Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Mislim da preterujes KiWi. Da su psi hteli nesto da ti urade uradili bi to... i ne bi se zadrzali na rezanju ako je i toga bilo. Ja sam jednom setao Beti i neka zena je iskocila iza coska i moj pas je pojurio ka njaj (bila je na povodcu). Nije ni stigla do nje, a ona je vristala kako ju je pas napao i da hoce da rastrga. Beti je tad imala mozda nekih 8 meseci. Mislim budalastina. Ljudi preteraju. Posle me je srela njena sestra i pitala za dogadjaj i rekla kako je ova popizdela i htela da me tuzi i sta god ne, a ova kad je skontala koji je pas u pitanju je rekla da ne bude luda jer je Beti mica- ali sta da se radi kad se njena sestra stravicno plasi pasa.
Cesto uzimaju i da histerisu sto Beti nema korpu preko njuske i ne shvataju da po zakonu ona ne sme da je nosi jer je u pitanju brahicefilakticni pas (ugusila bi se da ima korpu)
Korisnikov avatar
By blenta
ma svi ste hrabri do jaja

ako ga je telac oborio i bio na njemu
niko ustvari ne zna dal bi ga povredio ili ne
pogotovu ako je rezhao

ja bash ne bi bio tako kurazhan da mi je ispred face zubalo specijalizovano za komadanje mesa

mozesh
a) da ne uradish nishta
b) da prijavish shto je jednako varijanti a- znam jer je komshinica prijavljivala
nekog ludaka koji po zgradi pushta vrlo agresivnu dogu bez brnjice a zhena ima malu decu
c) sto je zhena najzad i uradila, kupila mishomor i neki parizer i potom je nahranila

bolje da je gazdu na'ranila
dzukci su ok al ako laju i rezhe treba da imaju brnjicu ili da budu cvrsto drzani na povocu
nisu svi takvi junaci ko srpski pederi, a sve i da nekog dobro uplashe a kamoli povrede
vetj je uchinjena shteta prevelika
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Verujem da si se uplashio, a u strahu su ochi velike. Mozhda su to bile dve chivave samo su tebi delovali kao meshanci vuka i teleta.
Korisnikov avatar
By blenta
ja ne predlazhem
niti bi to ikad mogao da uradim

samo kazhem koje su opcije
Korisnikov avatar
By Loni
Kao tinejdžer jednom sam igrao fudbal na nekoj poljani, a lopta je stalno upadala u dvorište, gde je bilo neko kuče.
Svako ode po loptu i ništa, a ja kad sam otiš'o, kuče mi je toliko zgrabilo nogu i počelo da se češe da dugo nisam mogao da maknem.

Kad sam to posle nekoliko godina ispričao u gej društvu, odgovor je bio: - Pa da. Eto i mužjak kera oseća gde ima koliko toliko ženske energije i mnogo mu se više dopada od uobičajenih fudbalera.

Možda je i sad to u pitanju. Možda ti muđjaci napadaju nas jer ih goni neka intuicija.
Korisnikov avatar
By castor
opcija je da se vlasnici dzukela kaznjavaju
i to velikim kaznama
volim kucice, ali se plasim onih koje vaze za agresive
nije mi prijatno kad neko seta rota bez povodca i korpe
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Loni
Kao tinejdžer jednom sam igrao fudbal na nekoj poljani, a lopta je stalno upadala u dvorište, gde je bilo neko kuče.
Svako ode po loptu i ništa, a ja kad sam otiš'o, kuče mi je toliko zgrabilo nogu i počelo da se češe da dugo nisam mogao da maknem.

Kad sam to posle nekoliko godina ispričao u gej društvu, odgovor je bio: - Pa da. Eto i mužjak kera oseća gde ima koliko toliko ženske energije i mnogo mu se više dopada od uobičajenih fudbalera.

Možda je i sad to u pitanju. Možda ti muđjaci napadaju nas jer ih goni neka intuicija.
Mislis da str8eri namerno gaje horde pasa specijalno treniranih da prepoznaju, i napadnu pripadnike gay populacije?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Beste svi u brda!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve manje i manje gotivim ogromne dzukeletine!
Da se meni ovo dogodilo, pa ispickarao bih tu gazdaricu!

Saznaj gde, i prijavi kuchku i njene kerove!

Ako tvrdite da to nije dovoljno, ne bih pribegao trovanju pasa, koji su ipak manje krivi nego gazda... ali zar ne moze da odgovara zbog toga sto ne nose onaj kavez na vilici dok su izvan gazdinog poseda?!
Ne postoji li taj zakon?!
By alexandermagic
:zev2: , čemu bespotrebno dramljenje?

Kuce su očito bile malo nervozne. Kakvo prijavljivanje i gluposti.

Edit/Add: U ovom slučaju obje strane su zadovoljene. Kuce se malo poigrale, a ti dobio još jedan u dugom nizu svojih svakodnevnih doživljaja.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by blenta

c) sto je zhena najzad i uradila, kupila mishomor i neki parizer i potom je nahranila
ajde upoznaj me sa komshijkom da joj se najebem majke, i ostale bliske rodbine

:sekirica:
By alexandermagic
Ovaj post sam propustio:
Originally posted by castor
...
nije mi prijatno kad neko seta rota bez povodca i korpe
Ja to često radim. Naljuti se kad hoću da joj stavim brnjicu. :D
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Mislim da ste vrlo neodgovorni, nisam cula da je neki covek prezvakao grlo keru a za obrnute slucajeve.. o, da, jesam. Vlasnici bi trebalo da budu odgovorni, naravno. Ali ovo nije idealan svet.
Stoga,
ont.
Kasno si se setio, @Kiwi, da si odmah zarezao na gazdaricu pa pozvao policiju, nesto bi i mogao da ucinis, sada jedino da kukas nama a mi da te tesimo... sto i cinimo. S ljubavlju.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by spliff

daleko od toga da je to sjajno reshenja
daleko od toga da je to ikakvo reshenje

al da imam dva dechaka od 6 i 11 god
i dogu koja je jednog vec glocnula
.......

ne znam shta bi joj uradio
i dal bi mi bilo prijatno da znam da je tu negde
i svaki dan da mislim dal ce opet da mi dete nastrada zbog neodgovornog vlasnika
Korisnikov avatar
By spliff
pa bolje da je otrovala vlasnika
jer on je zapravo odgovoran
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by E.c.h.o...
Kasno si se setio, @Kiwi, da si odmah zarezao na gazdaricu pa pozvao policiju, nesto bi i mogao da ucinis, sada jedino da kukas nama a mi da te tesimo... sto i cinimo. S ljubavlju.
ahahaha kraljica (kralj? dunno )
Korisnikov avatar
By blenta
pa bolje da je otrovala vlasnika
jer on je zapravo odgovoran

slazhem se

moji su imali 4 psa
dva vuchjaka i dva doberman

al su sva 4 bili dresirani pre nego shto su i pushteni iz boksa a kamoli
u shetnju povedeni

nije bilo chak ni lajanja na ljude koji prolaze pored kapije
nishta

ne opravdavam komshinicu
al je u potpunosti razumem

njoj su njeni mladunci bitniji od ljubavi prema zhivotinjama
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by KiWi
... verovatno psi naskaču na sve živo i neživo pa se ne prepada previše

Si siguran da si stvarno hteo da napishesh "psi"? :nerd:

A i kontam da su hteli da se igraju. U protivnom bi stradao i nos i...gde se ono zakachishe? Za nogavicu? :smeh:
Korisnikov avatar
By Val

Srce, si zaboravio da si gay? :nerd:

:kiss:
Korisnikov avatar
By jukie
ne opravdavam komshinicu
al je u potpunosti razumem

njoj su njeni mladunci bitniji od ljubavi prema zhivotinjama
Ja se sećam jedne epizode sa belim medvedima u valjda gradu Čerčilu

celo vreme ide neka "green" spika kako su beli medvedi divni i dragi i kako ih treba štititi; voditelj emisije i njegov vodič samo što ne krenu da zagovaraju javno grljenje medveda

Šetaju tako okolo po gradu i pokazuju znamenita mesta
odjednom frka panika, policija i istraživači svi dotrčali, leži neka lokva krvi u snegu, malo posle shvatiš da je to beli medved iz koga je istekla ta lokva krvi

Neka žena stoji na tremu i drži pušku,
(sad ide krupni plan) iskolačila oči i škrguće zubima
"Neće meni nikakav medved da lomi vrata i atakuje mi na decu, meni je sigurnost moje dece najvažnija"

Kamera se okreće i pokazuje slomljena staklena vrata, a kroz tu rupu od krhotine se vide dva mala deteta (4-6 godina) kako stoje u hodniku i vire napolje da vide šta se dešava

Pošto je samoodbrana ima pravo da ubije belog medveda, pa istraživači plačući odvlače medvedovo telo na analizu i pričaju onako kenjkavim glasom kako je strašno što se ovakve stvari dešavaju itd. (ide dalje emisija)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Val

Srce, si zaboravio da si gay? :nerd:

:kiss:
tje nabavim neki dildo, ili neshto.....
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by horus.
kako bih ja njoj slatko doveo sintere... :evilgiggle:
:up:

ili

Psima po korpicu,
a bičarku silovati, otrovati i ubiti!!
(jesam li zaboravio nešto? ahahah )
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nažalost, u državi u kojoj se ne poštuju propisi, ovo je situacija pojeo vuk magarca, no bez obzira na sve to idi u policiju i podnesi prijavu, pa šta bude bude, barem si probao.

Inače, po meni te agresivne kučiće treba eutanazirati. Napadnuto lice podnese prijavu. Veterinar dođe, proceni agresivnost tih džukela, naredi dodatnu dresuru i ako to ostane bez efekta eutanaziju. Tačka. Čovek je na prvom mestu, posle životinje. A kazne za izvođenje te pseće teladi bez povoca i metalne korpice za čeljusti bi bila tolika da bi uši otpadale vlasnicima ako ih uhvate.

No, pošto ovde ništa ne funkcioniše onako kako treba, možda bi valjalo da nabaviš ono sokoćalo koje pravi neke ultrazvučne talase koji rasteruju te životinje, pa da ga uključuješ preventivno kad ideš na tu kres kombinaciju.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne znam koliko ti se isplati da se cimas jer se ne radi o tvom komsiluku, dakle nisu ti svakodnevna pretnja. To trovanje zaboravi, to ne rade normalni ljudi. Prijavi je policiji ili sinterima, ko je vec nadlezan, a usput pozovi B92 ili beogradsku hroniku i odmah ce se javiti jos 30 komsija koji su do tada cutali. :deda:
Korisnikov avatar
By m..
mene je jednom ujela pudla u toku samog sexa, doduse kroz jorgan/cebe. potpuno sam se bila izbezumila.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
mene je jednom ujela pudla u toku samog sexa, doduse kroz jorgan/cebe. potpuno sam se bila izbezumila.
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by m..
:pucaodsmeha:

isplakah se!
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by E.c.h.o...
Vlasnici bi trebalo da budu odgovorni, naravno. Ali ovo nije idealan svet.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!