Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By wroom
:roflmao: :up: just lovin' ya m.. :roflmao: :up:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by wroom
:roflmao: :up: just lovin' ya m.. :roflmao: :up:

brate mili, sestro, i rodjaci...pridruzujem se ljubavi od gore.
uf :sise:
Korisnikov avatar
By m..
Volare oo.oo kantare oo.oo.oo.oo.
Sta je nesto utihnuo ovaj forum? Nesto, gde god da udjem moj post poslednji bar u jednoj od prvih pet tema?
Korisnikov avatar
By Kittrie
zato sto ti je dobar djekson ba !
Korisnikov avatar
By m..
Eee, pa htela dam da ti shiljnem bukmark na fon, nego si ti nesto maltretirala isti, os ga sad ili odmah?
Korisnikov avatar
By Kittrie
ono sa img155?? :lol:

ma izgubila sam onaj fon za novu god (a nisam ti pokazala svoje golisave slike, bas bljak)
Korisnikov avatar
By m..
Eee, kako si uspela? Ja uglavnom sjebem svoje mobilne jer udje voda (ili para) dok razgovaram iz kade. Pa jel imas novi?
Korisnikov avatar
By Kittrie
kako sam uspela? lako uz sinalko (pricacu ti, ali iskreno, nemam blage, valjda je ispao negde dok sam se ja igrala jebanja sa kolima - udji, izadji, udji - izadji itd. eto, kad sam uvek bas jebena ja najsitnija , sranje. mada se i dalje nadam da je negde u kolima, pih)

imam novi telefon, a cale treba da mi izdejstvuje danas karticu. mislim da cu menjati broj, kontam smanjicu broj manijaka i promeniti zivot iz korena
Korisnikov avatar
By m..
Dobro de, kad nabavis novu karticu zovi da imam tvoj broj, jel ti imas moj br ili da saljem na u2u (vec smo dovoljno privatizovale temu)?
Korisnikov avatar
By Kittrie
naravno da nemam tvoj broj, i naravno da cemo se jutujuisat' , i naravno da smo privatizovale dovoljno temu (osim ako neces da postavis svoju fotku, preferencije i meni mobilni, onako baj d vej?? )
uf, smeta mi i ova cigara. ugasit cu je.
By Bombina
Ne znaci da je ta devojka samo zato sto spava sa onu igracicu
By Çâðê_DUP
nista ja ovo ne razumem ..... :neznam:

e vako: x nista nije gori od frizerskog salona ili -izaberite!

otisla ja u frizerski salon na uzurbano "pranjekose" i zateknem frizerku svu izbecenu, kao da se pravda, nekome i necemu ... i dve male zle SHUP'ovke (prepoznajem gimnazijsko zlo, nije ta skola) oko nje, kikocu se i vriste, a na radiju pichi neki narodnjak, ne znam koji, svi su isti, nekakvo zavijanje, zurle ...malo vriste, malo popevaju njih tri.
'nu, sto se zbi?-pitam radoznalo.
-zeno moja, cudo se zbi, cudo jedno nevidjeno!
-govori-naredih s gorlljivim nestrpljenjem.
-ja razumem da me uznemirava ludak muskoga pola, ali zensko! ah!-ona otrese peskir i protrlja mi glavu.
-nemoj da pricas-zgranuh se i ja-a koju ti je uslugu trazila?
-kako koju? pa ono .. pranje, peglanje, zensko bre, zeno moja, jel cujes?
-sram je bilo.
-cuti i ja sam se zgranula'ona zapoce da me farba, ali ne moze da se smiri. stalno uzdise-qqu meni qqu lele.
ja se silnom silinom zacudih. a sto li se toliko potresla?
-a kako je izgledala?
-sva onako ... muskobanjasta ... -vrisnu ona i sede, vise i ne pokusava da me farba.
na to je malo bolje razumeh, moram priznati, ali me kopka, sta to nju ustvari toliko muci .....

(nastavice se ...........)
By жњ
Originally posted by QueerQue
nista ja ovo ne razumem ..... :neznam:

e vako: x nista nije gori od frizerskog salona ili -izaberite!

otisla ja u frizerski salon na uzurbano "pranjekose" i zateknem frizerku svu izbecenu, kao da se pravda, nekome i necemu ... i dve male zle SHUP'ovke (prepoznajem gimnazijsko zlo, nije ta skola) oko nje, kikocu se i vriste, a na radiju pichi neki narodnjak, ne znam koji, svi su isti, nekakvo zavijanje, zurle ...malo vriste, malo popevaju njih tri.
'nu, sto se zbi?-pitam radoznalo.
-zeno moja, cudo se zbi, cudo jedno nevidjeno!
-govori-naredih s gorlljivim nestrpljenjem.
-ja razumem da me uznemirava ludak muskoga pola, ali zensko! ah!-ona otrese peskir i protrlja mi glavu.
-nemoj da pricas-zgranuh se i ja-a koju ti je uslugu trazila?
-kako koju? pa ono .. pranje, peglanje, zensko bre, zeno moja, jel cujes?
-sram je bilo.
-cuti i ja sam se zgranula'ona zapoce da me farba, ali ne moze da se smiri. stalno uzdise-qqu meni qqu lele.
ja se silnom silinom zacudih. a sto li se toliko potresla?
-a kako je izgledala?
-sva onako ... muskobanjasta ... -vrisnu ona i sede, vise i ne pokusava da me farba.
na to je malo bolje razumeh, moram priznati, ali me kopka, sta to nju ustvari toliko muci .....

(nastavice se ...........)

ijaaaaooooo :doh:

da li je to bila nasa cheterka? :smeh:

priznaj da se zezas :lukavi:
Korisnikov avatar
By Hys.
i ako se zeza ocem da cujem:sladoled:
Korisnikov avatar
By Galadriel

Za razliku od tebe, been there done that, znaci moze i da mi se zgadi. A sto se tebi gadi, majke ti?
I kad ces vec jednom da odjebes sa sajta, ako uopste postoji antigay. Mozda je antigay lezbejka?
:hail: :hail: :hail: :klap: :klap: :klap: :vatroslava: :dance: :rock: :rock: :procitajpravilnik: :procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By Galadriel
o kojoj to rupi pricate? gde se nalazi taj lokal ili sta vec?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!