Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Pošto sam još kao klinac pokušavao da idem i na karate, i na košarku, pa čak i fudbal i jahanje, jedino što mi je koliko-toliko išlo od ruke jeste plivanje. No, nikada nisam bio sportski tip. On and off sam išao na kojekakve grupne treninge, pilates, pa i u teretanu gde su mi isprva asistirali treneri, a docnije sam i radio sa dvojicom. Ničime nisam bio zadovoljan, iako sam se trudio. Na kraju bih uvek izgubio volju i odustao, a otišao bih kući i dalje mlohav sa možda kojim kilogramom manje. Oni koji me znaju, znaju da sam nizak i da imam sklonosti ka gojaznosti, te da mi je dupe ogromno, butine masivne, a mišića na rukama niđe. E, to se sve promenilo prošlog novembra kada sam stupio u kontakt sa trenerom sa kojim sada vežbam, u Extreme gymu, a koji nema veze sa samom teretanom niti radi kao ostali tamo zaposleni. Prvo sam bio zbunjen njegovim pristupom, potom načinom rada vežbi, i još kada je uspeo da me odgovori od moje "debela žena" navike da umirem na traci za trčanje, nisam bio siguran da je to to. Ipak, slušao sam ga. Nepuna 3 i po meseca kasnije, imam 10 kila manje i sve živo sam pretvorio u mišiće. Sopstveno telo ne mogu da prepoznam, a ne mogu da vam opišem kako se dobro osećam. Da stvar bude još bolja, nikada mi nije dosadno i uvek s radošću idem na trening. Rezultate koje sam do sada, bez ikakvih steroida stekao sam u novembru planirao do maja. Ipak, išlo je znatno brže. Momir je takođe jedini sertifikovani ISSA trener u Srbiji, a koga zanima nešto više o svemu ovome, može da pročita intervju sa njim iz Yellow Cab-a. Bez imalo preuveličavanja, svima kojima je stalo do poboljšanja fizičkog izgleda i forme, toplo preporučujem ovog zaista profi trenera.

http://yc.rs/sr/magazine/intervjui/stor ... ltata.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hvala, viktore. da sam u bg, sigurno bih ga posetila ako kazes da je toliko dobar.
Korisnikov avatar
By V25
Garantujem. A i sam sam bio skeptičan. No, čim sam video da se kompletan trening razlikuje od onoga na šta smo svi navikli da viđamo po teretanama, bilo mi je jasno da čovek zna šta radi. Plus, tu su rezultati. Ako nekom nešto znači informacija - ja sam imao debele noge, rekao bih pune 23 godine, i ovo je prvi put otkako znam za sebe da mi noge izgledaju lepo. Sala na stomaku nemam, a tekj sam sada saznao šta znači imati bicepse, tricepse, te lepo izvajana ramena. Mislim, ja sam stvarno bio sinonim za neku bezobličnu masu, tako da ovo sa čime se sada susrećem je pravo čudo. I da, naravno da sam zadovoljniji generalno zbog toga.
Korisnikov avatar
By V25
Ma daj, molim te, ko te je to ubedio da samo trčanjem skidaš salo oko struka? Evo kako, trbušnjaci, plank i kompleksi od 8 vežbi, 8 ponavljanja, u 5 krugova sa opterećenjem od 28kg. Prvo u polučučnju ispravljanje (spuštaš šipku dole), potom isto to pravih nogu, sledi veslanje, zatim čučnjevi sa šipkom na grudima, pa "izbacivanje" iz ramena (ne znam kako da objasnim bolje), dizanje šipke u vazduh (slično benču), čučnjevi sa šipkom iza glave i na kraju stojeći prevoj i ispravljanje sa šipkom iza glave. Prvo mi je trebalo 13 minuta sa 20kg, a danas sa 28kg radim to za nepunih 8 minuta. Bolje od bilo čega što spada u kardio program.
Korisnikov avatar
By V25
U sklopu kompleksa ne, to smo dodali mimo toga. Mada, ja sam od planka počeo da dobijam definisane trbušnjake. Što se listova tiče, meni sada dobro izgledaju, a bili su omanji balvani. No, radim i vežbe za listove, kao i istezanja. Isto važi i za butine, što je moja najrizičnija regija. To je išlo najsporije. Čučnjeve radim sa 134kg, tj. danas sam uspeo 2 ponavljanja, a deadlift sa 137kg, što je za mene iz više razloga, dosta dobro. I btw, to je više od moje duple težine, koja je 64,8kg. Da ne bude zabune, takve kilaže radim jedno do dva ponavljanja. Sa oko 100kg, radim i do 10tak čučnjeva u seriji.
Korisnikov avatar
By V25
Iskreno, ubio sam se dok sam do tih rezultata došao. Dobro, većini muškaraca je to verovatno boza i smešno, ali ja nit sam to ikada pre radio, nit sam neki sportish baja od kog bi se tako nešto očekivalo. Samim tim, za sada sam zadovoljan.
Korisnikov avatar
By blenta
kolika mu je tarifa?

i viktore treba da pise metodama a ne metodima
u tom textu sto napisa za zuti taxi
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja mislim da su to u pitanju obe prihvatljive verzije, kada imenica može biti i muškog i ženskog roda (minut/minuta, kvalitet/kvaliteta), te su drugačije i množine i instrumental.

Metod (ti metodi, tim metodima)
Metoda (te metode, tim metodama)
Korisnikov avatar
By blenta
za zivota cuo nisam
a mlad bas i nisam
Korisnikov avatar
By V25
Zavisi od broja treninga u toku nedelje kao i vrste. Pošto postoji nekoliko programa koje je kreirao. Ne bih uopšteno mogao da dam odgovor vezan za cene, ali je zato najbolje da ga kontaktiraju lično oni koji su zainteresovani. Na sajtu je kontakt broj. U svakom slučaju ništa nije skuplji, ako ne i povoljniji od svih onih trenera što vam kažu "ajd 50 trbušnjaka" pa se vrate da vas provere za 5 minuta. Još jedna jako bitna stvar je da Momir jako pazi na pravilno izvođenje vežbi, što je sa većinom trenera, a znam ih dosta i menjah ih, retkost.
Korisnikov avatar
By Herald
Ja, moze i jedno i drugo. I meto Dima i meto Dama. Viktore uslikaj izvajanu butkicu da vidimo napredak :awesome:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
A jel uopšte ne ideš na traku? I radiš li nešto sa sajlama?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovo
dramatičnih rezultata u izuzetno kratkom vremenu.
i ovo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355740#p2355740]Viktor Vilotijević napisao:[/url] Nepuna 3 i po meseca kasnije, imam 10 kila manje i sve živo sam pretvorio u mišiće.
je upravo to što meni treba... :yes: Imam toliko dobru i skladnu građu tela, široka ramena i sve kako treba, pa nema smisla što nevežbanjem uzgajam salo oko struka i ne činim ništa da mi torzo bude da ti dah zastane.
Ali, pošto ovaj trener ordinira isključivo po Beogradu, nema ništa od posla.
:nono:
Korisnikov avatar
By V25
Ne, traku uopšte ne koristim, ali sam pre bio zavisnik od iste, smatrajući da ću tako lepše definisati i stanjiti butke i izgubiti kilograme. moj trener radi potpuno drugačije, i mogu da kažem da je sve što mi je do sada pokazao od vežbi na treninzima urodilo plodom. Imao sam iskustva sa drugim trenerima, ništa nije išlo kako sam želeo, a ni ovako brzo. Onima koji su zainteresovani bih preporučio da prouče sajt http://www.xtnsity.com" target="_blank a na njemu imaju i kontakt telefon kao i mail. Čovek je vrlo predusretljiv i da se dogovoriti sa njime.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije stvar u treneru, već u ličnoj posvećenosti.

Svaki profesionalni trener ima sopstveni pristup, a rezultati se mogu razlikovati nezavisno od pristupa trenera, već od individualne fiziologije.

Možemo govoriti o pravilnom izvođenju svake pojedinačne vežbe, ali kada je reč o univerzalno uspešnom programu vežbanja, ne postoji.
Korisnikov avatar
By V25
Grešiš. I to poprilično. Niti postoje univerzalno primenljiva pravila kada su vežbe u pitanju, a o nestručmosti beogradskuh trenera i da ne govorim. Sve je po šablonu koji sam i na netu mogao da nađem/vidim. Pošto sam menjao trenere, kako objašnjavaš to da je jedino ovaj uspeo fa preoblikuje moje telo, a drugi ne? Nit uziumam steroide niti bilo šta slično. Da, reč je o motivaciji koju je ovaj čovek uspeo da mi "usadi" kao neku filozofiju, a pre svega, čovek zna šta kome, kako i koliko treba.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja se divim ljudima koji mogu da se nateraju da redovno posecuju teretane ili da imaju licnog trenera. Ne bih mogao da se tako organizujem, moja paznja bi bila onda posvecena samo treniranju i vezbama. Medjutim, ja sam to resio tako sto vec 10 godina radim vezbe po malo svaki dan - sam, sa dva tega od po 6-7 kg, sa dosta setanja. Desava se da se ugojim onda kada sam prikovan za sto i kada nesto pisem tj. radim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne kažem da nema loših trenera, ima ih i previše, kao što je slučaj sa svim obrazovnim profilima u Srbiji.

Kada govoriš o dobrom treneru, govoriš o ličnom odnosu sa njim, što jeste bitnije od njegovog profesionalnog znanja, koje nije zanemarljiv faktor. Ali bitnije od toga jeste lična motivacija.

Moji rezultati su bili vidljivi nakon 3 meseca, bez ličnog trenera, bez hemije, a ja sam krenuo od suprotne krajnosti, mršavosti. Ti si imao masu koju si pretvorio u mišiće, ja sam sopstvenu morao da izgradim ni od čega.

Dakle trener nije neophodan niti dovoljan uslov napretka. Ključ je u pronalaženju kombinacije vežbi koje najbolje odgovaraju i prijaju nečijem telu, a to zavisi i od genetike. A tu je i dijeta, mada ja svoju nisam promenio bitno.

Samo ti nastavi sa vežbama, super je to... ali da je tvoj trener čudotvorac, pa baš i nije.
Korisnikov avatar
By V25
Kako ti kažeš :) Samo sam želeo da podelim sopstveno iskustvo sa tobom :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mene je teretana smorila nakon par godina, pa treniram fitness već godinu dana... velika raznovrsnost uz veću dinamiku, i kondiciono zahtevnije. Ja to radije preporučujem.

Mada, ja obožavam i trenirao sam ples, tako da mi odgovaraju grupni fitness programi uz muziku. Ali ima dosta muškaraca, ne samo pedera, tako da je objektivno dobro :lol:
Korisnikov avatar
By taurus
Ako ti treba kondicioni-stari dif Tanja ,riba je super
Za definiciju imas u kosovskoj teretanu- Suzana uradice sve sto pozelis-ako ti to treba
A ako hoces dobrog frajera ima na novom al to na pp uni je i dobro se kara :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
znam kako je viktor izgledao ranije i kako izgleda sada. potpuno sam fascinirana i odusevljena! svaka cast da te je covek toliko motivisao da izdrzis sve to i da napravis takve rezultate. ona slika koju sam videla danas...pa ono je fenomenalno!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!