Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by QueerQue
nista ja ovo ne razumem .....
e vako: x nista nije gori od frizerskog salona ili -izaberite!
otisla ja u frizerski salon na uzurbano "pranjekose" i zateknem frizerku svu izbecenu, kao da se pravda, nekome i necemu ... i dve male zle SHUP'ovke (prepoznajem gimnazijsko zlo, nije ta skola) oko nje, kikocu se i vriste, a na radiju pichi neki narodnjak, ne znam koji, svi su isti, nekakvo zavijanje, zurle ...malo vriste, malo popevaju njih tri.
'nu, sto se zbi?-pitam radoznalo.
-zeno moja, cudo se zbi, cudo jedno nevidjeno!
-govori-naredih s gorlljivim nestrpljenjem.
-ja razumem da me uznemirava ludak muskoga pola, ali zensko! ah!-ona otrese peskir i protrlja mi glavu.
-nemoj da pricas-zgranuh se i ja-a koju ti je uslugu trazila?
-kako koju? pa ono .. pranje, peglanje, zensko bre, zeno moja, jel cujes?
-sram je bilo.
-cuti i ja sam se zgranula'ona zapoce da me farba, ali ne moze da se smiri. stalno uzdise-qqu meni qqu lele.
ja se silnom silinom zacudih. a sto li se toliko potresla?
-a kako je izgledala?
-sva onako ... muskobanjasta ... -vrisnu ona i sede, vise i ne pokusava da me farba.
na to je malo bolje razumeh, moram priznati, ali me kopka, sta to nju ustvari toliko muci .....
(nastavice se ...........)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!