Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by el jaguar
Originally posted by Azdajae oli mi ti udarit bašimenat..ja sam spretna pa cu po zubima i po beonjacama pituru metnut..vidim da se razumijes..pa reko da pomognes sestri u nevolji?
Originally posted by tintily
Sitnicava ne postoji zena kojoj lose stoji crveni ruz, samo treba naci odgovarajucu nijansu boji tena, ociju i obliku i velicini usana, kao i njihovoj boji , zato i jedan isti ruz ima potpuno razlicit efekat na svakoj osobi. Probaj razlicite
slazem se
Originally posted by peligra
Ja se šminkam i lakiram nokte i to uglavnom crnom bojom,ali to nema veze sa mojom sex.orjentacijom već sa tim što sam metalka.
Originally posted by poisonivette27
Zavisi od raspolozenja.
Ne stavljam preterano mnogo sminke(kad sam u raspolozenju za istu), senkica, maskarica, olovka, ruz, naravno kad izlazim.
U kucnoj varijanti ne.
Jedno vreme sam svaki drugi dan menjala boju laka(sto naravno, podrazumeva da sam ih imala u hiljadu razlicitih nijansi i boja- od vristece zelene do smirujuce kajsije), medjutim u poslednje vreme nemam zelju da nosim lak.....
Originally posted by el jaguar
sestro ako si spremna na to da narod bjezi od tebe..onda ok..nasminkat cu te..mada biliv mi..bolje ti je da te vjeste ruke ove primorske meštrice ne pituraju..
ako ti treba sto drugo..tipa..popit sa tobom,pokrpit se za tebe..odrobijat nekog zbog tebe.vala ocu ,vazda,zaisto!!
Originally posted by CupavaKad to mora ?
Sminkam se dva puta mesecno bas kad moram .... Nokte nisam lakirala nikada a ne planiram ni da pocnem ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!