishrana. Ugljene hidrate ne unosim, osim ako ne računamo taj minimalni procenat u povrću, no to je zanemarljivo. I da, uzimam kompleks vitamina, odvojeno vitamin C i kalcijum.
kazu da keto dijeta moze da zezne bubrege... :shrug:

enivejz, svaka cast na uspehu... :geisha:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nauka jos proucava koliko je zdravo unositi meso.

Proteini nam trebaju, svakako. Ali, da li meso?

Postoji teorija starenja po kojoj ljudi stare upravo zato sto mnogo jedu, i zato sto jedu mnogo meso. Za varenje mesa, odnosno proteina je potrebna veca energija i veca aktivnost enzima.
Posmatrana su africka plemena - jedni su se hranili biljnom hranom i biljnim proteinima, a drugi su jeli vecinom meso. Drugi su se brze razvijali, imali si vecu visinu, snagu, ali su brze starili i umirali. Herbivori su bili manjih dimenzija, ali su duze ziveli.

Misljenje je i da pilece meso dovodi do nadutosti i da crvena mesa bolje zatezu.

Inace, ja sam otprilike sve slicno koristio kao Viktor, ali sa ugljenim hidratima. Jeste da njih ima svuda po malo, ali ipak se mozak hrani samo glukozom. Za umni rad je potrebno vise ugljenih hidrata.
Korisnikov avatar
By Oziris
Umirem ja danas sa Momirom u teretani, radim body matrix i moram da se svedem na bolje vreme nego prosli put, i zavrsim, naslonim se na zid, ono - pluca gore, na izmaku zivota sam... Bacim pogled na desno, a ono swanka ceka na isto to mucenje. :lol:

Btw: rezultati za nepunih mesec dana: 4 kg manje, a bench press sa 20 kg na 41 - 6 ponavljanja, deadlift sa 46 na 83,2 kg - 3 ponavljanja, 2 serije. :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
О МАЈ ГАД, ја сам дебела жена на покретној траци. :shok:
Korisnikov avatar
By V25
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586457#p2586457]Oziris napisao:[/url]Umirem ja danas sa Momirom u teretani, radim body matrix i moram da se svedem na bolje vreme nego prosli put, i zavrsim, naslonim se na zid, ono - pluca gore, na izmaku zivota sam... Bacim pogled na desno, a ono swanka ceka na isto to mucenje. :lol:

Btw: rezultati za nepunih mesec dana: 4 kg manje, a bench press sa 20 kg na 41 - 6 ponavljanja, deadlift sa 46 na 83,2 kg - 3 ponavljanja, 2 serije. :D
Bravo, bravo! :)
Korisnikov avatar
By Herald
Dobio si sepsu ispod pazuha zbog proteinskog shejka? Ne znam zasto si to preskocio, bas je intrigantno.
Korisnikov avatar
By V25
hahahahaha ne...

Irelevantan podatak, ali evo ti objašnjenja - izdepilirao se i otišao u solarijum, pokupio bakterije i inficirala su mi se oba pazuha...

Sepsu nisam dobio, ali samo zahvaljujući tome što su se stvorili ugrušci (otekline) zbog kojih nisam mogao da pomeram ruke. I onda sam primao longacef i pio lekove...
Korisnikov avatar
By Herald
:lol: Nakon sto sam procitao tekst od svega sam zapamtio da je Miomir rekao da se ne slaze sa konzumacijom proteinskog sejka ali ga nisi poslusao zbog cega su ti otekli pazusi pa nisi mogao da dizes tegove. E dobro je da je sve uredu.
Korisnikov avatar
By V25
Hahahhaa pa to bi bio idealan zaplet za neki trash film!
Korisnikov avatar
By Herald
Daaa :D Pre nego sto se krene na nabacivanje misicne mase ode se izdepiliran u solarijum da se indukuje pareza gornjih ekstremiteta. Onda je teze jesti, masti se tope kao od sale :D A da li koristis glutamin, kreatin?
Korisnikov avatar
By V25
Ne koristim. Pre dve godine sam uzimao kreatin, ali samo nakon što radim ruke, ramena i leđa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!