Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By lorna
Kako savladati centripetalnu silu? Otkrih tajnu, M., i ništa se nije promenilo. Da, pisati je isto što i čitati. Užas kraja knjige. Užas kraja. Užas. Isto je govoriti i glumiti. Nikad bez publike, nikad u sebi sama. Sa ubicom na Vi, sa paukom na ti, sa dušom ne razgovaram. Jer: toliko se plašim da je i nema, da je otužni, belasajući simulakrum među ostalima. Jer: topi li se sneg ili koža? Kada se proključalo telo teksta zasiti svoga temena, kada se raspe u ružičastim mesnatim laticama po stvarnosti ovoj jednoj i jedinoj, koja nas ravnopravno sadrži i istiskuje, naizmenično, tada, progovoriću na najvećima iznenađujući način, ishitreno i praštavo, kao beli, gusti vatromet. Obratiću se sebi, osloviću se – po imenu neizgovorenom, strmom toboganu, spustiću se, bez ičega svoga. I odazvaću se bez glasa, napipavajući odjednom materijalizovani život pod jezikom. A vaša će imena, M., biti besana proizvoljnost, poludela od želje da budu vraćena u sebe. I samo na trenutak vagaću žrtve – šta savetovati sebi? Sačuvati, salomiti reč, pljuvačkom njenog dobra i zla trgovati se, u želucu finansirati malo izdavačko preduzeće, nepotkupljivo... Ili jednom, samo jednom, progovoriti, izreći do kraja, pa znati da je patrljak jezika, taj samodovoljni bogalj zavitlan u ogledala razgovora budućih?
Dakle, nema silaska: čeka parter, čeka balkon, čeka loža. Nema bekstva. Jedna je odluka, stavi je u glavu/na glavu kao veo i posmatraj kako se vuče za tobom tkanje posledica. Dovoljno je jednom delati, pa da se na pozornici osvetli određeno mesto. Jer, svi smo mi izmišljeni i samo nova izmišljanja olakšavaju balansiranje na mreži. Pitanje je samo: želiš li da priznaš sebe tuđu, već nečiju? I želiš li da u sebe upleteš svog tuđinca? Zatupkaću nogom na tom užarenom mestu na pozornici i izdiktiraću poznatim vanjskim glasom (objektivo! ta, samo sam medijum!): Bila jednom jedna M. Pisala je, čas vodopadno, čas vatrometno. I volela je. O, da. Ludi prestup njenog postojanja, ništeći strah da ostane sama sa sobom (zato joj je dala saputnicu), deminutiv njenih uzdaha i augmentativ koraka, rutavu zlatnu lisicu njenih bekstava i slatki stih njenih povrataka, pustoš njenih nestrpljenja i razaračku moć njenih snoviđenja, lepotu uzdrhtalih beznadežnih laži, belu noć njenog treperavog lica, samostalnost, u beskraju, njenih usnica,
Und die Wildnis ihren Brauen.
Korisnikov avatar
By someone
dal je osoba koja je pisala ovaj tekst zavrshila uopshte neku shkolu :D nepismeno... ne vidim nikakvu lepotu u tom tekstu,zalosno a i smeshno ,al dobro... Ima gi razni xD Btw,imala sam neke lepe tekstove o zeni,ako ih nadjem kopiracu ih ovde
Korisnikov avatar
By lorna
Chini mi se da je zavrshila.
Korisnikov avatar
By someone
nebih rekla :) no dobro,ima nas raznih. . .

P.S. da ne bude nesporazuma,ne govorim o ovom shto si ti pisala nego o tekstu na pochetku teme
Korisnikov avatar
By lorna
ne bih rekla ni ja,

da nas ima raznih
Korisnikov avatar
By someone
dobro de :) nemoj da se ljutish ,nisam mislila nishta loshe.Tekst mi je smeshan ,to je moje mishljenje i kraj priche. Posto sam zavrshila gimnaziju ( drushtveno-jezsichki smer) ,imam osecaj da bi jedan gimnazijalac napisao daleko kvalitetniji text od ovog :l nekako mi sve shkripi u tom tekstu... nema skladnosti,nema chak ni nekih dobrih poredjenja,sve mi je bzvz
Korisnikov avatar
By lorna
omg, zashto bih se ljutila.

sad kontam da govorish o uvodnom tekstu...

da, slazem se. OMG
Korisnikov avatar
By maka
mir mir mir,niko nije kriv. :D
Korisnikov avatar
By someone
EDIT:
Eeee,sad i ja kontam da si skontala :lol: Al evo priche,da vidite remek delo :P

Meni ovaj tekst podseca na sledecu istuaciju:dodje jednog lepog dana nama profesor likovnog kao zamena za nashu staru,dobru profesorku i zada nam neku temu za crtanje,bilo je u vezi 150 godina postojanja shkole.Jedan klinac iz 2. razreda (srednje) nacrta par stolica i stolova i tablu onako kako smo crtali kad smo ishli u predshkolsko.Profesor odushevljen,kaze da je mali neoktriveni talenat :D pokazuje svima redom sliku,i svi se krste i gledaju dal je on normalan O.o mozda neshto ima i u ovom tekstu,al ja to ne vidim :neznam:jbg..
Evo i slike kojom je bio odushevljen ,chak je stavljena u kalendar na njegovo insistiranje :)

Slika
Korisnikov avatar
By lorna
Profesor je profesor i na zameni :)

Ne znam kako bi reagovala stara profesorica na takav crtez.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!