Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li se forumasice sminkaju i lakiraju nokte !?

DA
89
75%
NE
30
25%
Korisnikov avatar
By el jaguar
e vazda ti fala sesto draga!taman me necesova frka obuzela,jerbo sam se prepala da cu opet za bruku ostanut!a u zdravlje tebe,necu vise dragim ljudima obraz pod noge bačat!! :yay: :yay:

:dance:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:smeh: :smeh: :smeh:

dok je mene, neces vise nikad (hahaha) ima da te nasminkam kao folkerku iz '80 :smeh:

ak' cu ja tebe, os i ti mene? :yay:

:lol:
Korisnikov avatar
By el jaguar
sestro ako si spremna na to da narod bjezi od tebe..onda ok..nasminkat cu te..mada biliv mi..bolje ti je da te vjeste ruke ove primorske meštrice ne pituraju.. :roflmao:
ako ti treba sto drugo..tipa..popit sa tobom,pokrpit se za tebe..odrobijat nekog zbog tebe.vala ocu ,vazda,zaisto!!:roflmao:
Korisnikov avatar
By Azdaja
cuj spremna...rodjena spremna :lol:

vec vidim da ce nam biti ludo kad doletim...

SMINKANJEEEE :smeh: :smeh: :smeh:

(ma, ko se leti sminka... ;) )
Korisnikov avatar
By m..
imam neki bezbojni lak na noktima, onaj sto u bocici deluje beo.

ono za crveni karmin je tacno - ne mere ga svako nosit, evo ja kad to metnem sva se pretvorim u usta, crvenim se ko babunovo dupe. moze uz neku jaku sminku i neki pin-up fazon, al mi inace toliko zadominira facom da mi nemres naci oci, nije to stvar koju ludi sa mesnatim usnama treba da nose svakodnevno. mora se tu neci neki balans trepavice moraju da budu guste kao portvish.

sto se tice sminkanja od strane drugih ljudi - svaki put bi od mene napravili trans prostitutku sa tajlanda, potpuno neverovatna transformacija, osim jedan put kad su me sminkali kad sam statirala u nekom filmu, tu sam bila gejsa sa obojenim usima (jbg lik me je nesto nemarno namalao), dakle to vise ne dozvoljavam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by el jaguar
Originally posted by Azdaja
Originally posted by tintily

Sitnicava ne postoji zena kojoj lose stoji crveni ruz, samo treba naci odgovarajucu nijansu boji tena, ociju i obliku i velicini usana, kao i njihovoj boji , zato i jedan isti ruz ima potpuno razlicit efekat na svakoj osobi. Probaj razlicite ;)

slazem se :)
e oli mi ti udarit bašimenat..ja sam spretna pa cu po zubima i po beonjacama pituru metnut..vidim da se razumijes..pa reko da pomognes sestri u nevolji?
:trep:

:lol:

Da tebe vidim nasminkanog i da mrem :lol:

Onako u maticnoj za sank, sa gemistom i starkama, a karmin crven...ajme pa Kotor bi to prepricavao godinama :smeh:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Ne šminkam se često,uglavnom vikendom kad izadjem...i to gledam da bude diskretno i da izgleda prirodno.

Noktima posvećujem malo više pažnje.Uvek imam nokte,ali nikada nisu dugi.
Stavljam bezbojne,bele lakove ili neke svetle šljokice.Volim i francuski manikir :)
Korisnikov avatar
By peligra
Ja se šminkam i lakiram nokte i to uglavnom crnom bojom,ali to nema veze sa mojom sex.orjentacijom već sa tim što sam metalka.
Korisnikov avatar
By Galadriel
sminkam se cesto, skoro uvek i nekoliko puta sam kupila lak za nokte kad kasirka nije imala sitno da mi vrati kusur
Korisnikov avatar
By Dali_
Umem da se nasminkam :) , ako to podrazumeva puder i maskaru. Sve vise zelim make up na svom licu, mislim da me hormoni odradjuju :P
Pocela sam intenzivno da razmisljam o laku za nokte, ali....ima vremena...:kupanje:
Korisnikov avatar
By bu
retko kad se sminkam :) ..a nokte..pustala sam da rastu i lakirala ih..i slomim socivo zbog njih..i sad retko kad se to desi :) ...lakse mi da ih kratim i da ih ne lakiram nego da ovako smotana placam mesecno po 3000 za jedno socivo :)
Korisnikov avatar
By Hys.
ajmeajmeajme aahahahhahahahahah
Korisnikov avatar
By Elena
Da, komplet šminka, skoro uvek kad izlazim. Kod kuće naravno ne.
Korisnikov avatar
By poison
Zavisi od raspolozenja.
Ne stavljam preterano mnogo sminke(kad sam u raspolozenju za istu), senkica, maskarica, olovka, ruz, naravno kad izlazim.
U kucnoj varijanti ne.
Jedno vreme sam svaki drugi dan menjala boju laka(sto naravno, podrazumeva da sam ih imala u hiljadu razlicitih nijansi i boja- od vristece zelene do smirujuce kajsije), medjutim u poslednje vreme nemam zelju da nosim lak.....
:dancingfever:
Korisnikov avatar
By inga
Da, šminkam se, svakih 5 godina kad je godišnjica mature :alexis:
By karen walker
...uglavnom samo ochi,a nokte uvek samo dobro ispoliram i to je to...;)
Korisnikov avatar
By Vampiria
Šminkam se za scenu i van scene kada mi tako dođe~
Inače za kompom, kod kuće itd uglavnom ne nosim šminku, da odmorim lice...

Korsistim lakove za nokte.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by poisonivette27

Zavisi od raspolozenja.
Ne stavljam preterano mnogo sminke(kad sam u raspolozenju za istu), senkica, maskarica, olovka, ruz, naravno kad izlazim.
U kucnoj varijanti ne.
Jedno vreme sam svaki drugi dan menjala boju laka(sto naravno, podrazumeva da sam ih imala u hiljadu razlicitih nijansi i boja- od vristece zelene do smirujuce kajsije), medjutim u poslednje vreme nemam zelju da nosim lak.....
:dancingfever:

Lako je tebi kad te zena sminka i cupa ti obrve....
P.S. Pozdravi zenu, da je ne bih pozdravljala sama. :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by el jaguar

sestro ako si spremna na to da narod bjezi od tebe..onda ok..nasminkat cu te..mada biliv mi..bolje ti je da te vjeste ruke ove primorske meštrice ne pituraju.. :roflmao:
ako ti treba sto drugo..tipa..popit sa tobom,pokrpit se za tebe..odrobijat nekog zbog tebe.vala ocu ,vazda,zaisto!! :roflmao:

mene stomak sada boli! hahahahahahahahahaha
Korisnikov avatar
By badu
Nokti su uglavnom okrečeni u neku boju, ili više njih.
Šminka zavisi od godišnjeg doba i prilike. Leti se ne šminkam, eventualno ako baš situacija zaiskuje (maskara, malo senke, karmin par puta godišnje). Zimi skoro svakodnevno. Jesen, proleće, koga briga.
Mene to relaksira.
Korisnikov avatar
By Cupava
Sminkam se dva puta mesecno bas kad moram .... Nokte nisam lakirala nikada a ne planiram ni da pocnem ...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ammm... zasto imam osecaj da su za DA glasale i sve cure koje su stavile komentar tipa jednom u sto godina... :rentgen: no dobro...

ja se redovno sminkam kad izlazim i preko dana na kafenisanje ili okupljanje sa drustvom, a kad izlazim u provod, to je obavezno...

preko dana je to uglavnom puder, maskara,olovka i sjaj za usne, a za provod se sminkam malo napadnije, i u 90% slucajeva imam smoky-eyes :)
neku senku u boji retko koristim i mislim da mi smoky-eyes nekako vise idu iz oci, oblik lica, a i karakter :)

ranije sam stalno lakirala nokte, ali onda sam spontano bez ikakvog razloga prestala, i sad to jedino radim jednom mesecno kad odem kuci na vikend kod mojih pa se dosadjujem :cekam:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Cupava

Sminkam se dva puta mesecno bas kad moram .... Nokte nisam lakirala nikada a ne planiram ni da pocnem ...
Kad to mora :nerd: ?

Sem ako nisi glumica il tako nesto :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!