Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by krepa?Da odli?na reklama
E da, ima i ona o tipu koji na ispitu ne preda rad na vreme, pa se upusti u prepirku s profesorom kako bi ga ubedio da primi rad. Pregovori prodju bezuspesno, i onda ga momak onako drcno upita: "Ma jel znate vi uopste ko sam ja?!" profesor jos drcnije: "Ne znam!" tip: "Odlicno!" i gurne onaj papir medju ostale koji su stajali na stolu
To sam cula u varijanti "Moj ortak je to uradio na ispitu" a nedavno sam videla i reklamu (ne secam se za sta) uradjenu po tom scenariju, uz slogan "Give it a go!"
Originally posted by EYAPotpruno se zbuni kada tr?i! Ludilo lol:
2. U oktobru '97. 49-godisnji berzantski broker iz San Franciska, koji se po recima njegove supruge "potpuno zbuni kada trci", slucajno je, po danu, oddzogirao sa 70 metara visoke litice.
Originally posted by jukieE, i tu sam ?ula kao lokalnu! Fol, isti tip koji je ono uradio sa vra?anjem pejpra na gomilu.
Što se ti?e studenata na ispitu, ima jedna urbana legenda o nekom profesoru koji traži od studenata da raspoznaju ptice po repovima. Pošto je student pokazao nikakvo znanje pti?jih repova, uzme indeks i krene napolje. Profesor vi?e za njim: "Ali kolega, šta da upišem u zapisnik, kako se zovete?" Student spušta pantalone i pokazuje mu guzu: "Prepoznajte po repu"
U Americi se pri?a da se to dešava na studijama biologije, a kod nas se na biologiji pri?a da se to dešava na veterini (?ak se daje i ime i prezime profesora, zaboravih sad koje).
Originally posted by jukieOriginally posted by p?elicaMa sme plastelin da se jede,
Back to tema.
?ovek umro u SAD od posledica trovanja
plastelinom. Na kutiji nije pisalo da ne sme
da se jede (tako ?uh.)
ja sam ga kao mali žvakao da ga omekšam
i sad mi ništa ne fali...
TIMMY!
Originally posted by odskoraBI
Meni je iz "Darvinovih nagrada" najjaca prica o liku koji je kresao ribu na nekom uzvisenju (znate kako su americkim serijama jebodromi uvek na litici iznad grada) i kako ga je udario grom, a one je sve to preneo na nju, ona normalno umrla odmah, a od siline udara se kondom rastopio i sepio mu kitu uz nju pa nije mogao da izadje iz nje. Posle su tu pominje i neki medved koji je krenuo da jede ribu, ali ne mogu tacno da se setim kako je islo.
A od beogradskih urbanih legendi jedino mogu da se setim sad Rumene Guzice. Svaka 10 osoba u Beogradu zna nekoga ko poznaje nekoga ko je isao u srenju/na faks sa devojkom koja se zove Rumena Guzica.
Originally posted by Angelina777ZAO MI JE STO KVARIM TEMU, NE MOGU DA SE SETIM DRUGOG NACINA U 4.42 IN THE MORNINGOriginally posted by odskoraBI
Meni je iz "Darvinovih nagrada" najjaca prica o liku koji je kresao ribu na nekom uzvisenju (znate kako su americkim serijama jebodromi uvek na litici iznad grada) i kako ga je udario grom, a one je sve to preneo na nju, ona normalno umrla odmah, a od siline udara se kondom rastopio i sepio mu kitu uz nju pa nije mogao da izadje iz nje. Posle su tu pominje i neki medved koji je krenuo da jede ribu, ali ne mogu tacno da se setim kako je islo.
A od beogradskih urbanih legendi jedino mogu da se setim sad Rumene Guzice. Svaka 10 osoba u Beogradu zna nekoga ko poznaje nekoga ko je isao u srenju/na faks sa devojkom koja se zove Rumena Guzica.
Originally posted by Zibro
Moja omiljena urbana legenda desava se u jednoj Njuorskoj bolnici ....
Zbog ogromnog povecanja smrtnosti u jedinici intenzivne nege
rukovodstvo bolnice odlucilo je da sprovede istragu , prvo su
proverili rad hirurga i bolnickog osoblja , nasli su da je sve u redu
ali pacijenti su i dalje umirali , onda su proverili tehnicku
ispravnost uredjaja , opet je sve bilo u redu aparati su radili
besprekorno ali i dalje su pacijenti umirali mnogo vise nego sto je
to bilo uobicajeno , na kraju su totalno obeshrabreni poceli da
pregledaju snimke sigurnosnih kamera i imali su sta da vide !!!!!
na snimcima od 22h kada I inace osoblje cisti bilnicu
Novozaposlena cistacica u nocnoj smeni prilazi stekeru iskljucuje
aparat za vestacko disanje , ukljucuje masinu za pranje podova i
pocinje da cisti , kada je zavrsila kulturno iskljucuje masinu za
ciscenje ukljucuje masinu za vestacko disanje i prelazi u drugu
sobu intenzivne nege da nastavi sa poslom ..........
Originally posted by KiwiGde si ovo iskopao?? Ovo je definitivno urbana legenda...
Navnodno, ovo je jedina od MTVjevskih skrivenih kamera iz tog perioda koja nije emitovana.
Dakle, pre 100 godina bila je neka emisija gde odlaze u posetu momcima i devojkama koji su veliki fanovi neke zvezde ali nisu išli na koncerte (zbog para ili nečeg drugog, nebitno). Sve u svemu, došla je ekipa u kuću jedne 15-ogodišnje curice i sakrila Rikija Martina u njen ormar ... Kada je mala došla kući, javila se svojima u prizemlju, otišla do frižidera, uzela paštetu i otišla na sprat u svoju sobu ... uvela njihovo kuče, zaključala vrata ... skinula gaće, namazala mačkicu paštetom i pustila kuče da je liže (dok su sve to gledali njeni roditelji u drugoj sobi) ... Dvojica iz ekipe uleću u sobu i govore joj da se oblači i da je snimaju ... u tom trenutku Riki izlazi iz ormara, vratima udara jednog od ove dvojice, on pada na klinku i ona na tu nekako lomi ruku ...
Šteta što je nisu emitovali .. bar cenzurisanu...
Originally posted by Kiwito sam i ja cuo...sMO STO NE ZNAM ZA LOMLJENJE RUKE:isus:
Navnodno, ovo je jedina od MTVjevskih skrivenih kamera iz tog perioda koja nije emitovana.
Dakle, pre 100 godina bila je neka emisija gde odlaze u posetu momcima i devojkama koji su veliki fanovi neke zvezde ali nisu išli na koncerte (zbog para ili nečeg drugog, nebitno). Sve u svemu, došla je ekipa u kuću jedne 15-ogodišnje curice i sakrila Rikija Martina u njen ormar ... Kada je mala došla kući, javila se svojima u prizemlju, otišla do frižidera, uzela paštetu i otišla na sprat u svoju sobu ... uvela njihovo kuče, zaključala vrata ... skinula gaće, namazala mačkicu paštetom i pustila kuče da je liže (dok su sve to gledali njeni roditelji u drugoj sobi) ... Dvojica iz ekipe uleću u sobu i govore joj da se oblači i da je snimaju ... u tom trenutku Riki izlazi iz ormara, vratima udara jednog od ove dvojice, on pada na klinku i ona na tu nekako lomi ruku ...
Šteta što je nisu emitovali .. bar cenzurisanu...
Originally posted by MarvinA ja sam je gledao u nekoj čekoslovačkoj verziji u nekoj dal' seriji dal' grupi kratkih priča koja je išla pre jedno 20 godina? Znam da je tip bio prilično stariji, jedno pedeset pet godina, i ličio je na jednog mog komšijuOriginally posted by SpiridonPored toga je i (bezvezna) reklama za cigarete Fast.
Eto to je urbana legenda za koju sam ja cuo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!