Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Birthday_girlDiogenOriginally posted by Wintersasvim moguce da te ne razumem. takvih problema nemam.
rodjendanska kad porastes mozda budes i shvatila o cemu sam ja pricala u ovoj temi i zasto je otvorih
ova tema mi lici na onog lika sto je u po bela dana svecom trazio postenog coveka (s tim sto je on mozda bio u pravu).
Originally posted by scout_finchJa izgledam kao Kejt Mos, kad imam stomačni virus.
a za ostale zene: ma sram vas bilo,zasto ne izgledate kao kejt mos. ili bar kao misha barton
Originally posted by scout_finchNije ti valjda ona ideal lepote
ma sram vas bilo,zasto ne izgledate kao kejt mos
Originally posted by Hys.Hys, ti kraljice strpljenja...
Hocu reci...da pojasnim opet-scout je bila sarkasticna/ironicna, u smislu, da naravno da ne treba (mo) da izgledamo kao Kate Moss
Mislim, poprilicno sam sigurna u to
Originally posted by Dzelajza Rouz
Kosa je, valjda, jedino što i može da se digne zdravoj osobi kad vidi Kejt.
Originally posted by scout_finchOvo nije tema o lepoti i nikog nisam navela kao ideal lepote...a vi ste drage moje tako dražesno glupe (čast izuzecima).....nije ta koju pominjete pomenuta kao normalna žena, niti je bitno ko je na slici.... .....i tu se sprdate, i kao vi ovo, vi ono..te se kupate/tuširate dav puta dnevno, te idete u pozorište...pa čiste patike,pa prljave i bla ,bla ,bla....a iz same povređene sujete svoje, pišete...e tu se ogleda normalnost i jednostavnost, ali trebaće vama par desetina svetlosnih godina da bi to shvatile.....
kejt sam pomenula jer je autorka teme nju navlela kao "normalnu" zenu,isto kao i mishu barton,a ne zato sto ja nju vidim kao ideal zenske lepote. aj da objasnim,naravno da sam bila ironicna.
Originally posted by Hys.
A mozda se mi i salimo ?
Navela si to kao nesto sto je normalno, a sigurna sam da ne mislis samo na to, kao ni mi
A mozda i jesmo glupe. Jbg
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!